Signe Tillischgatan 18, vån 5

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Signe Tillischgatan 18!
  • Härlig inglasad balkong i insynsskyddat läge!
  • Vy mot kök från vardagsrum
  • Underbart ljusinsläpp
  • Planritning

Signe Tillischgatan 18, vån 5 , Frösunda , Solna

Välkommen till denna välplanerade 3:a på en lugn återvändsgata i barnvänliga och populära Frösunda! Stilrena materialval, genomgående gott skick samt stor inglasad balkong är attribut som speglar denna lägenhet! I Frösunda har du närhet till allt såsom naturen i Hagaparken, shopping och nöje i Mall of Scandinavia samt ett flertal kommunikationer som tar dig till city på ca 10 min. Välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 857 kr ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (500-1000).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
563
Byggår:
2006/2007
Driftskostnad:
506 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Denna välplanerade lägenhet passar många med sina rymliga sociala ytor, härlig inglasad balkong och stilrena materialval!

Hall- Välkomnade hall med praktiskt förvaring i form av hatthylla, skohylla och med direkt anslutning till den rymliga klädkammaren. I hallen finns även garderober. Ekparkett och ljusa ytskikt.

Vardagsrum/kök- Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar stora sociala ytor med plats för mindre matgrupp, soffhörna och stor separat matplats! Köket är ljust och stilrent med vita skåpluckor, ljust kakel och vita vitvaror. Utrustat med induktionshäll, kyl/frys, diskmaskin samt ugn och micro. Gott om förvaring finns i hela köket. Underbart ljusinsläpp från de stora fönstren och direkt utgång till den stora inglasade balkongen ger rummet en härlig känsla!

Sovrum 1- Rymligt och ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring i form av garderober. Ekparkett och ljus tapet.

Sovrum 2- Även detta rum är ljust och det finns plats för ca 140 säng samt förvaring i form av garderober. Ekparkett och ljus tapet.

Badrum- Mycket praktiskt och stilrent badrum med ljust kakel och grå klinker på golv. Duschhörna med böjda dörrar i klarglas, handfat med kommod som rymmer mycket med spegelskåp med belysning ovan. Tvätt och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

3 857 kr ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (500-1000).

Driftskostnad

6 075 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 580 kr
Försäkring: 3 495 kr

Andel i föreningen

0,7265%

Andel av årsavgiften

0,7265%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2006/2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Befästningskullen 15

Förening

Namn

Brf Klinten 2

Om föreningen

Brf Klinten 2 består av 5 punkthus med totalt 134 bostadsrätter. Barnvagnsrum finns i entrén och i garaget finns två cykelrum. Den gemensamma tvättstugan finns i port nr 10 och innehåller två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp, en kallmangel, en strykbräda. Föreningen disponerar över 72 garageplatser. Garagehyran är 822 kr - 1.219 kr/mån, lite beroende på platsens storlek. För närvarande är det kö. Boendeparkering finns på gatan och kostar 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. I avgiften ingår grundutbudet av TV-kanaler från ComHem plus 8 valfria. För mer information om vilka kanaler som ingår se föreningens hemsida. Bredband och telefoni via Ownit. Föreningen har enhetsmätning av el och eget elabonnemang ska ej tecknas. Den faktiska förbrukningen debiteras varje lägenhet i efterhand. Föreningen skickar inte slutfaktura till säljaren utan köparen övertar betalningsansvaret varför det är viktigt att köpare och säljare är överens om vilket belopp som gäller och reglerar detta sinsemellan vid den slutliga överlåtelsen. Bostadsrättstillägg ska inte tecknas av enskild medlem utan är redan tecknat centralt av föreningen för samtliga bostadsrätter. Således räcker det att teckna en hemförsäkring. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 400 kr/pant. För mer information om föreningen se deras hemsida www.klinten2.se

I Frösunda finns en välsorterad mataffär, flera restauranger, konditori, frisör, kemtvätt, skräddare, bank, post och bankomat. I området finns även två friskolor (förskola-årskurs 9) samt ett flertal förskolor. På ett par minuter nås Solna Pendeltågsstation med ca 7 min till Stockholm City. Nära till busshållplats i området där ni finner buss 70 mot Solna Centrum, Odenplan och Universitetet och 508 mot Karolinska och Danderyds sjukhus. Buss 177 mot Mörby och Brommaplan och 607/697 går dygnet runt från hållplats Frösunda som ligger vid E4:an. Här går också flera busslinjer mot Sergels Torg samt flygbuss till Arlanda. Med bil kommer man även snabbt ut på E4 och E18.

I närområdet, strax norr om Solna station mellan spårområdet och Råstasjön, planeras en helt ny stadsdel, kv Nationalarenan, med en nationalarena för fotboll, kontor, bostäder samt ett stort shoppingcentrum. En gångbro kommer att gå från Frösunda över till stadsdelen. Se bifogad länk för mer info.

Organisationsform

Andelsrätt

Parkering

Priset för en garageplats är mellan 822 - 1.219:-/mån beroende på storlek. Vi har i dagsläget inga platser för MC eller mopeder.

Ekonomi

Styrelsen har beslutat att sänka årsavgifterna med 10 % fr o m 1 januari 2017 (gäller ej garagehyrorna). Det är framför allt det mycket gynnsamma ränteläget i förening med låga underhålls- och reparationskostnader som möjliggör denna sänkning. I den budget för 2017 som styrelsen fastställt har det också anslagits extra medel för att rusta upp trädgården.

Föreningens goda likviditet har också gjort det möjligt att i år göra en amortering om 2,0 mkr på fastighetslånen något som naturligtvis också minskar föreningens räntekostnader.

Om området

Frösunda

Frösunda är ett av Solnas mest expansiva områden. En etablerad stadsdel med bostäder, kontor, restauranger och service samt skolor och förskolor. På lagom avstånd finns Friends Arena och blivande Mall of Scandinavia. Pendeltåg, Solna station, flertalet bussar inklusive flygbuss i närområdet samt direkt anslutning till E4. Nära till Hagaparken och Brunnsviken samt Sturebadet Haga med spa- och träningsanläggning. Även Balance Träningscenter och Puls & Träning finns i närområdet.

Kommunikation

Solna station, pendeltåg bara 8 minuter till stan.
Buss nr 70, Frösundavik - Universitetet via Solna centrum och Odenplan.
Nr 508, Danderyds sjukhus - Karolinska sjukhuset.
Nr 176, 177 och 509, Mörby/Danderyd - Brommaplan via Solna centrum och T-bana. Nr 515, Odenplan - Sundbyberg.
Nr 561 och 565, Frösunda/E4 - Sergels torg.
Flygbuss till Arlanda
Direkt anslutning till E4/E18.

Närservice

Matvaruaffär, post, banker, bankomat, kemtvätt, hårfrisörer, hud och fotvårdsbutik, blomsterhandel, tobakshandel, och gym samt ett flertal restauranger och café.
Alfaskolan och Vittraskolan friskolor årskurs 1-9 samt förskola. Ny skola i Ulriksdal. Flertalet förskolor.

Parkering

Solna boendeparkering gäller i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Frösundahallen AB
260 m
Hemköp Frösunda Boulevard
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,6 km
Mörby centrum
3,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kullens Förskola
120 m
Förskolan Creativo AB
300 m
Kollektivtrafik
Deugro (sweden) AB
3,2 km
Trafikförvaltningen SLL
4,2 km
Grundskolor
Vittra Frösunda
300 m
Alfaskolan
470 m
Gymnasium
Läroverksplanen
850 m
Peabskolan
980 m
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,1 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,1 km
Banker
Handelsbanken Frösunda
420 m
FOREX Bank
450 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,8 km
Stockholms Golfklubb
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
O'Learys Mall of Scandinavia
520 m
Friends Arena
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
660 m
Vasalundshallen
920 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emelie Zazzi för mer information!

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

073-324 14 42

emelie.zazzi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte