Winborgs Väg 23

Bilder

  • Såld!
  • Sjöutsikt
  • Underbar sjöutsikt
  • Stor balkong med sjöutsikt
  • Vardagsrum mot matplats
  • Matplats i burspråk

Winborgs Väg 23 , Järla Sjö , Nacka

Välkommen till denna fina och inbjudande 4:a med ett underbart läge intill Järlasjön. Matplats vid burspråk samt stor balkong med fantastisk sjöutsikt. Huset ligger vid Winborgs torg, precis intill vattnet. Tre sovrum, badrum med fönster samt separat wc. Genomgående vitmålade väggar, parkettgolv samt påkostade vitvaror. Utöver månadsavgiften tillkommer det 215 kr/månad för kabel-tv och bredband. Järlasjön inbjuder till sköna bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Närmaste badstege finns precis utanför porten. Mycket bra kommunikationer till stan med både buss och tåg. Nära till ett flertal populära skolor och förskolor. Nackareservatet på andra sidan sjön erbjuder fin natur med många motionsslingor.

97,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 812 kr inkl värme & vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
97,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
31
Byggår:
2004
Driftskostnad:
868 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

97,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig och möblerbar hall med hatthylla. Vitmålade väggar samt parkettgolv. Ingång till förråd/klädkammare med fem skoskåp, ett nyckelskåp, hyllplan samt fem garderober.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med flera stora fönster samt utgång till balkong. Fin utsikt över torget och mot vattnet. Öppen planlösning mot matplatsen. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

BALKONG
Stor balkong med underbar sjöutsikt. Eluttag och lampa.

KÖK
Trevligt och fräscht kök med matplats i burspråk. Från burspråket har man underbar utsikt mot Järlasjöns glittrande vatten. Ekluckor, ljust kakel, vitmålade väggar samt parkettgolv. Grå bänkskiva samt rostfri diskbänk. Spotlights under väggskåpen. Rostfria vitvaror: spis med induktionshäll och dubbelugn (Electrolux), fläktkåpa, kyl (Miele), frys (Miele)samt diskmaskin (Miele). Alla vitvaror förutom fläkten är utbytta vid årsskiftet 2014/2015. Köket ligger i anslutning till vardagsrum och balkong.

SOVRUM 1
Stort sovrum med burspråk, ljust målade väggar samt parkettgolv. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Ljust målade väggar samt parkettgolv. Ingång till liten klädkammare.

SOVRUM 3
Stort sovrum med vitmålade väggar samt parkettgolv. Sjöutsikt samt platsbyggd bokhylla.

BADRUM
Rymligt och fräscht badrum med fönster. Ljusa kaklade väggar samt ljusbeige klinkergolv med golvvärme. Badkar, handdukstork, vägghängd wc samt vägghängt tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare från årsskiftet 2014/2015 (Miele). Praktisk arbetsbänk samt rymliga väggskåp. Fin kalkstenshylla under spegeln.

WC
Vita kaklade väggar samt ljusbeige klinkergolv. Wc, tvättställ och väggskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 812 kr inkl värme & vatten

Driftskostnad

10 427 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 968 kr
Försäkring: 3 459 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,8593%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 oktober 2009
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Det finns cykelförråd i föreningen.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Vasagården

Om föreningen

Den första inflyttningen till Brf Vasagården skedde i november 2004. Föreningen består av 62 lägenheter fördelade på tre fastigheter.

Nere vid Winborgs torg och sjön ligger Sjöblänket, som med sin soliga brygga är en naturlig samlingsplats året om. Gårdstunet med gemensam trädgård och lekplats ligger alldeles ovanför. På Garverigränd ligger Skogsbacken.

I månadsavgiften ingår kostnaden för grundutbud kabel-tv om fn 116 kr/månad från Com-Hem samt bredband 100 mbit om fn 137 kr/månad från Bredbandsbolaget.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pant.

Parkering

Boendeparkering i området. 30-dagars markparkering kostar 400 kr/månad för första bilen och 700 kr/månad för andra bilen. Garage kostar 900 kr/månad. Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. Samfälligheten ser just nu över parkeringsreglerna i området, se www.jarlasjo.se. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 900 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och det är kö.

Renoveringar

Dräneringen skall ses över bakom huset på Garverigränd.

Ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelsen 2018-03-16). Sedan 2013 har föreningens avgifter sänkts med totalt 4,7%.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 900 bostäder blandat med några butiker och restauranger. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vi Gustaf Dahlens park är precis ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med digitalt p-tillstånd (inga lappar behövs i bilen). Maximalt två parkeringstillstånd utfärdas per lägenhet, det första tillståndet är gratis och det andra kostar 300 kr/månad. 30-dagars uteparkering kostar alltså 400 kr/månad för första bilen och 700 kr/månad för andra bilen. Garage kostar 900 kr/månad. Parkeringsreglerna har precis ändrats, läs gärna mer på samfällighetens hemsida www.jarlasjo.se. Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. Det finns idag tre reserverade platser för elbilar i det stora garaget på Winborgs väg 24 och en elbilplats i det lilla garaget på Gustaf de Lavals väg 5. Månadsavgiften för en elbilsplats är 1 400 kr. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 1000 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och det är separat kö. I hela Järla sjö gäller gratis besöksparkering med p-skiva under 1 timme, förutom på parkeringsplatserna vid Stalands möbler, där det är tillåtet att stå avgiftsfritt i 2 timmar. Avgiften för besöksparkering är därefter 10 kronor per timme eller maximalt 50 kronor per dygn.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med förra året går även tvärbanan till/från Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. Se deras hemsida för mer information: www.sunfleet.com.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
970 m
Picard
970 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
1,1 km
Sickla Köpkvarter
1,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
350 m
Föräldrakooperativet i Ur och Skur Blåbäret
570 m
Grundskolor
Castello Järla Sjö. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
110 m
Eklidens Skola
610 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
710 m
Praktiska Nacka
1,4 km
Universitet & Högskolor
Sthlm Unniversitet
4 km
Företagsuniversitetet AB
4,1 km
Banker
Nordea Bank AB
1,1 km
Handelsbanken Nacka Forum
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
2,9 km
Björkhagens Golfklubb
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
610 m
Medley Nacka Simhall
750 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
750 m
Vattenhuset AB
980 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte