Välkommen till
Norrköping / Söderköping

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. HusmanHagberg har drygt 80 kontor och 320 medarbetare i landet. Vår erfarenhet av marknaden just i Norrköping och Söderköping ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Norrköping / Söderköping
Hötorget 9
011-12 80 20
norrkoping@husmanhagberg.se

Postadress
Hötorget 9
60231 Norrköping

Måndag-Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00

Med vår kostnadsfria tjänst följer vi prisutvecklingen åt dig.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vi på Norrköpingskontoret utsågs nyligen till Sveriges ”Årets kontor 2014” i mäklarkedjan HusmanHagberg! Stort tack till alla kunder och samarbetspartners som gjort det möjligt.

Välkommen till vårt nya kontor!

Nu hittar du oss på Hötorget 9. Gör ett besök så bjuder vi på kaffe och värdefulla råd kring ditt boende.

Välkommen!

DU TIPSAR, HusmanHagberg ger, DIN FÖRENING/KLUBB VINNER!

Tipsa oss om någon (det kan vara du själv) som ska sälja sin bostad. Får vi äran och förtroendet att sälja bostaden erhåller ditt lag/ryttare och förening/klubb totalt 2000 kr, när affären är klar.

Läs mer

Våra medarbetare

Daniel Serander

Reg. Fastighetsmäklare

070-4569467

Mitt mål som fastighetsmäklare är att du som kund ska känna delaktighet, trygghet och bli riktigt nöjd med din bostadsaffär. Som boende i Norrköping och med uppväxt i Söderköping, så har jag god kännedom om såväl kommunal- som kommersiell-service. Välkommen att kontakta mig så berättar jag hur jag kan hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. På min fritid tycker jag om att umgås med familj och vänner, sjunga och spela teater. Som kuriosa kan nämnas att jag 2004 utnämndes till Östergötlands bästa imitatör i en tävling i Sveriges Radio Östergötland.

Johanna Langeville

Säljkoordinator

0766-237749

Min kunskap samt erfarenhet från servicenäringen är en stor fördel för vårt kontor och våra kunder då vi alltid strävar efter högsta möjliga servicenivå. Tillsammans med just Er mäklare ser jag till att ni får bästa möjliga bemötande och stöttning under Er bostadsaffär.

Amanda Segersten

Reg. Fastighetsmäklare

0766-237747

När jag hjälper er med er bostadsaffär gör jag det med stort engagemang och hjärta. Varje försäljning är unik och det är en gemensam resa vi gör tillsammans. Att sälja/köpa sin bostad är en av de största affärerna man gör i livet och för mig är det viktigt att både säljare och köpare känner trygghet och tillit till mig

Jenny Törnvall

Reg. Fastighetsmäklare

0766-237783

På HusmanHagberg är vi äkta, passionerade, vinnare. För mig innebär det att jag förmedlar bostäder med kunskap, hjärta och engagemang. Jag älskar mitt arbete och jobbar alltid målinriktat för att just din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Välkommen att ringa mig.

Mattias Törling

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0766-237723

Högsta kvalitet, nöjdare kunder och lyckade affärer, det är mitt fokus. Målet är glasklart: HusmanHagberg ska bli den mest rekommenderade mäklarfirman i stan och vi är på god väg. Välkomna!

Evelina Ågren

Reg. Fastighetsmäklare

0766-237748

Vill du ha en engagerad och duktig mäklare är jag rätta valet för dig! Jag stortivs med mitt jobb som mäklare. Jag tycker det är viktigt att både säljare och köpare får ett förtroende för mig.

Gary Dambergs

Reg. Fastighetsmäklare

0766-237763

Vill du ha en mäklare som jobbar aktivt i säljprocessen samt sätter kvalité och nöjda kunder i främsta fokus så är jag det rätta valet för dig. Uppväxt i Söderköping samt bosatt i Norrköping de senaste 15 åren gör att jag känner till båda marknaderna mycket väl. Kontakta mig så ska jag berätta för er hur även ni blir nöjda kunder hos Östergötlands kundvänligaste mäklarföretag

Maria Lindström

Administratör

011-300 41 18

Vill du sälja med oss? Har du frågor?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriskt

Ring oss så berättar vi mer!

011-12 80 20