Tunnlandsvägen 89

Bilder

  • Kök med rymlig matplats
  • Kök med fint ljusinsläpp
  • Kök med generösa ytor
  • Kök mot vardagsrum
  • Inglasad balkong med härlig utsikt

Utgångspris

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Tunnlandsvägen 89 , Bromma Brommaplan , Stockholm

Ljus och trivsam med två separata ingångar och centralt läge nära tunnelbanan. Fint skick med genomgående generösa ytor som gör den synnerligen trevlig. Välskött byggnad med hiss i huset och möjlighet till garageplats i källarplanet. Förening med mycket god ekonomi vilket avspeglar sig i den låga avgiften. Välkommen!

91 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
4 107 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & BR-tillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
351
Byggår:
1967/1998
Driftskostnad:
357 kr/månad
Utgångspris:
3 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

91 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkommen att ta klivet in i denna ljusa och välplanerade lägenhet med genomgående generösa ytor och gott om förvaringsutrymme. Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och förvaring i inbyggd garderob. Väggarna är vitmålade och golvet har ekparkett vilket på ett smakfullt sätt är genomgående för de övriga rummen.

KÖK

Köket har på ett trevligt och genomtänkt sätt renoverats 2015 då även samtliga vitvaror byttes. Gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Rymlig matplats som är praktiskt även för en stor familj. Vita skåpsluckor och vitt kakel matchar snyggt mot ekparketten och de vitmålade väggarna. Vitvaror i form av kyl (Husqvarna), frys (do), diskmaskin (do), spis med häll (do), spisfläkt (Franke).

VARDAGSRUM

Här ges gott om utrymme att möblera efter önskemål. Både soffgrupp och matsalsbord ryms om så önskas. Dessutom finns en stor alkov som kan användas som exempelvis arbetshörna. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Fint ljusinsläpp från stora fönster där utgång till balkongen finns.

BALKONG

Med utgång från vardagsrummet finns en rymlig balkong i syd-öst med plats för bordsgrupp. Denna är inglasad vilket kan förlänga utomhussäsongen och gör det perfekt för att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 2/GÄSTRUM

Intill köket finns ett extra rum som har en separat entré utifrån. Detta kan nyttjas efter eget önskemål. Sovrum, arbetsrum, gästrum eller för förvaring. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Tre garderober finns.

BADRUM

Helkaklat badrum i ljusa och trivsamma färger som fått ny utrustning 2015. Klinkergolv i grön ton med golvvärme och vitkaklade väggar med grön bård. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörrar, badrumsskåp och handdukstork. Dessutom en tvättdel med arbetsbänk, förvaringsskåp och tvättmaskin (Electrolux 2015).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 8, hiss finns

Pris

3 995 000 kr Utgångspris

Avgift

4 107 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & BR-tillägg

Andel i föreningen

0,553%

Andel av årsavgiften

0,55165%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967/1998

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 oktober 2008
Energiprestanda: 60 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

HUSHÅLLSEL Föreningen har individuell elmätning och varje medlemslägenhet betalar en preliminär elavgift, för hushållsel, varje månad i anslutning till månadsavgiften. Vid varje kvartal görs en avstämning mot den faktiska förbrukningen.

TVÄTTSTUGA Föreningen har tillgång till ett flertal tvättstugor. På Tunnlandsvägen 91 finns två stycken på entréplanet som medlemmarna kan nyttja enligt bokningssystem. Här finns det ofta tider.

GEMENSAMMA UTRYMMEN: Gästlägenhet "Vitsippan" och "Blåsippan" finns att hyra för ca 300 kr/dygn. Festlokal "Gullvivan" med plats för 50 personer hyrs ut för 500 kr/tillfälle. I anslutning till festlokalen finns en motionshall samt bastu som medlemmarna kan nyttja vardagar efter kl 18 och under helger. Medlemmar har även tillgång till bordtennisrum och snickerirum. Det drivs en rad fritidsaktiviteter såsom gymnastikgrupp, bridgeklubb, boulegrupp, stavgångsgrupp samt trädgårdsgrupp. Här kan man njuta av en mycket trivsam utemiljö med grönområden, utemöbler, boulebana, stor lekplats med mera.

SOPHANTERING: Hushållssopor placeras i sophus i anslutning till port. Grovsoprum finns.

BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING I föreningens fastighetsförsäkring ingår ett s.k. brf-tillägg för medlemmarna. Det innebär att medlemmen inte behöver brf-tillägg till sin egen hemförsäkring.

Fastighetsbeteckning

Nymilen 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 295 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 592 kr
Försäkring: 1 703 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd om ca 4,5 kvm i samma plan som garaget, vilket är smidigt när något ska lastas in/ut saker till bilen.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Åkeslund nr 1

Om föreningen

Brf Åkeslund bildades 1998 och köpte därefter fastigheten Nymilen 1 med tomträtt. Föreningen består av 175 lägenheter av vilka 107 finns i det ombyggda Åkeshovs sjukhus och 66 i två nya 9-våningshus punkthus samt två radhus. 7 lokaler finns med hyresrätt. Den gamla delen uppfördes ursprungligen 1967 och byggdes om till bostadshus 1998.

Föreningens ekonomi är synnerligen god och man sänkte avgifterna år 2015 med 10 %. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande basbelopp (1.108 kr) samt en pantsättningsavgift om 1 % av basbeloppet (443 kr).

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen har en mycket bra och informativ hemsida, www.akeslundnr1.se, där man hittar all nödvändig information. Läs gärna infon vid fliken Om föreningen --> För nya medlemmar.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

175

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

Analoga basutbud via Comhem ingår i månadsavgiften. Fibernät finns indraget. Via Open-Net kan beställas digital-TV/ bredband/Ip-telefoni. I lägenheten finns ett sk. mediaskåp.

Parkering

Sker i garage (ca 80 platser) och på uteparkering (ca 150 platser) som sköts av Stockholm Parkering. Garageplats kostar ca 700 kr/mån och uteplats ca 400 kr/mån. Separat kösystem, men ofta kan lediga platser finnas. På parkeringsplatsen är 37 platser avsedda för gästparkering och 6 för HCP-platser.

Ekonomi

Föreningen ekonomi är mycket god och man sänkte avgifterna 2015 med 10 %, så i dagsläget planeras inga avgiftsändringar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Brommaplan

Åkeslund som är beläget mellan Brommaplan och Nockeby är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Det har gott om gröna omgivningar och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I anslutning till Åkeslund hittar du många strövområden och vacker natur samt Västerleds gamla villakvarter som är ett trevligt område att strosa omkring i. Judarnskogen ligger på promenadavstånd från Åkeslund och är ett mycket omtyckt naturreservat som ligger i anslutning till Ängbybadet med sandstrand och café dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångsvastånd. Motionsspår med ljusslinga finns dels i Solvik samt även i Åkeshov som ligger i anslutning till Åkeshovs simhall.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min och city på mindre än 20 min. Här finns också ett stort antal busslinjer mot bl.a. Mälaröarna, Spånga och Solna/Sundbyberg samt flygbuss. Tre stationer mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

Från Åkeslund tar du dig fort både till Brommaplan och Abrahamsberg. I Brommaplan hittar du matbutiker, restauranger, gym, videobutik, systembolag, Apoteket, banker, vårdcentral och annat som är viktigt. Även i Abrahamsberg finns matbutik, ett flertal restauranger samt små, charmiga butiker. Planer finns på att rusta upp Brommaplan med en nyare terminal, fler bostäder och ytterligare butiker/restauranger, vilket kommer göra området mer populärt.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Källan Ekobutik AB
320 m
ICA Supermarket Brommaplan
380 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
2,1 km
Alviks Torg
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Spira Förskola
30 m
Marklandsbacken 2 Förskola
170 m
Kollektivtrafik
Åkeshovsvägen
250 m
Brommaplan
380 m
Grundskolor
Kristofferskolan
270 m
Olovslundsskolans Särskola Nockebyskolan
410 m
Gymnasium
Waldorfskolefederationen
270 m
Kristofferskolans Gymnasium
270 m
Universitet & Högskolor
Waldorflärarhögskolan WLH
270 m
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
370 m
Banker
Swedbank
270 m
Handelsbanken
460 m
Golfbanor & Golfklubbar
Spånga Golf & Squash AB
1 km
Bromma Golf
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowling Center Åkeshov
760 m
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
760 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovshallen Sim- och Idrottshall
760 m
Kärsögården
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Ekerö

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte