Ugglevägen 3, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Ugglevägen 3, 1 tr , Ektorp , Nacka

Fantastiskt ljus och charmig tvåa om 38 kvm med fönster i tre väderstreck och balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Centralt läge på Ugglevägen - härifrån har du nära till all service och bussarna i Ektorp centrum.

Vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, sovrum med bra förvaring, ljust fint kök och badrum. Bra förvaringsmöjligheter i garderober och två källarförråd.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. Du har här nära till både butiker och service i Ektorps centrum och mycket goda busskommunikationer med täta turer till/från Slussen (15-25 min) och ut till skärgården. Du tar dig även enkelt till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter antingen med buss eller bil.

Varmt välkommen till visning!

38 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 368 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
26
Byggår:
1941
Driftskostnad:
373 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med plats för avhängning och bra förvaring i garderob med överskåp. Ljusa målade väggar och parkettgolv.

KÖK
Trevligt kök med vita luckor och kakel ovan bänkskiva i ek. Gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av: Spis med häll, fläkt och kyl/frys. Det finns även utrymme för diskmaskin. Målade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matbord. Här flödar ljuset in via stort fönster och balkongdörr. Målade väggar och fondtapet samt parkettgolv. Utgång till BALKONG med härlig eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Sovrum med praktiskt garderobssystem med hyllor och stänger bakom snyggt draperi. Ljusa målade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Fönster som ger fint ljusinsläpp. Utrustning: Badkar, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 368 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband

Andel i föreningen

0,9009%

Andel av årsavgiften

0,90238%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1941

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 augusti 2009
Energiprestanda: 225 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

SICKLAÖN 227:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 486 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 173 kr
Försäkring: 2 313 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Till lägenheten hör två källarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

Brf Nackahus i Ekängen

Om föreningen

Fastighetens bebyggdes 1941 och består av 8 flerbostadshus. Föreningen upplåter 96 lägenheter med bostadsrätt (1:or, 2:or och 3:or) samt 5 affärslokaler med hyresrätt.

Kabel-TV via Bredbandsbolaget (basutbud ingår i månadsavgiften).
Bredband: I månadsavgiften ingår 100 Mbit/s bredband från Ownit AB. Uttag finns direkt innanför ytterdörren. Lägenhetsinnehavaren får själv dra kabel vidare in i lägenheten.

El: Alla lägenheter har en individuell elmätare och förbrukningen betalas av medlemmen. Elen renoverades 2002-2004. Alla uttag är jordade.

Förråd: Två förråd i markplan/källare tillhör varje lägenhet.

Parkering: Föreningen har 33 p-platser (varav 11 med eluttag) och 3 garage som medlemmarna kan hyra. Platserna har ingen koppling till lägenheterna utan medlemmen får ställa sig i kö. För närvarande är avgiften f.n. 750 kr/månad för garage, f.n. 300 kr/månad för el-p-plats och f.n. 150 kr/månad för vanlig p-plats.

Tvättstuga: Gemensam tvättstuga (renoverad 2010) finns mellan Ugglevägen 5B och 5C med tre vanliga tvättmaskiner och en torktumlare (bokningsbara), en liten snabbtvättmaskin med torktumlare, en grovtvättmaskin, samt tre stora torkrum.

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp (ca 1108 kr för år 2016). Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning (ca 443 kr för år 2016).

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar. Ev blir det en höjning fr o m april 2017 på 1-2%, enligt info från styrelsen 2016-11-29.

Utförda större reparationer och ombyggnader (se utförlig lista i föreningens årsredovisning): Tak genomgångna och takpannor utbytta 2013, Omputsning av fasad 2010-2011. Renovering av fönster 2007-2008. Installation av fjärrvärme 2007-2008. Elstambyte 2002-2004. Renovering av balkonger 1999. Rörstambyte 1997. Omläggning av tak 1993.

Pågående/Kommande renoveringsarbeten:
2016 Utbyte av liggande avloppsstammar. Slutförs under hösten 2016.
2017 Modernisering av sophanteringssystemet
2018 Asfaltering av parkeringsytor och garageplan

Läs mer om föreningen på hemsidan: https://www.sbc.se/Forenings-hemsida-ny/N/Nacka-Hus-i-Ekangen/2/ och i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 10 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer från Ektorp C med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, deli, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Gratis parkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matboden
130 m
Rds Konsultbyrå AB
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lilla Nacka AB
140 m
Bergatrollets förskola
400 m
Kollektivtrafik
Ektorps centrum
130 m
Hägervägen
230 m
Grundskolor
Skuru Skola
490 m
Ektorps Skola
570 m
Gymnasium
Björknäs Gymnasiesärskola
2 km
MediaGymnasiet
2,2 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
670 m
Johan Skyttes Högskola AB
1 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
2 km
Nordea Bank AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
2,8 km
Cafeteria Nacka Sporthall
2,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
620 m
Bastusjön
980 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte