Rävvägen 25

Bilder

  • Välkomna till Rävvägen 25!
  • Inbjudande entré med klädförvaring och klinkergolv
  • Tvättrummet, smart och funktionellt placerat intill entrén
  • Helkaklat badrum i ljusa toner med duschväggar
  • Trivsamt kök med ljusa luckor

Rävvägen 25 , Onsala , Kungsbacka

Välkomna till denna välplanerade enplansvilla med genomgående ljus och smakfull interiör. Belägen i ett mycket attraktivt område i Onsala. Här förfogar ni över kök, två sovrum samt flera sociala ytor. Exteriört en stor altan intill grönskande skogsområde som angränsar till den lättskötta trädgården. En modernt utformad villa som skräddarsydd för den lilla familjen. Alla ytor är praktiskt uppdelade efter ändamål med en del för umgänge, en för sömn och en för vardagsbestyren. Välkomna på visning!

93 kvm, 3 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
93 kvm
Biarea:
9 kvm
Tomtarea:
363 kvm
Byggår:
2004
Driftskostnad:
2 084 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

93 kvm

Biarea

9 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomna in till en modernt utformad villa likt skräddarsydd för den lilla familjen. Alla ytor är praktiskt uppdelade efter ändamål med en del för umgänge, en för sömn och en för vardagsbestyren. Ytterkläderna hänger ni in i garderoben i hallen medan stövlarna förpassas in i tvättstugan efter en tur i skogen.

Gästtoalett

Strax intill hallen finns en helkaklad gästtoalett utrustad med toalett, handfat med vädringsfönster. Även här ljusa klassiska färgval.

Tvättrum

Funktionellt placerad intill entrén har vi tvättstugan med tvättpelaren med tvättmaskin och torktumlare. Bra med plats för torkyta och viktytor samt tvättho och skåp. Smakfullt klinkergolv och vävtapet.

Badrum

Det helkaklade badrummet följer villans i övrigt sobra färgval och är utrustat med toalett, dusch med glasväggar samt handfat. Rymligt och smakfullt.

Kök och matplats

Köket är yteffektivt byggt med alla ingredienser inom räckhåll för kockens bekvämlighet. De vita fronterna matchas med en ljus bänkskiva. Ett stort fönster är läckert placerat precis ovanför diskbänken. Köksutrustningen består av spishäll, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen ligger i ett luftigt samband med köket. Intill fönstret ryms ett matbord för fyra personer vid vilket familjens minsting kan göra hemläxan medan ni förbereder kvällens middag.

Vardagsrum

Mycket trivsamt vardagsrum med stora fönster och ljus från tre väderstreck. Den rektangulära utformningen låter er inreda efter eget tycke och behov. Exempelvis ryms soffa och media utrustning för myskvällarna. Därutöver kan ni skapa en trevlig läshörna med fåtölj och bokhylla. Från vardagsrummet kommer vi ut till den stora altanen som blir er nya favoritplats för de varma sommardagarna. Förutom en avkopplande lounge ryms ett matsalsbord för sex personer. Från altanen går ni direkt ut i den lättskötta trädgården som angränsar till ett grönskande skogsområde.

Sovrum 1

Detta lugna och rofyllda sovrum fungerar som Masterbedroom och har en walk in closet till förvaring av klänning och kavaj. Stort och rymligt med ljus tapet och vackra ljusinsläpp.

Sovrum 2

Bra storlek, här kan familjens yngsta medlem sova tryggt med utsikt mot altanen. Detta rum fungerar även fint som gästrum eller arbetsrum om önskan eller behov finns.

På Rävvägen 25 väntar en välplanerad enplansvilla med genomgående ljus och stilfull interiör. Belägen i ett mycket attraktivt område i Onsala. Här förfogar ni över ett kök, två sovrum samt flera sociala ytor. Exteriört finner ni en stor altan vid grönskande skogsområde samt lättskött tomt. Förråd och carport intill.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 februari 2012
Energiprestanda: 149 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Fastighetsbeteckning

Köpstaden 6:38

Övriga byggnader

Förråd och carport intill.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 018 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 298 kr
El: 9 720 kr
VA: 3 500 kr
Väg, samf: 4 500 kr

Kommentar

Huset har stått tomt större delen av året.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 956 000 kr, varav byggnadsvärde 1 087 000 kr

Summa pantbrev

1 850 000 kr

Tomt

Areal: 363 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Härligt stor altan med trädäck från 2017. Lättskött trädgård med gräsytor man klipper snabbt. Trivsamt grönområde intill.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Bäcken GA:4, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Köpstaden GA:26, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Köpstaden GA:28, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Köpstaden GA:3, Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Köpstaden GA:32

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Onsala

Onsala är en gammal lantbruks- och sjöfararbygd som förvandlats till ett modernt samhälle, ett samhälle som kombinerar tätortens bekvämlighet med landsbygdens idyll. Inte minst närheten till havet sätter sin prägel. Onsala är en halvö, Onsala centrum ligger 12 km från Kungsbacka centrum och ca 35 km söder om Göteborg. För 30 år sedan var Onsala mest landsbygd med färre än 2 000 invånare. Idag bor här 14 000 människor. I området finns ca 500 företag.

Kommunikation

Från Onsala har vi goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka Resecentrum. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.
Inom några år kommer det att finnas en ny Onsalaväg som kommer att gå från Gottskärsvägen till Forsbäck.

Närservice

I Onsala har du tillgång till förskola och skola upp till årskurs 9, vårdcentral, tandläkare mm. I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bankomat, frisör, klädbutiker mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
2,8 km
ICA Supermarket Oasen
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kapareskolans Fritidshem
2,8 km
Hagens Förskola Personalkooperativ
2,9 km
Grundskolor
Kapareskolans Fritidshem
2,8 km
Iseråsskolan
4,4 km
Gymnasium
Praktiska Kungsbacka
5,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vallda Golf & Country Club
4,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vallda Tennishall
4,8 km
Kungsbacka- Hallen
5,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Kihlberg Hoffblad för mer information!

Jenny Kihlberg Hoffblad

Jenny Kihlberg Hoffblad

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 52

jenny.k.hoffblad@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte