Välkommen till
Göteborg Öster

Alla mäklare vet att bostadsaffärer är bland de största och viktigaste affärerna som människor gör under sina liv. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad.

HusmanHagberg har 80 kontor och 300 medarbetare i landet. Vår erfarenhet av marknaden ger dig trygghet och dessutom bjuder våra fastighetsmäklare på en stor portion vinnarinstinkt. Därför har vi många nöjda kunder.

Göteborg Öster
Danska vägen 81
031-252250
goteborg-oster@husmanhagberg.se

Postadress
Danska vägen 81
41659 Göteborg

Måndag-Fredag 09.00-17.00
Lunch 12.00-13.00

Vilken granntyp är du?

Är du Kontroll-Karolina, Mode-Martin, Översociala Sara eller Skvaller-Niclas?

Gör vår test

Aktuellt just nu

Gör Poseidon grön av avund. Sälj med den som växer mest.

Sälj med oss och få kraftfull marknadsföring!

Ta del av vår kraftfulla marknadsföring med allt från traditionella tidningsannonser till attraktiva nyhetssidor, mobilannonser och sociala medier.

 

Läs mer

Faktum - Göteborgs gatutidning

Försäljarna köper tidningen för 25 kronor, säljer den för 50 och behåller mellanskillnaden. För vissa är tidningsförsäljningen ett steg mot ett mer ordnat liv, för andra ett sätt att hålla sig flytande.

HusmanHagberg är företagsprenumeranter.

Våra medarbetare

Daniel Fröberg

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

0707-21 96 00

031-389 80 91

Johanna Flodén

Reg. fastighetsmäklare Franchisetagare

0707-913619

031-3520162

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i östra centrum sedan 2008 och stormtrivs med att jobba i området! Mina nöjda kunder och referenser är den största drivkraften och ett bra bevis på att jag är rätt person på rätt plats.

Jonas Adamsson

Reg. fastighetsmäklare

0735-251443

031-3520164

Jag arbetar som fastighetsmäklare med bostadsrätter och villor i östra Göteborg. Trivs mycket bra i området och bor i en 40-tals lägenhet i Örgryte/Bö med Delsjöns friluftsområde utanför dörren. Med mig som fastighetsmäklare vill jag att både säljare som köpare ska känna trygghet genom hela affären. Genom ett högt engegemang, lyhördhet och ditt förtroende strävar jag alltid efter efter överträffa dina förväntningar. Vi ses!

Martin Rieppo

Reg. fastighetsmäklare

0707-919719

031-3520161

Jag arbetar som fastighetsmäklare i de östra och nordöstra delarna av Göteborg. Det bästa med yrket som fastighetsmäklare är för mig att jag får möjlighet och framförallt förtroendet att hjälpa människor med deras kanske största affär i livet. Sen att yrket i sig är fantastiskt roligt och varierande är bara en bonus. Själv bor jag i Kortedala tillsammans med min sambo och har bott där de senaste sju åren.

Tina Bergenholtz

Reg. fastighetsmäklare

0707-311520

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2011 och är bosatt i Kortedala. Jag har ett stort kontaktnät, bra lokalkännedom, många nöjda kunder och goda rekommendationer. Ska du sälja, tveka inte att kontakta mig för ett trevligt samarbete och ett bra slutpris.

Kommande® - din bostad kan vara en oslipad diamant!

Förbered försäljningen nu och samla spekulanter långt innan säljstart. Samtidigt som du hinner få värdehöjande råd från din mäklare.

Läs mer

Prestige - bostäder som är unika!

Är din bostad något utöver det vanliga? Låt våra mäklare berätta hur vi arbetar med Prestige.

Läs mer

Hyra eller hyra ut - bra lösning mellan två boenden!

Bostad direkt erbjuder bostäder att hyra och ger dig också en möjlighet att tryggt hyra ut.

Glöm inte att be föreningen om ett godkännande innan du hyr ut din bostadsrätt.

Läs mer

Välkommen att bli nöjd du också!

Efter varje affär frågar vi våra säljare och köpare vad de tyckte om vårt arbete. 9 av 10 är så nöjda att de gärna rekommenderar oss till vänner och bekanta. 

Läs mer

Vill du sälja med oss? Har du frågor?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriskt

Ring oss så berättar vi mer!

031-252250