Serenadvägen 1A 2tr

Bilder

  • Såld!

Serenadvägen 1A 2tr , Nacka Forum , Nacka

Modern och rymlig fyra med öppen, social planlösning. Här bor ni med tillgång till det bästa av två världar. Centralt läge med Forumgallerian utanför dörren och mycket goda kommunikationer kombineras med en lugn innergård och promenadavstånd till vackra naturområden i Nyckelviken och Nacka Strand.

114 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 949 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
114 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
715 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

114 kvm

Rumsbeskrivning

Stor och välplanerad lägenhet i modern tappning. Gott om förvaring i garderober och klädkammare.
Bostaden har genomgående stilrena materialval såsom helkaklade badrum med vitt kakel och mörkgrått klinker och ekparkettgolv i alla rum och fönsterbänkar i natursten.
Sammantaget ett modernt bekvämt boende med finesser som bl.a. uttag för IP-telefoni resp. bredband samt multimedia-uttag (för bl.a. TV) i alla rum.

ENTRÉ
Välkomnande entré i rymlig hall med möjlighet till avhängning. Hallen har öppenhet mot lägenhetens sällskapsdel som består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Direkt innanför entrén finns lägenhetens förråd och en gästwc med dusch. Hallen har en snygg, randig tapet i marinblå och vit ton.

VARDAGSRUM
Rymd som ger atomsfär till hela bostaden tack vare den öppna planlösningen. Plats för både matgrupp i kökets öppning framför fönster såväl som soffgrupp med tv och ytterligare möblering. Öppet och ljust intryck och utgång till balkong med eftermiddags- och kvällssol. Fritt och insynsfritt läge! Ljusa tapetserade väggar.

KÖK
Fint ekkök med mycket bra förvaring i väggskåp och i bardel ut mot vardagsrum. Bänkskiva av ljus laminat med ekkant och nedsänkt ho. Ljust kakel ovan bänkytorna och full maskinell utrustning med fullstor kyl och frys, integrerad diskmaskin och spishäll med köksfläkt. Micro och ugn i högskåp. Integrerad diskmaskin och övriga vitvaror i rostfritt. Matplats vid fönster med plats för stora sällskap. Tapetserad fondvägg i ljus nyans.
Matplatsen kan även delas av för att skapa ytterligare ett sovrum, se förslag på planritning.

BALKONG
Stor, inglasad balkong med trätrall med utgång från vardagsrummet. Här tittar solen fram strax efter lunch och sedan har du solen här ända fram till solnedgång. Imponerande utsikt över Nacka Forums tak och in mot stan. Ingen insyn!

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Tapetserade väggar i randigt marinblått och platsbyggd garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Rymligt och fräscht badrum med fin belysning via spotlights. Mörkgrå klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Vägghängd wc-stol och tvättställ, samt infälld spegel. Praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare och arbetsbänk, samt förvaring i skåp. Stort hörnbadkar och elektrisk handdukstork.

SOVRUM
Ytterligare ett sovrum som är beläget på andra sidan badrummet, avskilt från Master Bedroom. En stor inbyggd garderob med skjutdörrar. Tapetserade väggar i grå nyans.

ARBETSRUM/SOVRUM
Fint sovrum som idag disponeras som kontor/arbetsrum. Tapetserade väggar i marint tema.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Från hallen når du ett praktiskt förråd, som också kan nyttjas som klädkammare. Här finns även elcentral och dataswitchar.

WC/DUSCH
Fräscht duschrum i stilrena vita väggar och mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Duschplats, vägghängd wc samt tvättställ, samt infälld spegel. Elektrisk handdukstork och infällda spotlights i tak.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

6 949 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

2,03215%

Andel av årsavgiften

1,83863%

Tillträde

Tillträde är flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 februari 2013
Energiprestanda: 139 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 151:29

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 583 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 900 kr
Försäkring: 3 683 kr

Kommentar

I driftskostnaden ingår elförbrukning och hemförsäkring. Dessa kostnader kan variera beroende på avtal och användning.

Övrigt

BALKONG
Stor balkong med utgång från vardagsrummet. Här kan solen avnjutas från lunchtid och resten av dagen. Fri utsikt över delar av Nacka och in mot stan.

FÖRRÅD
Inne i lägenheten finns lägenhetens förråd, storlek ca 4 kvm. Inget externt förråd tillhör bostaden.

ALLMÄNT
Serenadvägen 1A har två entréer, en från innergården och via en entré från utsidan, precis ovanför den stora trappan mittemot Forum. Intill denna entré finns ingång till Forumgaraget varifrån man även når Nacka Forum via gångbro. Mycket smidigt utan att gå i trappor eller utsättas för väder och vind!

Förening

Namn

HSB Brf Capitolium i Nacka

Om föreningen

Brf Capitolium består av 75 lägenheter om 1 - 5 r.o.k. samt 1 lokal (förskola).
Fastighetsbildning har skett genom att 3D fastighet har bildats. Butikslokalerna på de nedre planen tillhör Rodamco AB ägare av Nacka Forum. Från huset, ett avstånd på knappt 10 m, tar man sig nästan torrskodd till Forums galleria och parkeringsdäck/garage vilket huset är byggt ovanpå. Förvaltning sköts av HSB Stockholm.

I avgiften ingår: kabel-TV från Com Hem, basutbud. Anslutning till IP-telefoni, samtalsavgift tillkommer.
Bredband från Bredbandsbolaget, 100/10 Mbit. Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen, Obs! själva hemförsäkringen måste tecknas individuellt.

Överlåtelseavgift, 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift, 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pant.
Medlemskap i HSB Stockholm betalas av köparen.

Föreningen har en mycket informativ och bra hemsida, läs gärna mer där:
www.hsb.se/stockholm/brf/capitolium

TV och Bredband

Kabel-TV från Com Hem, basutbud (ingår i avgiften).
Bredband från Bredbandsbolaget, 100/10 Mbit (ingår i avgiften).

Parkering

Föreningen ingår i en gemensamhetsanläggning med kallgarage, som nås från gården, 700kr/mån, separat kö. Övrig parkering via p-platser i området samt i Forum Nacka.

Ekonomi

Föreningen har en allmänt god ekonomi.
Årsavgiften sänktes från och med den 1 januari 2015 med fem (5) procent.
I januari 2016 fick man en avgiftsfri månad och inga avgiftsförändringar är planerade i dagsläget.

Övrigt

Ett centralt elabonnemang är upphandlat av föreningen, för varje lägenhet finns en mätare för avläsning av faktisk förbrukning. Avgiften för elförbrukningen läggs på avin för månadsavgiften.

Tvättstuga och styrelselokal invid port 1A.
Soprum för hushållssopor och källsortering invid port 1B. I föreningen finns flera barnvagnsrum. Cykelparkering under tak finns i anslutning till husen.

Om området

Nacka Forum

Lägenheten ligger invid Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel.

Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 10-15 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 5-10 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att dras ut till Nacka Forum.

Närservice

Köpcentret Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger (bl a O´Learys och Melanders Fisk). Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffär (Willys samt Hemköp från nästa år). I närområdet finns flera förskolor samt nära till ett urval av skolor. En kort promenad bort ligger Nacka Gymnasium samt ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Joachims Kött & Chark AB
90 m
Willy:s Hemma
180 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
40 m
Sickla Köpkvarter
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Helianthus - Förskolan Lupus
70 m
Föräldrakooperativet Lyckolunden
180 m
Kollektivtrafik
Forum norra
80 m
Forum, stadshuset
180 m
Grundskolor
Järla Skola
480 m
Internationella Engelska Skolani Nacka
530 m
Gymnasium
Praktiska Nacka
540 m
MediaGymnasiet
540 m
Universitet & Högskolor
Mamont AB
1,4 km
Cygmed AB
2,4 km
Banker
FOREX Bank
50 m
Swedbank AB
160 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Nacka Simhall
680 m
Cafeteria Nacka Sporthall
730 m
Simhallar & Utomhusbad
Nacka Simhall
680 m
Långsjön
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kristin Andersson för mer information!

Kristin Andersson

Kristin Andersson

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0722-536 840

kristin.andersson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte