Framnäsbacken 16

Bilder

  • Såld!
  • Här ryms den stora familjen och många gäster
  • Detaljbild kök
  • Balkong med plats för bord och stolar
  • Öppet kök med goda arbetsytor
  • Smakfullt och funktionellt kök med grått kakel

Framnäsbacken 16 , Skytteholm , Solna

Fast pris - Först till kvarn! Gavel 5:a i toppskick med två fina stambytta badrum. Stort öppet kök med brett fönsterparti och utgång till härlig balkong om ca 5 kvm. Stor klädkammare och förråd. Lugnt läge på återvändsgata nära ICA-Maxi, barnvänliga Skytteholmsparken, Solna C och flera skolor samt förskolor.

145 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
6 086 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband(Månadsavgiften erläggs kvartalsvis, för närvarande 18259 kr/kvartal)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
145 kvm
Våning:
-1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
38
Byggår:
1959
Driftskostnad:
927 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

145 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med ljusgrått klinkergolv och ljusa väggar. I hallen finns klädhängare och ingång till möblerbar stor klädkammare med gott om förvaring.
Klädkammaren kan med fördel användas som lekrum för barnen eller varför inte inreda det som ett TV-rum eller filmrum? Rummet är ca 13 kvm stort och kan även användas som ett extra sovrum men rummet saknar fönster. I den inre delen av rummet finns ett separat stort förrådsutrymme där det går att förvara all tänkbar utrusning som normalt förvaras i ett externt förråd.

Kök: Modernt, ljust och mycket smakfullt kök som helt naturligt blir lägenhetens mittpunkt. Grått klinkergolv med golvvärme och vita målade väggar samt smårutigt grått kakel ovanför diskbänk och vid barbänken. De stora bänkskivorna i mörk granit bidrar också till att skänka en härlig exklusiv känsla. Brett fönsterparti med charmiga undre fönster gör att denna del får maximalt ljusinsläpp. Matplats för den stora familjen och många gäster. Utgång till en rymlig balkong med plats för både stolar och bord. De övriga balkongerna på detta våningsplan är utbyggda och troligen finns enligt säljarna möjlighet att bygga ut även denna balkong. För mer detaljer och frågor kontakta styrelsen i Brf Arkitekten 2.

Vardagsrum: På kortsidan av lägenheten finns vardagsrummet som har en ljus och öppen planlösning mot matsalsdelen av köket. Ljusinsläpp finns från två håll och här ges plats för både soffa och TV-möbel. Ekparkettgolv och ljusa väggar med en modern fondtapetvägg.

I lägenhetens mitt finns både badrummet och duschrummet.
Duschrum: Rummet känns rymligt och är mycket fint. Modern svart och vitmönstrad mosaik på golvet och vita helkaklade väggar med svart dekorrand av mosaik. Vägghängd WC, duschväggar i klarglas, handfat med engreppsblandare, handdukstork och tvättmaskin. I taket finns spotlights och det finns även ett badrumskåp med spotlights och spegelglas.

Badrum: Suveränt extra badrum även det i mycket fint skick. Svartvitrutigt klinkergolv och vita helkaklade väggar med svart kakeldekorrand. Vägghängd WC, handfat med engreppsblandare, handdukstork och snyggt vitt badkar. I taket finns spotlights och det finns en spegel med hylla ovanför handfatet.

Sovrum 1: Närmast hallen finns ett mycket trevligt rum idealiskt som barnrum. I dagsläget är här två stycken sängar och byrå. Modernt ekparkettgolv och vita målade väggar.

Sovrum 2: I mitten av de tre sovrummen vid hallen ligger ett rymligt sovrum som i dagsläget används som föräldrasovrum. Här ryms en dubbelsäng och extra förvaring om man skulle behöva. Modernt ekparkettgolv och vita målade väggar.

Sovrum 3: Längst in och angränsande mot vardagsrummet finns ett lättmöblerat och praktiskt sovrum/barnrum. Detta används idag som ett barnrum/lekrum. Två stycken garderober finns. Modernt ekparkettgolv och vita målade väggar.

Sovrum 4: Med ett avskilt läge innanför köket och med fönster mot baksida finns ytterligare ett sovrum. Detta är idealiskt som gästrum eller föräldrasovrum. I direkt anslutning finns även en praktisk klädkammare. Modernt ekparkettgolv och vita målade väggar.

Hela lägenheten totalrenoverades 2008 med hög standard i våtrum och kök. De ljusa och moderna ytskikten (golv, väggar och tak) renoverades under 2010. Genomgående har lägenheten en takhöjd om ca 265 cm som ger lägenheten en härlig känsla av ljus och rymd.
Lägenheten anges till 135 kvm boarea och 9 kvm biarea i föreningens lägenhetsregister. Enligt mätbevis per 2015-10-02 är bruksarean/totalarean 145 kvm fördelat på boarea om 62 kvm och biarea om 83 kvm. Detta då delar av lägenheten är i soutterrängplan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

-1 av 7, hiss finns

Avgift

6 086 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband(Månadsavgiften erläggs kvartalsvis, för närvarande 18259 kr/kvartal)

Driftskostnad

11 124 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 800 kr
Försäkring: 3 324 kr
Beräknat antal personer: 5

Andel i föreningen

3,413%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 maj 2009
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Arkitekten 2

Förening

Namn

Brf Arkitekten 2

Om föreningen

Föreningen består av totalt 42 st bostadsrättslägenheter och en lokal. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och sköter förvaltningen av fastigheten själva. Föreningen tar inte ut överlåtelseavgift eller pantsättningsavgift. Juridisk person godkänns ej som medlem. Kabel-TV via Comhem och bredband via Bredbandsbolaget (100 Mbit). I fastigheten finns två cykelrum och ett barnvagnsrum. Det finns även en modern tvättstuga som totalrenoverades 2008 och består av 4 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare och 2 st torkrum. Föreningen har p-platser och garage med separat kö. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatan, kostnad 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. Det finns även möjlighet till egen p-plats via Solna Stad på gatan. För kösituation, kontrollera direkt med Solna Stad.

Föreningen bytte under år 2000 värmeundercentralen. Under år 2008 genomfördes stambyte i kök och badrum, elinstallationerna i fastigheten byttes och tvättstugan totalrenoverades. År 2014 genomfördes ett byte av fjärrvärmeväxlaren. Föreningen är i startgroparna för att genomföra tak-, fasad- och fönsterrenovering. Kostnad för denna renovering kommer enligt ordföranden påverka kvartalsavgiften. Dock är inga beslut fattade per 2015-09-26.

Brf Arkitekten 2 är lummigt belägen på en lugn återvändsgata i mysiga Skytteholm. På andra sidan Frösundaleden finns Solna Business Park med bl.a. ICA Maxi, post, gym och hållplats för tvärbanan som går mellan Alvik-Solna Station. I området finns busshållplats med busslinjerna 152 (Bromma Flygplats), 176/177 (Mörby Station-Danderyds Sjukhus-Solna C-Brommaplan-Ekerö), 197 (Nattbuss till och från Vasagatan i City), 506 (Karolinska) och 509 (Danderyds Sjukhus-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan). På smidigt gångavstånd (ca 10 min promenad) nås även Solna C med all service och tunnelbanans blåa linje som tar en till T-Centralen på ca 10 min. På kort avstånd finns även Sundbyberg C (hållplats för fjärrtåg, pendeltåg och t-bana) och snabb resväg in till Stockholm. För den idrottsintresserade finns Huvudstafältet på kort avstånd samt fina cykel- och joggingvägar längs med Ulvsundasjön förbi Pampas Marina och hela vägen in till city. I direkt närhet finns även populära Skytteholmsparken, Skytteholms IP och Solnahallen. Flera förskolor finns i närområdet, liksom skola och fritids.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
90 m
Maxi ICA Stormarknad
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
920 m
Bromma Blocks
2,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Virvelvinden
350 m
Ytterbystrand Familjedaghem
350 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2,9 km
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
3,2 km
Grundskolor
Ekensbergs Skola
420 m
Barnskola Fritidshem Orion
550 m
Gymnasium
Sankt Martins Gymnasium
450 m
S:t Martins Gymnasium
450 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,2 km
Banker
SBAB Bank
140 m
Hard Mix
280 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
2,7 km
Ulriksdals Golfklubb
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Solnahallen
250 m
Skytteholms IP
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
700 m
Medley Holding AB
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte