Välkommen till
Vaggeryd

Vi älskar vaggerydsregionen! Allt fler upptäcker fördelarna och söker sig hit för att hitta sitt drömhem i vår barnvänliga kommun. Hos oss blir du inte en i mängden, utan vi anpassar alltid försäljningen utifrån just din situation.

Eftersom vi är helt fria från bank och försäkringbolag kan vi alltid ha ditt intresse i fokus - både när du ska sälja och köpa bostad. Vår ambition är att skapa en konkurrenskraftig, kundfokuserad och personlig mäklartjänst där vi hoppas att du blir vår framtida ambassadör. Varmt välkommen till oss!

Vaggeryd
Viktoriagatan 8, 567 30 Vaggeryd
0393-315 00
vaggeryd@husmanhagberg.se

Postadress
Viktoriagatan 8
56730 Vaggeryd

Öppningserbjudande!

Går du i säljtankar? Passa på att teckna ett försäljningsuppdrag med oss under februari eller mars och få ett värdebevis på dagspa & spalunch för två på Hooks Herrgård värt 1.730 kr (inkl. moms) när vi sålt din bostad.

Välkommen!

Läs mer

Aktuellt just nu

Marserbjudande!

Boka oss för en kostnadsfri värdering och hämta ut en härlig vårbukett på Acleja Blomsterhandel till ett värde av 150 kr!

Erbjudandet gäller under mars 2017 hos oss på HusmanHagberg Vaggeryd och är värt 150 kr inkl. moms. Det kan inte överlåtas till annan eller bytas mot kontanter.

Våra medarbetare

Med vår kostnadsfria tjänst följer vi prisutvecklingen åt dig.

Läs mer

Boka ett proffs när det passar dig!

Boka den tid och mäklare du vill.

Läs mer

Nyfiken på de senaste trenderna?

Besök vår blogg.

Läs mer

Juridisk trygghet!

Att köpa eller sälja en bostad är en av livets största affärer och ofta väcks frågor kring just avtal och juridik. Samarbetet mellan avtal24 och HusmanHagberg ger dig möjlighet att få klarhet i vad som gäller och sedan hjälp att enkelt och tryggt skriva de avtal du behöver.  

Läs mer

Vill du sälja med oss? Har du frågor?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriskt

Ring oss så berättar vi mer!

0393-315 00