Ängkärrsgatan 3, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbar balkong (ihopsatt bild)
  • Kök mot vardagsrum
  • Vardagsrum mot kök
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Soffhörna i vardagsrummet

Ängkärrsgatan 3, 4tr , Huvudsta , Solna

Välkomna till en mycket inbjudande gavel 3:a med stort kök och mysigt vardagsrum. Härlig balkong i västerläge. Två rymliga och lättmöblerade sovrum med flera garderober. Stambytt och mycket fint nyrenoverat badrum. Populärt läge i Gamla Huvudsta med mataffär, konditori, gym och restauranger precis utanför porten.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 111 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
43
Byggår:
1952
Driftskostnad:
729 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig hall med flera garderober som har överskåp. Plats finns för klädhängare och hatthylla. Säkerhetsdörr dämpar effektivt ljud från trapphuset.Vitbetsat trägolv och vita väggar.

Sovrum 1: Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Vitbetsat trägolv, vita väggar och en vacker fondtapetvägg. En bred och mycket djup inbyggd garderobssektion med överskåp ger en god förvaring. Fönster i högt och lummigt läge mot grönskande träd.

Sovrum 2: Utmärkt och rymligt sovrum/barnrum som rymmer det mesta. Plats finns för både säng, skrivbord, bokhyllor etc. Här finns en bred garderobssektion med spegelglas som kvarlämnas om köparen vill. Vitbetsat trägolv, vita väggar och en barntapetvägg. Fönster även här utan direktinsyn i högt läge.

Badrum: Mycket smakfullt nyrenoverat (2016) badrum med god funktion och spotlights i taket. Trendigt artdeco-mönstrat klinkergolv och vita kaklade liggande plattor på vägg. Duschdel med både takdusch och handdusch samt praktisk glasdörr. Vägghängd WC och handdukstork bredvid. Handfat med kommod, badrumsskåp med spegelglas, väggskåp samt tvättmaskin placerad under en praktisk avställningsyta i marmor.

Kök: Underbart modernt och vitt u-format kök som blir en central samlingsplats i lägenheten. Enorma arbetsytor på många arbetsbänkar där bänken vid fönstrena dessutom är drygt 80 cm djup! Vita arbetsbänkar och vitt kakel ovan bänkarna. Gott om förvaring i många skåp, stora lådor samt öppna hyllor. Fullhöjds kyl och separat frys, vit kolfilterspisfläkt, vit spis med induktionshäll samt integrerad diskmaskin. Vitbetsat trägolv och vitmålade väggar. Dubbla fönster skänker mycket ljus även till den inre delen där den rymliga matplatsen för många personer finns.

Vardagsrum: Bredvid köket och med en vacker tidstypisk 50-talsöppning och träbänk finns lägenhetens ljusa vardagsrum. I vardagsrummet finns lättmöblerade och rymliga ytor perfekta både för soffgrupp, bred bokhylla samt rejäl TV-möbel. Vackert fiskbensmönstrat parkettgolv och vita målade väggar. Utgång till en härlig balkong med trätrall belägen i högt västerläge mot grönskande träd.

Generös takhöjd om ca 260 cm i hela lägenheten. Hela lägenheten har tysta och moderna isolerglasfönster från 2012 med mellanglaspersienner. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd med högt i tak samt ett mindre matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 8, hiss finns

Avgift

4 111 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

8 752 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 512 kr
Försäkring: 3 240 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

4,807%

Andel av årsavgiften

4,62568%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 augusti 2008
Energiprestanda: 175 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Pantern 1

Förening

Namn

Brf Pantern

Om föreningen

Brf Pantern består av 24 st bostadsrättslägenheter om 2-3 rok och 3 st garage (endast ett fåtal i kö). Marken är friköpt. I föreningen finns ett cykelrum, ett barnvagnsrum och en modern tvättstuga. Barnvagnsrum och cykelrum är mycket rymliga och lättillgängliga precis vid husets entré. Tvättstugan är mycket välutrustad med två stora tvättmaskiner, centrifug, stor torktumlare samt ett separat stort torkrum. Dessutom finns en spontantvättdel som inte är bokningsbar med en tvättmaskin och en torktumlare. Föreningen har även en cykeltvätt och planerar att bygga ett cykelhus på utsidan av huset.
Föreningen bytte stammar i kök och badrum 2007 och bytte fönster och balkongdörrar 2012. Under 2017 böt föreningen yttertaket.
Uteplatsen kommer också att göras om och det kommer att rensas upp lite bland buskarna runt huset.

Föreningen har en stabil ekonomi med en låg belåning. I föreningen är det indraget fiber via Telia med möjlighet till även IP-telefoni och TV-kanaler. Bredband och basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 400 kr/pant.

Brf Pantern har ett lugnt men centralt läge i attraktiva Gamla Huvudsta. I det direkta närområdet finns bl.a mataffär, restauranger, caféer, blomsteraffär samt gym. Här finns även flera lekplatser, parklekar, förskolor och skolor. I området gäller boendeparkering via Solna stad som för närvarande kostar 750 kr/kvartal. Solna C ligger på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett brett utbud av ca 120 st butiker och restauranger samt övrig närservice. På gångavstånd finns även Pampas Marina, 4H gård, Huvudstabadet, Huvudsta ridskola samt fina promenadvägar vid Ulvsundasjön och in mot Kungsholmen och Vasastan. T-banans blå linje stannar vid Solna C, Västra Skogen eller Huvudsta. Samtliga t-banestationer ligger på ca 500 m avstånd. Bra tvärförbindelser med buss, bl.a linje 113 (Blackeberg-Sundbyberg C-Solna C), 152 (Liljeholmen-Solna C-Bromma Flygplats) och 507 (Karlberg via Karolinska till Västra Skogen). För den bilburne är det lätt access ut på Frösundaleden eller Essingeleden för vidare färd.

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Rapidköp
100 m
ICA Nära
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
730 m
Alviks Torg
2,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Skogens Förskola
260 m
Stenbacka Förskola
320 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2,2 km
Deugro (sweden) AB
2,5 km
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
300 m
Stenbacka Förskola
320 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
1,1 km
S:t Martins Gymnasium
1,3 km
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
1,4 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,4 km
Banker
Swedbank
500 m
Handelsbanken Solna Centrum
630 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
2,7 km
Golfstar Bromma
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Turkosen
470 m
Hobbylokalen Fritidshem
590 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
470 m
Medley Holding AB
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte