Ekensbergsvägen 97 B, bv

Bilder

  • Såld!
  • Härlig social öppen planlösning
  • Matplats och kök
  • Enormt ljusinsläpp från alla fönster
  • Mot kök från vardagsrum
  • Vardagsrumsdelen

Ekensbergsvägen 97 B, bv , Vireberg , Solna

På uppdrag av Brf Balladen 1 förmedlas nu en toppfräsch gavel 4:a om 97 kvm. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt separat WC. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har egen ingång vid porten. Populär brf nära all service och kommunikationer i Sundbyberg.

97 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 951 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1001
Byggår:
1956

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk egen entré gör att man får känslan av att bo lite avskild. Tyst säkerhetsdörr utan brevinkast (postbox finns i trapphuset) och yttre del med grått modernt klinkergolv. Här finns även en bred garderob med spegelskjutdörrar. I taket finns dimbara spotlights. I direkt anslutning till hallen finns även en praktisk klädkammare med klädstång, hyllor och ett separat städskåp.

Badrum: Med ingång från hallen nås lägenhetens rymliga badrum med hög standard. Här finns både badkar, WC, handfat, handdukstork och separat TM och TT med ekbänk ovan. Mycket smakfullt ljusgrått klinkergolv (med golvvärme) och vita kaklade väggar med vackert dekorkakel bakom WC. Moderna spotlights i hela taket och även separat belysning i badrumskåpet. Badrumsskåp och kommod i vacker ek.

Kök och vardagsrum: Fint vitt Marbodalkök modell Arkitekt med rostfria beslag. Gott om förvaring i både överskåp och golvskåp med ett antal utdragbara lådor. Ljusgrå laminatbänkskiva och integrerad diskho. Vitt liggande kakel ovan arbetsbänkarna. Inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin och separat fullhöjds kyl och frys. Samtliga maskiner är rostfria och från Siemens. Öppen planlösning mot vardagsrum möjliggör matbord för ett stort antal gäster. Totalt sex fönsterpartier i kök- och vardagsrumsdelen gör denna del enormt ljus. I gavelvardagsrummet finns ordentlig plats för soffgrupp, TV-möbel och vitrinskåp.

Inre hall: Innanför köket finns en inre hall med moderna dimbara spotlights i taket. Här finns möjlighet att ställa in ytterligare garderober, bokhyllor eller byråer för optimal förvaring.

Sovrum 1: Det första sovrummet, närmast köket, är rektangulärt, lättmöblerat och har i dagsläget två stycken vita garderober. Här finns plats för säng och skrivbord.

Sovrum 2: Det mittersta sovrummet är ett perfekt barnrum alt. gästrum. Charmig sned vägg gör detta rum till ett mysigt sovrum och det minsta av de tre sovrummen.

Sovrum 3: Längst in i lägenheten ligger det största sovrummet, idealiskt som föräldrasovrum. Här finns två stycken vita garderober. Ordentlig plats för både dubbelsäng och sängbord.

Gäst WC: Direkt utanför sovrum 3 finns en separat WC. Modernt ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns WC, handfat och handdukshängare.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett ekparkettgolv (förutom i våtrum), det är vita målade väggar och det är vita innerdörrar med spegelprofil. Moderna isolerglasfönster med mellanglaspersienner finns i samtliga fönster och nya fina fönsterbänkar i sten under fönstrena. Samtliga garderober och städskåp lämnas lösa men flyttas till valfri plats i lägenheten (som köparen väljer) och förankras därefter av byggfirman som utfört hela renoveringen. Ny elcentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare finns installerat i lägenheten. Till lägenheten hör ett separat källarförråd om ca 3 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 8, hiss finns

Avgift

5 951 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

3,6548%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 juli 2008
Energiprestanda: 135 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Balladen 1

Förening

Namn

Brf Balladen 1

Om föreningen

Brf Balladen 1 består av ett 8-våningshus med 34 st bostadsrätter samt 5 st hyreslokaler. Dessutom hör till fastigheten 12 st parkeringsplatser och 22 st garageplatser. Föreningen har en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. I huset finns även ett cykelrum, ett barnvagsrum och ett garage. Stambyte i fastigheten och renovering av tvättstugan genomfördes 2006, byte av hisskorg gjordes 2010, elarbeten (bl.a. 3-fas i samtliga lägenheter) gjordes under 2013-2014 och renovering av fasader, tak och gårdsplan gjordes 2015 då även fönster och balkonger byttes. Föreningen har under 2016/2017 köpt in nya utemöbler, ändrat beläggning från plattor till asfalt på den övre gården och kommer att byta termostater till radiatorerna och i samband med det finjusterat värmen i fastigheten. Kabel-TV finns installerat via Comhem. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant.

Brf Balladen 1 är belägen på en attraktiv adress i det mysiga Virebergsområdet. Flera skolor bl.a. Ekensbergsskolan och Råsundaskolan finns i området och även flera förskolor och fritids. På andra sidan Gränsgatan finns Solna Business Park med bl.a. ICA Maxi, post, gym och hållplats för tvärbanan som går mellan Alvik-Solna Station med anslutning till pendeltåget mot Märsta, Uppsala och Arlanda. Vid Solna Station finns även det nya området Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. I närområdet finns busshållplatser med busslinjerna 152 (Bromma Flygplats), 176/177 (Mörby Station-Danderyds Sjukhus-Solna C-Brommaplan-Ekerö), 197 (Nattbuss till och från Vasagatan i City), 506 (Karolinska) och 509 (Danderyds Sjukhus-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan). På kort avstånd finns all service vid Sundbyberg C (hållplats för fjärrtåg, citybanan och t-bana) och snabb resväg in till Stockholm. På smidigt gångavstånd (ca 10 min promenad) nås även Solna C med all service och tunnelbanans blåa linje som tar en till T-Centralen på ca 10 min. För den idrottsintresserade finns Huvudstafältet, populära Skytteholmsparken, Skytteholms IP och Solnahallen i direkt närhet och på cykelavstånd nås fina cykel- och joggingvägar längs med Ulvsundasjön förbi Pampas Marina och hela vägen in till city.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
I C A Handlarna AB Frukt och Grönt
290 m
Maxi ICA Stormarknad
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
1,1 km
Bromma Blocks
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Boservice 24 AB
160 m
Fritidshem Korpberget
240 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
3,4 km
Deugro (sweden) AB
3,6 km
Grundskolor
Ekensbergs Skola
240 m
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
430 m
Gymnasium
S:t Martins Gymnasium
260 m
Sankt Martins Gymnasium
260 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
690 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1 km
Banker
Hard Mix
290 m
SBAB Bank
430 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
2,8 km
Ulriksdals Golfklubb
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Solnahallen
420 m
Skytteholms IP
610 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
990 m
Medley Holding AB
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte