Hebbes gränd

Bilder

  • Namnlös
  • Järla Sjö bjuder på vackra omgivningar
  • Mysig gata

Hebbes gränd , Järla Sjö , Nacka

Fräsch 3:a med fin uteplats i populära Järla Sjö. Stort vardagsrum i anslutning till kök. Två sovrum samt rymligt badrum. Endast en kort promenad till närmsta badbrygga och omkringliggande natur. Snabba kommunikationer in till stan.

Lägenheten kommer att visas när innehavaren hittat ny bostad. Välkommen att anmäla intresse redan nu så återkommer vi när det blir dags för visning.

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
0 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
32

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

HSB Brf Lillängsbacken

Om föreningen

Föreningen bildades år 2001 och består av 60 lägenheter och radhus fördelade runt två mysiga innergårdar. En av lägenheterna är upplåten som hyresrätt.

Kabel-tv från Com-Hem. Ett visst basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband via Ownit. Kostnaden ingår i månadsavgiften.

Under 2014 installerade föreningen bergvärme.

I föreningen finns fyra gemensamma cykelförråd och två soprum. Trappstädningen sköts av städfirma. Förråd finns att hyra genom Järla Sjö samfällighetsförening.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp. Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp betalas av pantsättaren per pant.

Parkering: Garageplats går att hyra, fn 850 kr/månad genom Järla Sjö samfällighetsförening (separat kö). Boendeparkering gäller i området, fn 350 kr/månad.

Köparen måste vara/bli medlem i HSB Stockholm. Ett medlemskap kostar 500 kr/ägare i insats, samt en årlig avgift.

Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/stockholm/lillangsbacken. Områdets hemsida: www.jarlasjo.se.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 700 bostäder blandat med några butiker och restauranger. Det pågår ombyggnation av den gamla industribyggnaden Lavalhallen och några kringliggande byggnader till drygt 200 bostäder under de kommande åren. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vi Gustaf Dahlens park är precis ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars markparkering kostar 400 kr/månad och garage kostar 900 kr/månad. Innehavare av en bostadsrättslägenhet i Järla Sjö är berättigad till ett boendeparkeringstillstånd mark per lägenhet till normalpris (fn 400 kr/månad). Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. För motorcyklar tas fn ej ut markparkeringsavgift såvida motorcykeln ej parkeras på bilparkeringsplats. Motorcyklar kan därför ställas på lämplig plats där inte hinder eller annan olägenhet uppstår. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för 1000 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och det är separat kö.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med oktober 2017 går även tvärbanan till Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. Se deras hemsida för mer information: www.sunfleet.com.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Det finns även ett pop-up gym. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Picard
680 m
Willy:s Hemma
680 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
800 m
Sickla Köpkvarter
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
60 m
Kristallens förskola
300 m
Kollektivtrafik
Saltsjö-Järla station
300 m
Lillängen
320 m
Grundskolor
Montessoriskolan Castello. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
240 m
Järla Skola
400 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
570 m
Praktiska Nacka
1,1 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2,1 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
780 m
Nordea Bank AB
780 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
460 m
Medley Nacka Simhall
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
580 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte