Armégatan 28, 3tr

Bilder

  • Såld!
  • Rejält och lättmöblerat rum
  • Stor soffa och skrivbord får plats
  • I rummet ryms även en dubbelsäng
  • Smakfullt vinkelkök
  • Rostfri kyl/frys och fönster

Armégatan 28, 3tr , Huvudsta , Solna

Mycket trevlig lägenhet med lättmöblerat rum och stambytt fräscht badrum. Stort fönster mot lugn innergård. I huset finns modern tvättstuga, förråd och mataffär. Välskött och populär HSB förening med närhet till både Kungsholmen och Vasastan. Endast ca 5 min till T-bana Västra Skogen med två blå linjer och Pampas Marina.

26,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 516 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
26,5 kvm
Våning:
4
Lägenhetsnummer:
715
Byggår:
1962
Driftskostnad:
516 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

26,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Funktionell hall med både hatthylla och två platsbyggda garderober med överskåp. Säkerhetsdörr dämpar effektivt ljud från trapphuset.

Badrum: Mycket fräscht stambytt (2011) och helkaklat badrum. Smakfullt modernt klinkergolv och vita helkaklade väggar. WC, handfat och badkar.

Rum: Praktiskt och lättmöblerat rum med alkovdel. Plats finns för både bred säng, soffa och TV-möbel samt separat matbord. Fönster i lugnt läge mot innergård.

Kokvrå: Trevlig kokvrå i vinkel med litet fönster som underlättar vädring. Kokvrån renoverades under 2011. Kyl/frys, spis (fungerar delvis) och infälld diskho.

Genomgående i lägenheten ligger ett laminatgolv (delvis i renoveringsbehov) och det är ljusmålade väggar. I lägenheten finns i dagsläget 2-fas el enligt uppgift från säljaren. Vid en renovering av köket rekommenderas att byta till 3-fas för full funktion på spis samt möjlighet att installera diskmaskin.

Till lägenheten ingår ett källarförråd om ca 5 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns ej

Avgift

1 516 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 192 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 996 kr
Försäkring: 2 196 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,06028%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 mars 2008
Energiprestanda: 195 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Rekryten 5

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

HSB Brf Pampas i Solna

Om föreningen

Föreningen bildades 1962 och består av totalt 746 st lägenheter och 61 st lokaler. Hissarna är renoverade/ombyggda 1992, fasaderna renoverades 1993, tvättstugorna renoverades 1997 och under 2009 avslutades en takrenovering. Stambyte är gjort under 2012 och ny maskinell utrustning installerades i tvättstugorna under maj-september 2013. I huset finns barnvagnsförråd, cykelförråd och tvättstuga. Totalt i föreningen finns det fem tvättstugor för såväl tidsbokning, spontantvätt samt mattvätt. P-plats kostar 200 kr/mån och garageplats 358- 755 kr/mån, beroende på storlek. För närvarande är det kö till dessa. I övrigt gäller boendeparkering på gatan. Föreningen har även trevliga uteplatser och en festlokal som kan hyras för 500 kr/dygn. Inga avgiftshöjningar är planerade för 2015 och inga renoveringar är beslutade för närvarande. Föreningen kommer framöver att se över fasader, fönster och balkonger. Kabel-TV och internet via Comhem. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. För mer information om föreningen se www.hsb.se/stockholm/pampas.

Armégatan 28 ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska). Mataffär och restaurang finns i huset och i närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
40 m
Coop Konsum
370 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
900 m
Frölunda Torg
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västra Skogens Förskola
140 m
Ängkärr Förskola
270 m
Kollektivtrafik
Trafikförvaltningen SLL
1,9 km
Deugro (sweden) AB
2,1 km
Grundskolor
Nya Ängkärrsskolan
250 m
Fritidshem Virvelvinden
460 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
930 m
Johan Movingers Gymnasium
1,3 km
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
1 km
Karolinska Institutet
1,3 km
Banker
Swedbank
700 m
Handelsbanken Solna Centrum
820 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
2,3 km
Swing By Golfbaren AB
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hobbylokalen Fritidshem
620 m
Medley Turkosen
730 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
730 m
Långholmens Bollplan
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte