Mellangårdsvägen 13

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Mellangårdsvägen 13
  • Baksidan med altan där solen ligger på större del av dagen
  • Altan med pool med ett djup på ca 1 meter
  • Köket med matplats invid fönster
  • Vardagsrum med utgång till altan med sol större delen av dagen

Mellangårdsvägen 13 , Trollbäcken , Tyresö

Trivsamt Enplansvilla med källare om 112 +115 kvm på hörntomt med bra solläge. I lugnt och barnvänligt område med alla bekvämligheter som butiker, förskola och skola och kommunikationer nära till hands, bra kommunikationer i rusningstrafik. Garage och förråd lekstuga finns på tomten.

112 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
112 kvm
Biarea:
115 kvm
Tomtarea:
753 kvm
Byggår:
1971
Driftskostnad:
2 782 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 sovrum

Boarea

112 kvm

Biarea

115 kvm

Rumsbeskrivning

Här finns boendet för dig som värderar ett fördelaktigt och lugnt läge, helt enkelt ett smultronställe med stor härlig altan med pool. Ogenerat läge vilket ger en härlig plats att umgås för trivsamma grilluncher och middagar. En stor villa med 4 sovrum och stort kök och vardagsrum, helkaklat badrum samt gästtoalett. Källaren finns sovrum gillestuga med öppenspis. Relax med dusch och bastu, tvättstuga och grovingång.

Entréplan:

Hall:
Ljus och rymlig entréhall med gott om plats för kappavhängning och förvaringsmöbler, öppnar upp fint in mot resten av huset. Garderober i vitt, ingång till WC/gästtoalett. Väggarna är ljust målad väv och golvet är ett klinkergolv i ljus marmor som sedan övergår i ekparkett.

Kök:
Trivsamt rymligt ekkök med bra arbetsytor och förvaring, ljusinsläpp från två håll vilket ger en behaglig och ljus matplats för upp till 6-8 personer invid fönster. Delvis öppen vägg mellan kök och vardagsrummet gör det luftigt. Köket är utrustat med hel kyl och hel frys, spis samt spisfläkt och diskmaskin, köksö. Golvet är ett ljust laminatgolv och väggarna är ljust tapetserade.

Vardagsrum:
Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Altandörr ut till altanen där solen ligger på stor del av dagen. Plats för stor soffmöblemang och tv-möbel samt även matgrupp om man skulle vilja.

Sovrum 1:
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av fyra platsbyggda garderober i vitt. Golvet är belagt med ekparkett och väggarna är målade i vitt med en vägg målat i svart. Sovrummet ligger bra och avskilt. Stort fönster i två väderstreck släpper in härligt med ljus.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med golvvärme, kakel i ljusgrönt och klinkers i ljusare färg. Utrustat med WC, dubbla kommod i björk samt belysta speglar med praktisk förvaring, dusch och badkar, Vattenburen handdukstork och ett fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum 2
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Golvet är belagt med ett trägolv och väggarna är tapetserade i en ljusare färg. Två platsbyggda garderober. Stort fönster släpper in härligt med ljus.

Sovrum 3
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Golvet är belagt med ett trägolv och väggarna är tapetserade i grönt. Två platsbyggda garderober. Stort fönster släpper in härligt med ljus. Ligger närmast hallen.

WC/gästtoalett:
Gästtoalett som är delvis kaklad i ljusare nyans. Utrustat med WC och handfat samt att det är ett fönster som släpper in ljus.

Källarplan:

Gillestuga
Stort och luftig gillestuga med öppenspis som är härlig att elda i under våra kallare månader. Väggarna är stående furupanel och golvet är ett furugolv, en av väggarna är vit kalkstens som är teglad. Två stycken källarfönster.

Allrum/hobbyrum
Praktisk utrymme mellan sovrum i nedervåning och Gillestuga går att använda på många sätt, som gym, arbetsrum, hobbyrum eller varför inte lekrum. Golvet är ett trägolv och väggarna är ljust målad väv.

Sovrum 4:
Lugnt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöblemang. Väggarna är furupanel och golvet är ett trägolv, samt ett källarfönster, en garderob finns inbyggd under trappan.

Duschrum/bastu/relax
Relax med plats att sitta och koppla av efter dusch och bastubad. Rummet är stort och i dagsläget står en soffgrupp där. Detta rum går att göra mycket av. I anslutning finns ett kaklat duschrum samt en bastu.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med plats för det mesta man kan behöva och angränsade torkrum. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare och grovho samt förvaringsskåp. I torkrummet sitter tvättlinor för att hänga upp tvätten på tork. Tvättstugan är delvis kaklad i vit och grönt med blå plastmatta och torkrummet är vit med blå plastmatta.

Förråd/matkällare
Två stycken praktisk matkällare som går att använda för att ställa in mat eller att använda som förråd om man så vill.

Grovingång
Grovingång med ordentlig möjlighet till avställningsytor när man kommer in. Lite verktygsbod på samma gång med arbetsytor för praktiskt arbete.

Varmt Välkommen på Visning!

Byggnad

Byggnadstyp

Enplansvillabyggnad med källare

Byggnadsår

1971

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juli 2016
Energiklass: D
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Grundmur: Lätt blåbetong
Stomme: Trä
Fasad: Kalksandsten och trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Takpannor
Utv. plåtarbete: Plåt och plast

Övrigt

Härlig rogivande trädgårds tomt med stor och härlig altan med pool med ett djup på ca 1 meter. Tomten ligger i ett härligt hörnläge och på baksidan är det bra solläge. Finns gräsytor för barnen att leka på och ett område där det är lugnt och inte så mycket bilar vilket gör att barnen kan leka fritt.

Tomten är lättskött med plangräsmatta och delvis rabatter med rosor, rododendron, syrenbuskar samt ett äppelträd.

Baksidan är insynsskyddad och altanen ligger i ett bra läge för att det ska bli många trevliga grillmiddagar under våra varma månader. Ute på altanen finns det infravärme samt markis. Fönsterna i vardagsrummet har även det markis.

Fastighetsbeteckning

Näsby 118:9

Övriga byggnader

Till huset finns ett isoleratgarage om ca 25 kvm, där bilen går att köra in och där det går att ha viss arbetsyta för olika hobbys eller annat arbete. Garaget är uppvärmt, utanför finns det en stenlagd uppfart med plats för 2-3 bilar.

På tomten finns en väldigt trevlig lekstuga för barnen. Här har man tänkt till och sett till att takhöjden är så passa att detta även går att använda som ett förråd när barnen sen växer ifrån lekstugan.

Stor härlig träaltan på baksidan med pool. Här är man avskärmad och sitter väldigt ogenerat. Poolen är ungefär 1 meter djup och värms upp av ett värmepump, märket är Anslut PH4400-P

På tomten finns även ett förråd för trädgårdsverktyg och liknande om ca 12-15 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 385 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 600 kr
VA: 6 800 kr
Renhållning: 3 335 kr
Sotning: 150 kr
Försäkring: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 821 000 kr

Summa pantbrev

2 175 000 kr

Tomt

Areal: 753 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Bra att veta:
- Köket renoverades -04
- Badrummet renoverades -04
- Wc, gästtoalett renoverades - 04
- Taket lads om -04
- Huset dränerades om -04
- Telias Öppna fiber är installerat.

Sport och föreningslivet:
Det finns ett stort engagemang i sport och idrottande för ungdomen i kommunen. Med fotboll, hockey, innebandy, friidrott, golf, tennis, badminton samt simhall är bara några av det alternativ som finns. Kommunen har motionsspår vid Alby Friluftsgård samt vid Barnsjön.

Badplatser:
Tyresö är en kommun omgiven av vatten så här finns ett flertal badplatser. Här är några av dem Hästhagsbadet, Kumlabadet, Albybadet samt Trinntorpsbadet.

Kommunikationer:
Från Busshållplats Sofieberg går ett flertal busslinjer som passerar med bara ett par minuters mellanrum under rusningstrafik och tar dig till Gullmarsplan på ca 25 minuter. Det passerar även bussar mot Tyresö samt mot Haninge.

Förskola/skola:
Det finns ett flertal Förskolor i Trollbäcken. Kommunen har 4 olika förskolor sen finns det även 7-8 fristående förskolor i området.
Skolor från F-6 Är Fornuddsskolan, Sofiebergsskolan samt Hanvikens skola. Tyresö Skola från F-9, Kumla skolan är från F-9. Kunskapsskolan från 6-9.

Viktiga dokument

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
David Larsson Butik AB
250 m
Sjöboden i Tyresö AB
500 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Sparresjö Marie
140 m
Singtime Enskild Firma
490 m
Kollektivtrafik
Lindevägen
300 m
Södergården
500 m
Grundskolor
Sofiebergs skola och förskola
600 m
Kumla Skola
910 m
Gymnasium
Tyresö Gymnasium
2,7 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
2,6 km
Banker
S P L Nilsson Stockholm AB
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Trollbäckens Idrottshall
810 m
Trollbäcken idrottsplats
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Kumlabadet
1,4 km
Vendelsö Gård Drevviken
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Erika Nohagen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte