Trångsundstorget 1, 12 tr

Bilder

  • Såld!
  • Stor balkong med milsvid utsikt!
  • Fasad från torget
  • Vardagsrum med himmelskt ljusinsläpp
  • Ljust och hemtrevligt kök
  • Ljust och hemtrevligt kök

Trångsundstorget 1, 12 tr , Trångsund , Huddinge

Nyproducerad etta från 2005 på 48 kvm med härligt ljusinsläpp från vidsträckta fönsterpartier. Stor balkong med milsvid utsikt från tolfte våningen. Här har du ett boende med hög standard på bekvämt avstånd till Trångsundstorgets serviceutbud. Utmärkta kommunikationer, endast 100 meters promenad till pendeln som tar dig till Stockholm C på ca 17 minuter.

48 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 050 kr inkl värme, VA, kabel TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48 kvm
Våning:
12, hiss finns
Lägenhetsnummer:
122
Byggår:
2005

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

48 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Utformad med fingertoppskänsla, på armlängds avstånd till stort och praktiskt utrymme för ytterkläder till höger. Även en Walk In Closet och badrummet finns placerat inom räckhåll direkt till vänster. Genomgående ljusa väggar och parkettgolv i lägenheten.

Badrum
Rymligt badrum med ljust kakel och klinkergolv i mörkare ton. Utrustat med duschhörna, wc, tvättmaskin och torktumlare. Även spegelskåp och handfat finns att tillgå.

Kök
Välanpassade förvaringsutrymmen och ordentliga arbetsytor präglar detta kök, med köksluckor i ljusare nyans. Utrustat med kyl/frys, spis/ugn, köksfläkt samt kakel ovan laminatbänkskiva. Ett middagssällskap om totalt 3-4 personer ryms med lätthet vid matplatsen i köket. Samtidigt kan den som vill passa på att beundra utsikten ändå bort till Kaknästornet genom ett trevligt litet fönster, som även låter ett behagligt ljus flöda in.

Vardagsrum
Ett sällan skådat ljusinsläpp av himmelsk karaktär omfamnar dig när du stiger in i rummet. Här finns stora, öppna sällskapsytor och bredvid sängens nuvarande placering finns en fin fondvägg som på ett behagligt sätt avviker från lägenhetens i övrigt ljusa väggar. Utgång till balkong som även går att beskåda inifrån genom de transparenta fönsterpartierna.

Balkong
En balkong av större modell som verkligen ger en vy utöver det vanliga. Perfekt för att avnjuta frukosten på i förmiddagssolen. Delvis inglasad balkong som erbjuder möjligheten att justera glaspartierna i sidled efter tycke och smak.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

12 av 13, hiss finns

Avgift

3 050 kr inkl värme, VA, kabel TV

Andel i föreningen

0,9344%

Andel av årsavgiften

0,9344%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Bonden 3

Förening

Namn

Brf Husbonden

Om föreningen

Allmän Information: Det finns 75 lägenheter och 1 lokal i föreningen. Lugnt och tyst hus med en bra blandning av både unga och gamla människor.

Cykel- och barnvagnsförråd: Finns i entréplan.

Gemensamhetslokal: Det finns även en föreningslokal i entréplan, som går att hyra av föreningen.

Förråd: Till lägenheten tillhör förråd placerat inne i lägenheten.
Vill du hyra ytterligare ett förråd finns det ytterligare ca 4-5 förråd nere i garaget, separat kö.

Parkering: Garage i direkt anslutning till fastigheten, går att hyra för ca 750 kr/mån, totalt 27 st finns och i dagsläget är det kö på dessa. Det finns även p-platser med och utan el. Separat kö på samtliga. Utöver det finns över en gratis 3-timmarsparkering precis intill.

Internetanslutning: Bredband via kabelnät. Leverantör: ComHem Fiber indraget i fastigheten 2013 (Telia).

Återvinningsstation: Finns ca 50 meter från fastigheten.

Planerade renoveringar: Styrelsen håller på att arbeta fram en ny underhållsplan. Om försöket med snålspolande vattenkranar faller väl ut kommer dessa att installeras i samtliga lägenheter. Dessutom planeras utbytet av armaturer (lampor) i trapphuset.

Tidigare underhåll: Nya plattor i entréutrymmet, golvet i trapphuset har polerats, injustering av undercentral har skett och utbyte av armatur och belysning i entrén har genomförts.

Avgiftsförändringar: Föreningen gjorde en normal höjning av årsavgiften 2015-01-01 med ca 2 %.

Om området

Trångsund

Trångsund är ett lugnt och naturnära villaområde. I området är det en blandning av nya och äldre villor. Nära ner till sjön Drevviken med bad, kanotpaddling, fiske mm.

Sjöarna Magelungen och Drevviken ligger i området med klippbad och strandbad. Det finns många fina motionsspår och promenadstråk runt sjöarna.

Nio st förskolor finns i närområdet, varav 4 st är privata.
Två st. grundskolor finns i området, samt en Montessoriskola i Skogås. En gymnasieskola finns i den omedelbara närheten. Ytterligare gymnasieskolor finns bland annat i Farsta och i Globen.

Kommunikation

Gångavstånd ca 100 meter till Trångsunds centrum där pendeltåget till T-centralen som går var 15:e minut och tar ca 17 minuter till Stockholm C. 10 minuters bilväg till Södermalm och buss som tar ca 7 minuter till prisbelönta Farsta centrum, med tunnelbana, utmärkt serviceutbud och ytterligare affärer.

Närservice

På Trångsunds torg finns båda mataffär, videobutik, blomsteraffär, boulebana, apotek, vårdcentral, Handelsbanken och restauranger såsom Trångsunds värdshus m.m.

I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne.

Drevviken, alldeles intill knuten, erbjuder fina skridsko- och skidmöjligheter då sjön fryser till tidigt på hösten. Drevviken är ett populärt tillhåll för Friluftsfrämjandet. Sommartid är Drevviken ett populärt utflyktsmål för badgäster, fiskefantaster och kajak-/kanotpaddlare.

I Farsta Centrum och i Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Intill Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola och anrika Ågesta Golfklubb med finfina banor, en 18-håls bana och en pay-and-play 9-håls bana.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära
40 m
Manjar AB
440 m
Köpcentrum & Gallerior
Farsta Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Trångsunds förskola
60 m
Trångsund öppna förskola
160 m
Grundskolor
Trångsundsskolan Grund-skola
480 m
Beatebergsskolan
940 m
Gymnasium
Östra Gymnasiet
1,2 km
Farsta Gymnasium
2,8 km
Universitet & Högskolor
Ersta Sköndal Högskola sköndal
2,5 km
Martin H Ström AB
2,5 km
Banker
Handelsbanken Trångsund
50 m
Swedbank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ågesta Gk Drift AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Idrottsplats Stortorpshallen Stortorps IP
720 m
Edbohallen
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Skogåshallen
1,4 km
Farsta Sim & Idrottshall
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till William Wallsén för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte