Fyrspannsvägen 44, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong
  • Kök mot vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Badrum
  • Balkong och utsikt

Fyrspannsvägen 44, 3 tr , Jarlaberg , Nacka

Toppfräsch totalrenoverad tvåa på 63,5 kvm med högt och fritt läge samt vidsträckt utsikt från alla rum. Stor balkong i soligt sydvästläge med takåsar, Globen och Hammarbybacken i blickfånget. Ljus och stilrent renoverad lägenhet med fina sociala ytor och påkostade materialval. Snyggt modernt kök och badrum samt genomgående vackert parkettgolv och ljusa färgval. En mycket välplanerad lägenhet med genomgående planlösning som ger fint ljusinsläpp från två väderstreck.

Detta är en lägenhet som måste ses - här är det bara att flytta in och trivas!

Bostaden är belägen på en fin grönskande innergård med blommor, gemensamma grillar och sittplatser, lekplats och gårdshus med bl a fräsch tvättstuga, bastu och samlingslokal.

Att bo i Jarlaberg innebär att ha nära till det bästa av två världar - natur och storstad. Här har du direkt närhet till Nacka Strand och Nyckelviken. Njut av avkopplande skogspromenader eller sköna joggingturer. För en god middag eller brunch når ni restaurang "J" på en kvarts promenad längs vattnet. En uppskattad idyll värd ett besök är 1700-talsgården Svindersvik med en egen äppellund. För praktiska göromål finns närlivs i området och ICA Maxi stormarknad på tio minuters promenadavstånd. För större utbud och all tänkbar service finns Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med sina många butiker, restauranger, caféer och biograf. Det här är boendet för dig som uppskattar naturen, vattnet och det fria - men som enkelt vill kunna nå Stockholms rika utbud av shopping, restauranger och kultur.

Ring mäklaren för visning!

63,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 407 kr Inkl värme, VA, kabel-tv (grundutbud) & bostadsrättstillägget för hemförsäkringen
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
73
Byggår:
1989
Driftskostnad:
274 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med öppen luftig planlösning till vardagsrum och kök. Plats för avhängning på väggen samt gott om förvaring i flera garderober. Gråmålade väggar och parkettgolv.

KÖK
Snyggt renoverat kök i modern stil med högblanka vita luckor och gott om arbetsytor och förvaring. Vitt kakel ovan bänkskiva i svart. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, fläkt samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Vitmålade väggar och parkettgolv. Utgång till stor BALKONG i sydväst med vidsträckt utsikt, fritt läge och sol från förmiddag till kväll.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två fönster. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Praktisk förvaring i garderobsvägg. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum med klinkergolv. Här finns duschhörna med massagedusch och duschvägg i glas, wc, handfat med kommod, stort spegelskåp med belysning, handdukstork och tvättmaskin.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

4 407 kr Inkl värme, VA, kabel-tv (grundutbud) & bostadsrättstillägget för hemförsäkringen

Andel i föreningen

0,3556%

Andel av årsavgiften

0,3556%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Fjärrvärme + frånluftsvärmepumpar för energiåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 december 2008
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 292 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 300 kr
Försäkring: 1 992 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen tillämpar enhetsmätning av elförbrukningen för samtliga boende. Som medlem ska du därför inte teckna eget elabonnemang. Föreningen köper all el för fastigheterna och debiterar de boende för förbrukad el via avgiftsavierna. Debiteringen sker i efterskott och baseras på varje hushålls faktiska förbrukning.

Övrigt

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

HSB Brf Illern nr 285 i Nacka

Om föreningen

Brf Illern bildades 1986 och köpte fastigheterna 1989, då byggnaderna också uppfördes. Föreningen upplåter 235 lägenheter med bostadsrätt, samt en hyreslokal. På föreningens två innergårdar finns gårdshus med tvättstugor och bastu. Det finns även två övernattningslägenheter och två festlokaler som kan hyras av medlemmarna. Cykelrum och barnvagnsrum finns på flera ställen. Gemensam lummig innergård med lekplats, sittgrupper och utsiktsplats, där utsikten över Djurgården och Stockholms inlopp kan avnjutas. Skötsel och förvaltning av föreningens fastigheter hanteras av HSB Stockholm.

Välskött förening som kontinuerligt uppdaterat och underhållit sin egendom. Utfört underhåll består bl a av: renovering av tak och fasader 1999, renovering av trapphus 2005. Enhetsmätning av hushållsel infördes 2009, vilket sänker de boendes elkostnader nämnvärt. Man har även installerat portkod och porttelefon i föreningen. Tvättstugorna har renoverats med bland annat nya maskiner. Förbättringsarbeten av utemiljön har också utförts.

Föreningen har kunnat sänka årsavgifterna betydligt under flera år, bland annat med -10% 2006, -5% 2007 och -5% 2012. En avgiftsfri månad har också kunnat genomföras vissa år, detta bestäms dock från år till år. Den 1/1 2016 är avgiften höjd med 3%. Det finns inga beslut om ytterligare avgiftsförändringar.

Det finns parkeringsplatser att hyra. Det finns platser utomhus och inomhus, med och utan motorvärmare, samt p-plats i bur. Kostnaden är mellan 290 kr/mån och 625 kr/mån. I dagsläget (2016-03-11) finns det lediga platser.

Kabel-TV och bredband via ComHem. Kabel-TV (basutbud) ingår i månadsavgiften. I månadsavgiften ingår även bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Hemförsäkring måste man fortfarande teckna separat.

Överlåtelseavgift om högst 3,5% av prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättningsavgift om högst 1,5% av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren per pant. Föreningen kräver medlemskap i HSB Stockholm, vilket betalas av köparen, se även www.hsb.se.

Mycket och bra information om föreningen hittar du på hemsidan: www.hsb.se/stockholm/illern samt i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Om området

Jarlaberg

Jarlaberg är beläget på höjden mot Saltsjön vid Nacka Centrum. Hela området utgör en läcker profil mot himlen med sina varierande tak, torn och tinnar. Jarlaberg ligger mellan Nacka Centrum, Nacka Strand och Nyckelviken, vilket gör att du här har nära till allt. All tänkbar service och butiker finns på gångavstånd kring Nacka Centrum och i Nacka Forum. I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till och från både city och skärgården. Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar, skog, sol- och badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera. I närområdet finns ett närköp Tempo, restaurang/pizzeria, frisör och även förskolor, skolor samt bra och täta förbindelser med buss till Slussen och Stockholm City. Läs gärna mer på www.jarlaberg.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tempo
150 m
Scandiafisk AB
290 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
680 m
Sickla Köpkvarter
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kobbens förskola
100 m
Nacka Strands förskola Pysslingen
180 m
Kollektivtrafik
Jarlaberg
160 m
Cylindervägen
290 m
Grundskolor
Fyren/Jarlabergs Skola
100 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Nacka Strands Skola
180 m
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
210 m
MediaGymnasiet
230 m
Universitet & Högskolor
Mamont AB
1,5 km
Johan Skyttes Högskola AB
3 km
Banker
SEB
360 m
FOREX Bank
690 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
1 km
Cafeteria Nacka Sporthall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
1 km
Långsjön
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte