Fyrgränd 9

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Fyrgränd 9! Underbar radhuskänsla!
  • Fina ljusinsläpp och utgång till uteplats
  • Påkostat kök
  • Stor uteplats mot mysig innergård
  • Uteplatsen blir ett extra rum om sommaren

Fyrgränd 9 , Järla Sjö , Nacka

Välkommen till denna underbara gavellägenhet med stor uteplats i populära Järla Sjö. Egen ingång ger härlig radhuskänsla. Uteplatsen är belagd med ny trätrall och ligger i soligt västerläge mot lugn och fin innergård. Uteplatsen som är omgärdad av en insynsskyddande häck blir ett extra rum under sommarhalvåret med sol från förmiddag till kväll. Fräscht kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Stort badrum med golvvärme. Rymligt sovrum med plats för garderober. Hall med rymlig klädkammare samt ytterligare ett förråd. Genomgående ljusa färgval samt parkettgolv. Nära till närmsta badbrygga, fina Herrgårdsparken samt snabba kommunikationer till stan med buss och tåg. Denna unika lägenhet intill Lillängens mysiga villakvarter måste upplevas på plats!

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 912 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
437
Byggår:
2005
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Inbjudande entré via egen ingång med egen postlåda. Detta ger en härlig radhuskänsla. Ytan utanför ingången disponerar du som din "egen" men det är föreningens mark.

HALL
Välkomnande hall med både förråd och klädkammare med praktiskt hyllsystem. Hatthylla, vitmålade väggar samt parkettgolv.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med fönster åt två håll. Utgång till uteplatsen samt öppen planlösning till köket. Vitmålade väggar, fondtapet samt parkettgolv. Elektriskt väggfäste till tv:n kan lämnas av säljaren.

UTEPLATS
Underbar uteplats mot föreningens mysiga innergård. Insynsskyddande och tät häck skapar avskildhet. Sommartid vandrar solen över uteplatsen från tidig förmiddag till ca 19.00. Ny trätrall från 2015, eluttag samt lampa. Yta som tillhör lägenheten i ursprungsläget är 11 kvm, ytterligare yta om 10 kvm har säljaren lånat av föreningen enligt separat avtal. Köparen kan ställa frågan till föreningen om att teckna samma avtal.

KÖK
Fräscht och påkostat kök i öppen planlösning med vardagsrum. Stor matplats vid fönster mot innergården. Vita luckor från Vedum, bänkskiva av ek med infälld spishäll, rostfri diskbänk, vitt kakel samt spotlights med dimmer under väggskåpen. Rostfri fläktkåpa med kolfilterfläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt rostfri kyl/frys. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober eller skrivbord. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

BADRUM
Fräscht badrum med vita kaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme. Vitt mosaikgolv i duschen samt glasbetong som stänkskydd. Wc, tvättställ med kommod, dusch och fina ekhyllor. Praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 912 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Driftskostnad

5 802 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 970 kr
Försäkring: 1 832 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,378%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft, kolfilterfläkt i kök

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 februari 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Tillgång till cykelförråd och barnvagnsrum.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Brf Marketenteriet

Om föreningen

Föreningen består av 38 lägenheter belägna mot mysig innergård. Ett av husen på grannfastigheten har tidigare fungerat som marketenteri, därav föreningens namn.

Tillgång till flera cykelförråd och barnvagnsrum.

TV och Bredband

I föreningen finns bredband 100 mbit, ip-telefoni och kabel-tv från Ownit för endast 69 kr/månad (inräknad i angiven månadsavgift).

Renoveringar

Det finns inga stora renoveringar inplanerade förutom normalt underhåll (bla översyn av hissar). Inget som påverkar budgeten i stort (kontrollerat med styrelsen 2018-02-22).

Ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelsen 2018-02-22).

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 700 bostäder blandat med några butiker och restauranger. Det pågår ombyggnation av den gamla industribyggnaden Lavalhallen och några kringliggande byggnader till drygt 200 bostäder där en del är klart för inflytt under 2018. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vi Gustaf Dahlens park är precis ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars uteparkering kostar 400 kr/månad och garage kostar 900 kr/månad. Parkeringsreglerna ändras om from april. Läs mer på samfällighetens hemsida www.jarlasjo.se. Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 1000 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och det är separat kö.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med förra året går även tvärbanan till/från Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. Se deras hemsida för mer information: www.sunfleet.com.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Picard
580 m
Willy:s Hemma
580 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
710 m
Sickla Köpkvarter
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
40 m
Kristallens förskola
200 m
Kollektivtrafik
Lillängen
230 m
Saltsjö-Järla station
330 m
Grundskolor
Järla Skola
310 m
Castello Järla Sjö. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
310 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
510 m
Praktiska Nacka
1,1 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2 km
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
3,2 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
690 m
Nordea Bank AB
690 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,1 km
Björkhagens Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
400 m
Medley Nacka Simhall
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
520 m
Vattenhuset AB
1,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte