Järla Gårdsväg 21, våning 5

Bilder

  • Såld!
  • Fin utsikt från balkong och kök
  • Balkong i fritt läge med kvällssol
  • Ljust vardagsrum utan insyn
  • Vardagsrum
  • Stort vardagsrum

Järla Gårdsväg 21, våning 5 , Järla Sjö , Nacka

Fräsch och stor 2:a med ett högt och fritt läge utan insyn i populära Järla Sjö. Balkong i soligt söderläge med fin utsikt, sjöglimt och kvällssol. Stora rum och inbjudande planlösning. Det går lätt att dela av en del av köket för att få ytterligare ett sovrum med fönster. Badrum med badkar och fönster. Nära till badbrygga samt utmärkta kommunikationer till stan. Här kan man bara flytta in och stortrivas!

69 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 533 kr inkl värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
332
Byggår:
2006
Driftskostnad:
469 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Möblerbar hall med ingång till förråd. Ljus tapet samt parkettgolv.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med i öppen planlösning med kök. Högt och fritt läge utan insyn. Garderobsvägg med sex garderober. Ljus tapet samt parkettgolv.

KÖK
Trevligt kök med stor matplats vid fönster i fritt läge utan insyn. Här ser man en glimt av Järlasjöns glittrande vatten. Ekluckor, mörk bänkskiva med infälld diskho samt grönt kakel. Gott om arbetsytor och skåp. Spis med häll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Ljus tapet samt parkettgolv.

SOVRUM
Stort sovrum med utgång till balkong. Fönster med sjöglimt, fritt läge och utan insyn. Ljus tapet samt parkettgolv.

BALKONG
Underbar balkong i högt och fritt söderläge med sol från förmiddag till sen kväll sommartid. Utsikt över vackra Gustaf Dahlénparken och med en glimt av Järlasjön.

BADRUM
Stort och fräscht badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Fönster ger ett fint ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Badkar, wc, tvättställ med kommod och väggskåp. Praktisk arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare.

FÖRRÅD
Flera hyllplan samt klädstång.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

4 533 kr inkl värme, vatten & kabel-tv

Driftskostnad

5 632 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 988 kr
Försäkring: 1 644 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,958%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 februari 2009
Energiprestanda: 113 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Tillgång till cykelförråd samt barnvagnsrum.

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars parkering kostar 350 kr/månad och garage kostar 850 kr/månad. Kontakta områdesansvarig Bengt Lidforss för frågor om tillgänglighet garage, 0702 98 98 95 eller info@jarlasjo.se.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Brf Ångturbinen

Om föreningen

I föreningen finns 52 lägenheter byggda 2006. Alla är upplåtna med bostadsrätt. Det finns gemensamma cykelförråd, barnvagnsrum och soprum.

I föreningens försäkring så ingår bostadsrättstillägget för varje lägenhet.

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår basutbud kabel-tv från Canal Digital. Av månadsavgiften är 95 kr/månad en obligatorisk kostnad för bredband (100/100 mbit från Ownit). Det går att uppgradera bredbandet till 500/1000 mbit till en extra kostnad.

Renoveringar

Det finns inga stora reparationer eller ombyggnationer inplanerade utöver underhåll enligt plan (kontrollerat med styrelsen 2018-04-23).

Ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsförändringar (kontrollerat med styrelsen 2018-04-23).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 900 bostäder blandat med några butiker och restauranger. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vi Gustaf Dahlens park är precis ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med digitalt p-tillstånd (inga lappar behövs i bilen). Maximalt två parkeringstillstånd utfärdas per lägenhet, det första tillståndet är gratis och det andra kostar 300 kr/månad. 30-dagars uteparkering kostar alltså 400 kr/månad för första bilen och 700 kr/månad för andra bilen. Garage kostar 900 kr/månad. Parkeringsreglerna har precis ändrats, läs gärna mer på samfällighetens hemsida www.jarlasjo.se. Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. Det finns idag tre reserverade platser för elbilar i det stora garaget på Winborgs väg 24 och en elbilplats i det lilla garaget på Gustaf de Lavals väg 5. Månadsavgiften för en elbilsplats är 1 400 kr. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 1000 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och det är separat kö. I hela Järla sjö gäller gratis besöksparkering med p-skiva under 1 timme, förutom på parkeringsplatserna vid Stalands möbler, där det är tillåtet att stå avgiftsfritt i 2 timmar. Avgiften för besöksparkering är därefter 10 kronor per timme eller maximalt 50 kronor per dygn.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med förra året går även tvärbanan till/från Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. Se deras hemsida för mer information: www.sunfleet.com.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Picard
620 m
Willy:s Hemma
620 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
730 m
Sickla Köpkvarter
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
70 m
Kristallens förskola
220 m
Grundskolor
Castello Järla Sjö. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
280 m
Eklidens Skola
290 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
450 m
Praktiska Nacka
1 km
Universitet & Högskolor
Sthlm Unniversitet
4,2 km
Integrative Care Science Center
4,3 km
Banker
FOREX Bank
730 m
Handelsbanken Nacka Forum
730 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3 km
Björkhagens Golfklubb
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
340 m
Medley Nacka Simhall
460 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
460 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte