Räckvägen 1

Bilder

  • Bra bänkytor i köket

Räckvägen 1 , Lexby , Partille

På Räckvägen 1 presenteras detta härliga, rymliga och ljusa radhus med gavelläge och stor potential. Exteriört väntar en stor uteplats i soliga söder samt trädgård – perfekt för barnfamiljen. Här bor du med närhet till skola, förskola, kollektivtrafik och service. Glöm inte kika in drönarfilmen över området: https://vimeo.com/258240062 Välkommen att boka in dig på visning!

124 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
124 kvm
Biarea:
60 kvm
Tomtarea:
224 kvm
Byggår:
1961
Driftskostnad:
2 930 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

124 kvm

Biarea

60 kvm

Rumsbeskrivning

På Räckvägen 1 presenteras detta härliga, rymliga och ljusa radhus med gavelläge och stor potential. Exteriört väntar en stor uteplats i soliga söder samt trädgård – perfekt för barnfamiljen. Här bor du med närhet till skola, förskola, kollektivtrafik och service. Varmt välkomna!

Bostaden är fördelad över tre våningar och ger möjlighet att skapa fler än de befintliga fyra sovrummen. Här erbjuds helt enkelt ett charmigt hus för hela familjen – bara fantasin sätter gränser!

Hallen är rymlig och en inbyggnadsgarderob förvarar smidigt cykelhjälmar och skolväskor. Parkettgolvet är lagt i mönster av holländskt förband, vilket även återfinns i vardagsrummet samt master bedroom. Tack vare husets gavelläge präglas bostaden genomgående av vackra ljusinsläpp.

Köket är hemtrevligt inrett med vitt kakel upp till tak samt gula fronter, varav vissa med skålformade handtag. Väggarna är smyckade med en elegant mönstrad tapet medan taket kläs av träpanel. Matplatsen har väggar i vit bröstpanel.

Vardagsrummet kan möbleras med såväl middagsbjudningens salongsbord som fredagsmysets sektionssoffa. När sommaren äntligen anlänt umgås familjens soldyrkare istället ute på altanen. Föredras en lässtund i skuggan är det bara att fälla ut markisen. De små med spring i benen gläds garanterat åt den gedigna trädgården.

Det finns fyra sovrum, varav tre väntar en trappa upp och nås via svängd trappa med spaljé. Master bedroom har lyxen av privat utgång till en balkong med trygg uppsikt över barnens lek i trädgården.

Badrummet på övreplan har helkaklade väggar och är utrustat med wc, handfat och badkar. På entréplanet finns en gästtoalett.

Källarplanet består av ett allrum, två stora förråd samt en tvättstuga. Tvättstugan har en pelare med tvättmaskin samt torktumlare samt en diskho. Då källaren kan nås exteriört blir den utmärkt som ungdomshörna eller uthyrningsdel.

Bostadens vind kan även inredas som ett extra rum/våningsplan om så önskas eller bara nyttjas som extra förvaring.

Adressen ger er den bästa kombinationen av lantliv och stadens bekvämligheter. Omgivningar erbjuder såväl vacker skogsmark som hästar och kor. Barnen har bilfritt gångavstånd till skola (F-5) samt gångavstånd till skola (6-9) och gymnasium. Därtill ligger Allum och Partille station inom promenadavstånd.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plansradhus med källare

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Pelletsbrännare (2006)

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 februari 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 106 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund (Platta på mark)
Grundmur: Cementhålsten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Sadeltak med betongpannor

Övrigt

Gjorda renoveringar:
2017: Målat Södersidan, imkanalen rengjord
2008: Skorstenskanalen slamning
2006: Pelletsbrännare, klinkergolv i entrén
2004: Träfasaden bytt
2003: Markis södersidan
2001: Byte av tag
1998: Dränering
1996: Badrum renovering

Fastighetsbeteckning

Lexby 111:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 168 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 10 000 kr
El: 7 888 kr
VA: 5 300 kr
Renhållning: 1 700 kr
Väg, samf: 700 kr
Sotning: 430 kr
Försäkring: 2 880 kr
Övrigt: 6 270 kr
Ber��knat antal personer: 3

Kommentar

Uppvärmning med pellets. I posten el ingår både elnätsavgiften samt elförbrukningen. Övriga kostnader på 6.270kr är fördelade med 4.000kr på bredband samt 2.270 kr på tv. Samfällighetskostnaden är för garaget.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 880 000 kr, varav byggnadsvärde 954 000 kr

Summa pantbrev

500 000 kr

Tomt

Areal: 224 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Tillträde

Enligt ök

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Lexby

Lexby förknippas främst med sin närhet till naturen och framförallt berget som ligger i bakgrunden. Samtidigt når du Partille Centrum och kommunikationer med promenadavstånd.

Kommunikation

Buss 519 (Jonsered- Nils Ericsson Terminalen) har regelbundna avgångar med hållplatser längs Lexbyvägen. I Partille Centrum avgår flera busslinjer bland annat gul express som tar ca 10 min in till Göteborg. Vid Partille station har man tillgång till västtågen med pendlingsavstånd till bland annat Göteborg, Lerum och Alingsås.

Närservice

I området finns Lillegårdsskolan med förskoleklass till årskurs 5 och Lexby skola med årskurs 6-9, samtliga skolor nås utan att korsa några större vägar. Man har promenadavstånd till Partille centrum där Allum köpcenter finns och även Willys, systembolag och apotek. Restauranger, caféer och butiker av diverse slag finner man i köpcentret Allum. Nordic Wellness har ett gym i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
720 m
Kahls The & Kaffehandel
940 m
Köpcentrum & Gallerior
Allum
740 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Lillegårds förskola
80 m
Lexby förskola
520 m
Grundskolor
Lillegårdsskolan
80 m
Lexby Skola
520 m
Gymnasium
Partille bibliotek
510 m
Preuss Susann
3,9 km
Banker
SEB
550 m
Swedbank
570 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Bowlingcenter i Partille AB
440 m
Sävehof Ik
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Björndammens Idrottshall Simhall
1,7 km
Mixgårdens Fritidsgård
6,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Sara Larsen eller Fredrik Stigebrandt för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte