Nybodagatan 3, 9tr

Bilder

  • Såld!
  • Underbar balkong i högt fritt läge
  • Utsikt balkong
  • Vardagsrum med brett fönsterparti
  • Underbar matplats vid fönstret i vardagsrummet
  • Vardagsrum mot hall

Nybodagatan 3, 9tr , Skytteholm , Solna

Underbart ljus och fin 3,5:a i attraktivt gavelläge i Skytteholm. Genomgående moderna ytskikt och stambytt lägenhet. Två stora och lättmöblerade sovrum. Vardagsrum med utgång till balkong med förmiddagssol. Populär brf granne med Skytteholmsparken och endast några minuters promenad till all service vid Solna C.

77,3 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 516 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,3 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
49
Byggår:
1957
Driftskostnad:
665 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,3 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket inbjudande och praktisk hall. Yttre del med klinkergolv och säkerhetsdörr samt plats för klädhängare. Det finns 2 st garderober vilket gör att skor och jackor kan förvaras bra. Garderoben närmast ytterdörren är i dagsläget inredd som ett städskåp och garderoben mittemot toaletten är en bred garderob med dubbeldörr.

Badrum: Med ingång från hallen finns ett mycket modernt och smakfullt stambytt badrum som renoverades 2014. Fint grått klinkergolv och vita kaklade väggar med en effektfull grå kakelsektion på väggen bakom toaletten. I badrummet finns snålspolande WC, handfat med kommod, badrumskåp med spegelglas och spotlights, handdukstork samt duschhörn med moderna glasväggar. Taket är nedsänkt med infällda spotlight och det är förberett för tvättmaskin bredvid duschen.

Inre hall/Matrum: I direkt anslutning till köket finns en rymlig och mysig del med många användningsområden. Antingen använder man det som matsal, arbetsplats eller varför inte som en relaxdel med fåtölj och bokhyllor? Här finns i dagsläget en stämningsfull skorstensfri öppen spis (eldas med särskilt spisbränsle) som kvarlämnas om köparen vill!

Kök: Modernt och mycket praktiskt IKEA-kök från 2006 med gott om förvaring. Många skåp och rejäla arbetsytor. Rostfri diskmaskin, kolfilterfläkt, varmluftsugn, spishäll och kombinerad kyl/frys. Samtliga maskiner är från 2006 förutom kyl/frys som är från 2013. Ljust laminatgolv och vita målade väggar med fint ljust smårutigt kakel ovan arbetsbänkarna. I köket finns matplats för ca 4 personer vid fönster med härlig utsikt mot Skytteholmsparken.

Sovrum 1: Bredvid köket finns ett mycket ljust och trivsamt sovrum. Mycket funktionellt med två inbyggda garderober och ett linneskåp. Fint modernt ekparkettgolv och vita målade väggar. Fönster i svalt norrläge med högt och härligt läge mot Skytteholmparken.

Sovrum 2: Med fönster mot balkongen finns ytterligare ett praktiskt och lättmöblerat sovrum. Här finns två inbyggda garderober. Äldre parkettgolv och ljusa målade väggar.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett mycket rymligt och socialt vardagsrum som gör lägenheten idealisk för middagar och fester. Här ryms både stor soffgrupp, TV-möbel och ett matsalsbord för ca 8 personer. Vackert äldre rutmönstrat parkettgolv och vita målade väggar. Enormt ljusinsläpp från brett fönsterparti och charmigt fönster i burspråket mot balkongen. Med utgång från vardagsrummet nås en härlig balkong med trätrall. Balkongen har ett högt och fritt läge med förmiddagssol.

Till lägenheten hör både ett rymligt källarförråd samt ett praktiskt matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 12, hiss finns

Avgift

3 516 kr inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

7 985 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 785 kr
Försäkring: 3 200 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,58%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 april 2015
Energiprestanda: 59 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2- glas med isolerglas

Fastighetsbeteckning

Plåtslagaren 1

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Plåtslagaren nr 1 i Solna

Om föreningen

Brf Plåtslagaren nr 1 består av ett tolvvånings hus med vind och källare. Här finns totalt 60 bostadsrätter, en lokal samt cykelrum, tvättstugor, 14 p-platser och 6 garageplatser. I föreningen finns 2 st mycket fräscha bokningsbara tvättstugor samt en icke bokningsbar tvättpelare i källaren. Spontantvättpelaren är idealisk om man inte haft möjlighet att boka en tid. I övrigt har varje tvättstuga två tvättmaskiner, två torktumlare och ett torkskåp. En tvättstuga har dessutom en mattvättmaskin. Separat mangelrum och torkrum finns. Fastigheten är ansluten till Comhem för kabel-TV och Comhem eller Bredbandsbolaget för bredband. För närvarande är det kö till både p-platser och garageplatser. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Pris för närvarande är 300 kr/mån. Tomten är friköpt och på den finns förutom planteringar och en uteplats även p-platserna. Enligt ordföranden per 2015-05-28 planerar föreningen att i framtiden byta fönster samt gräva runt grunden och dränera. I dagsläget finns inga planer på avgiftshöjningar med anledning av dessa renoveringar/förbättringar. Föreningen har en informativ hemsida, www.plåtslagaren1.se

Genomförda viktiga renoveringsarbeten:

2015: Hissarna skall bytas. En hiss är installerad och den andra kommer att göras klar under sommaren 2015.
2014: Ommålning av trapphus, källare, vind och samtliga våningsplan samt installation av ny belysning i samtliga utrymmen
2013/2014 Stambyte av badrum och kök i samtliga lägenheter
2013 Installation av bergvärme
2008 Fönsterrenovering med installation av isolerglas. Byte av oljepanna.
2007 Byte av värmeväxlare samt varmvattenpump samt ombyggnad i värmecentralen.
2004 Utbyggnad av tvättstugan samt byte av elmätare och kablage.
2002 Renovering av hissar (frekvensomvandlare och bärlinor). Byte av vattenmätare.
2000 Byte av flera horisontella stammar.
1995 Reparation av hissar samt målning av alla gemensamma utrymmen.
1994 Sopsug installerad.
1993 Fasadrenovering klar.

Brf Plåtslagaren nr 1 i Solna är lummigt belägen på en lugn återvändsgata i mysiga Skytteholm. På andra sidan Frösundaleden finns Solna Business Park med bl.a. ICA Maxi, post och gym och hållplats för tvärbanan som går mellan Alvik-Solna Station. I området finns busshållplats med busslinjerna 152 (Bromma Flygplats), 176/177 (Mörby Station-Danderyds Sjukhus-Solna C-Brommaplan-Ekerö), 197 (Nattbuss till och från Vasagatan i City), 506 (Karolinska) och 509 (Danderyds Sjukhus-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan). På smidigt gångavstånd (ca 5 min promenad) nås även Solna C med all service och tunnelbanans blåa linje som tar en till T-Centralen på ca 10 min. På kort avstånd finns även Sundbyberg C (hållplats för fjärrtåg, pendeltåg och t-bana) och snabb resväg in till Stockholm. För den idrottsintresserade finns Huvudstafältet på kort avstånd samt fina cykel- och joggingvägar längs med Ulvsundasjön förbi Pampas Marina och hela vägen in till city. I direkt närhet finns även populära Skytteholmsparken, Skytteholms IP och Solnahallen. Flera förskolor finns i närområdet, liksom skola och fritids.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
LiDL
320 m
Hemköp Rapidköp
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
640 m
Bromma Blocks
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ytterbystrand Familjedaghem
70 m
Förskolan Virvelvinden
70 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
2,7 km
Deugro (sweden) AB
3 km
Grundskolor
Barnskola Fritidshem Orion
220 m
Ekensbergs Skola
560 m
Gymnasium
Sankt Martins Gymnasium
770 m
S:t Martins Gymnasium
770 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,1 km
Banker
SBAB Bank
480 m
Swedbank
500 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
3 km
Lars-Magnus Wester
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Solnahallen
330 m
Medley Turkosen
380 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
380 m
Medley Holding AB
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte