Wallius Väg 32

Bilder

  • Lugn återvändsgata omgiven av vacker natur
  • Skyddat läge under tak
  • Stort altandäck på baksidan
  • Vardagsrum med generösa ytor
  • Här ryms både soffgrupp och matsalsdel

Utgångspris

4 750 000 kr

Bevaka slutpriset

Wallius Väg 32 , Gustavsberg Östra Ekedal , Värmdö

Trivsamt och välplanerat radhus med lättskött tomt på lugn återvändsgata. Rymligt vardagsrum och nyare ytskikt i kök och badrum. Stor altan under tak i sydvästläge och en frukostaltan på framsidan. Barnvänligt område som ligger idylliskt med vacker natur i omgivningarna samt närhet till förskola och skola.

121 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
121 kvm
Biarea:
8 kvm
Tomtarea:
193 kvm
Byggår:
1991
Driftskostnad:
2 536 kr/månad
Utgångspris:
4 750 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Välkommen att kontakta mäklaren för mer info och visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning

I Östra Ekedal finner vi detta populära radhusområde med vackra naturområden utanför knuten. Här bor ni centralt med goda bussförbindelser till stan och behagligt gångavstånd till både centrum och det marina livet i hamnen. Området är mycket barnvänligt med lekplats och förskola i kvarteret och närhet till skola (F-5). Huset är välplanerat och det finns två helkaklade badrum som renoverades 2013. Köket gjordes om 2007. På övre plan finns tre utmärkta sovrum och det finns möjlighet att dela av vardagsrummet om ytterligare ett rum önskas. Ett bekvämt och lättskött boende med två uteplatser. En frukostaltan på framsidan och en större altan i sydväst på baksidan. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Inbjudande hall med stor öppning mot kök och vardagsrum som ger bostaden en ljus och luftig känsla. Vita väggar och ekparkettgolv. I entrén ligger blått klinkergolv (som täcks av en mörk matta). Under trappan finns ett praktiskt förråd.

Härligt kök med gott om skåpsutrymme och matplats för ca 6 personer vid fönstret. Vit högblank inredning från Kvik med bänkskiva i svart laminat och kakel i olika kulörer ovan arbetsytorna. Infällda spotlights i tak. Vita väggar och ekparkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, spisfläkt och varmluftsugn i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Vinkyl och extra kyl/frys ingår ej i köpet.

Vardagsrum med generösa ytor och fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns plats för både soffgrupp och matsalsdel. Möjlighet finns också att dela av rummet om man önskar ett extra sovrum. Vita väggar och ekparkettgolv. Utgång till altan i sydvästläge.

Stilrent badrum med vitt kakel med mörkbrunt fondparti och brunt klinkergolv med golvvärme. Infällda spotlights i tak. WC, handfat med kommod, spegelskåp, väggskåp, handdukstork och dusch med glasdörrar.

Tvättstuga med ljust målade väggar och våtrumsmatta. Tvättmaskin (2009), torktumlare (2012) och rostfri tvättbänk med ho. Ingång till isolerat förråd.

ÖVRE PLAN

Övre hall med ingång till badrum, klädkammare och tre sovrum i bra storlek. Vita väggar och nåtat skeppsgolv. Sovrum 1 har vita väggar, mörk fondtapet och ekparkettgolv. Sovrum 2 har nougatfärgade väggar och ekparkettgolv. Sovrum 3 har vita väggar med syrénlila fondvägg och ekparkettgolv.

Ljust och fräscht badrum med fönster, vitt kakel och svart klinker. Infällda spotlights i tak. WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och badkar med dusch även detta badrum har golvvärme.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump (NIBE Fighter 310 från 2009)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 augusti 2012
Energiprestanda: 54 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegelpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Utförda renoveringar:
2013: Renovering av båda badrummen samt ommålning interiört.
2010: Uteplats byggd
2007: Renovering av kök

Fastigheten är ansluten till kabelnätet via Comhem.
Bredband via fiber finns.

Fastighetsbeteckning

Östra Ekedal 1:206

Övriga byggnader

Carport med plats för 1 bil och plats för ytterligare en bil på den asfalterade infarten. Förråd i anslutning till carport och förvaringsutrymme på loftet ovan carporten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 443 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 15 580 kr
Renhållning: 2 000 kr
Väg, samf: 12 863 kr

Kommentar

Driftskostnaderna är baserade på förra ägarens uppgifter. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 478 000 kr, varav byggnadsvärde 1 255 000 kr

Summa pantbrev

5 492 000 kr

Tomt

Areal: 193 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskött tomt med lugnt läge i slutet av återvändsgata. På framsidan finns en trädäckad uteplats med morgonsol och en rabatt för planteringar. Tomten gränsar mot allmän gräsmatta med sittgrupp och lekplats. Stor trädäckad på altan på baksidan med soligt sydvästläge. Altanen ligger delvis under tak. Här finns gott om plats för grill och utemöbler.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Östra Ekedal GA:9
Förmån, Officialservitut: Gångstig, 0120-99/93
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 72/5767

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Gustavsberg Östra Ekedal

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger, ateljéer, butiker och båtliv.

Östra Ekedal är ett mycket populärt och barnvänligt område med närhet till skola, service och bra kommunikationer. Området är centralt placerat med Farstaviken söderut och vacker natur i Älgskogen norrut. Att promenera runt i Östra Ekedal och Höjdhagen är en alldeles speciell upplevelse då området består av kulturhistoriska bostadshus som är integrerade med vacker kuperad natur. Höjdhagen ingår i den del av Gustavsberg som staten har pekat ut som en s k riksintressant kulturmiljö och är enligt många ett av den moderna arkitekturens landmärken i Sverige. Byggnaderna i Höjdhagen ägdes traditionellt av Porslinsfabriken och är till stor del ritade av KF-arkitekten Olof Thunström. Höjdhagens östra del präglas även av äldre bebyggelse bl a innan Thunströms tid. De vackra bruksgatorna Grindstugatan, Skeviksgatan och Höjdgatan är exempel på det. I området finns den anrika och vackra Ekedalskolan med en storslagen utsikt över Farstaviken. Du finner också motionsspår, utegym, vandringsled, tennisbana och närhet till badklippor och skog. Gustavsbergs centrum med all tänkbar service ligger i direkt anslutning till Höjdhagen och genom en kort promenad nås det anrika porslinsfabriksområdet i hamnen. Familjemässigt går det inte att bo mer idealiskt.

Barnomsorg och skolor: I kvarteret ligger den populära förskolan Östra Ekedal. Det finns även fler förskolor i närområdet. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på Kvarnberget. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Det finns gott om möjligheter för inomhussporter och utomhusaktiviteter på Värmdö. I Gustavsbergs centrum finns ett modernt äventyrsbad som även erbjuder gym samt ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. I centrum finns även skatepark, ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Det finns också flera golfbanor på Värmdö.

Kommunikation

Bra kommunikationer in till stan. Bussen tar dig till Slussen på ca 20 minuter. Ta buss 425 från hållplats Östra Ekedal eller buss 474 från Gustavsbergs centrum eller Farstaviken. För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
820 m
al Khamees Sam Jamal Jewad
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
640 m
Blomkulan Förskola
640 m
Kollektivtrafik
Östra Ekedal
260 m
Höjdhagen
350 m
Grundskolor
Ekedalsskolan
240 m
Farstavikens skola
270 m
Gymnasium
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,1 km
Gustavsbergs gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
800 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
1,5 km
Wermdö Golf & Country Club
5,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
770 m
Gustavsbergs Sporthall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
770 m
Gustavsbergsbadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte