Långängen 12

Bilder

  • Nyproduktion
  • Kvillebäcken!
  • Närhet till spårvagn och buss!
  • Fasad
  • Blivande entre, en våning upp!
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Utgångspris

2 790 000 kr

Långängen 12 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Nu finns möjligheten att flytta in i en nyproducerad lägenhet i trivsamma Kvillebäcken. Här får du en lägenhet i toppskick med rymlig balkong. Denna bostad ligger på våning två perfekt för dig som inte vill ha så många trappor. Köket och vardagsrummet hänger samman via en öppen planlösning som bjuder in till sociala tillställningar med vänner. Från köket når man den trivsamma balkongen perfekt för en morgonkaffe eller en trevlig middag.

Här bor du med närhet till ett brett utbudet av Shopping, träning, saluhall, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser. Kollektivtrafiken tar dig in till stan på bara några minuter! Den Feng Shui-inspirerande innergården inbjuder till häng med nära och kära. Utöver detta har man även natur- och strövområden på promenadavstånd till Flunsåsparken, Keillers park samt längst norra älvstrandens kajer, perfekt för en promenad eller en löprunda.

Tillträde hösten 2018

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 490 kr inkl. Värme, Vatten och Telia Triple-Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
333 kr/månad
Utgångspris:
2 790 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen erbjuder 3-stavs ekparkett samt vita målade väggar. Förvaring erbjuds via en garderob och plats för avhängning.

Kök

Det vita köket är levererat av Marbodal här är det vitt kakel och en stilren bänkskiva i slitstarkt laminat. Köket är ljust och erbjuder bra arbetsytor på båda sidor. Den gedigna rostfria och integrerade maskinparken är påkostad och levererad av Electrolux. Här finns Induktionshäll med spiskåpa, ugn, integrerad micro, kyl/frys i kombi och självklart diskmaskin. På golvet ligger 3-stavs ekparkett och väggarna är vitmålade med spotlights i taket. Härifrån når du lägenhetens balkong.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och lättmöblerat med härligt ljusinflöde via det stora fönsterpartiet. Köket och vardagsrummet väver samman i en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge. Här erbjuds bra förvaring via 5 gardrober. På golvet ligger 3-stavs ekparkett och väggarna är målade vita.

Sovrum

3-stavs ekparkett samt vita målade väggar. Här finns plats för dubbelsäng och nattduksbord. Förvaringsmöjligheter finns via möjlighet för en skjutdörrsgarderob.

Balkong

Bostadens rymliga balkong erbjuder möblemang med plats för 4 personer.

Passage

Passagen erbjuder möjlighet till en kontorsplats med skrivbord eller fler garderober om så önskas. Här är det 3-stavs ekparkett på golvet och vita målade väggar.

Badrum

Grå klinker 97x97 cm på golvet med vit kakel 200x300 på väggarna. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, duschvägg i glas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare av märket Electrolux med ovanliggande bänkskiva i laminat med väggskåp. Belysningen sköts via plafond.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

2 790 000 kr Utgångspris

Avgift

3 490 kr inkl. Värme, Vatten och Telia Triple-Play

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Angivna driftskostnader är uppskattade och individuella. Din egen kostnad och förbrukning är beroende av dina levnadsvanor samt avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,7686%

Tillträde

2018, kv 4

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Brämaregården 61:8

Övriga byggnader

Gemensam innegård med trevliga planteringar här finns plats för cykelparkering, Barnvagns/rullstolsrum i anslutning till trapphuset. Lägenhetsförråd i källaren om ca 2,7 m2.

Förening

Namn

Brf Origo

Om föreningen

Brf Origo är en förening som arbetar långsiktigt för att skapa en bra inomhus såväl som utomhusmiljö med låg klimatpåverkan. Här bor du i en förening som tar ansvar. Föreningen har en boarea om ca 7632 m2.
Laddningsplats för elbilar kommer att finnas.

Innegården skapas med en tydlig Feng shui känsla. Där man strävar efter att skapa prunkande trädgårdsrum som speglar årstidernas gång och där det finns en bra balans mellan färger, former och kontraster. En mjuk och variationsrik oas som ger många små rum att vistas i. Den här trädgården är varierad och inspirationsrik och rymmer olika element såsom vatten, eld, jord, träd. En trädgård som kan skänka lugn och ro för själen och ge rikliga upplevelser för alla sinnen.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

113

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Telia triple play

Parkering

Det kommer finnas 48 bilparkeringsplatser i garage under gårdsbjälklag och hus. Platserna hyrs ut med separata hyresavtal/sidoavtal av ett parkeringsbolag.
Preliminär avgift för parkering i garage är 1 250 kr/mån

Äkta/oäkta

Föreningen är en oäkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Nej

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hung Loi Market
110 m
Osthyveln
120 m
Köpcentrum & Gallerior
Backaplan
560 m
Backaplan
560 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Lantmätaregatan 20
330 m
Förskolan Brämaregatan 2 D
380 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
4,9 km
Grundskolor
Virveltorget Dagcenter
710 m
Korpen Fritidshem
720 m
Gymnasium
Vingagymnasiet
1,2 km
Plusgymnasiet
1,8 km
Universitet & Högskolor
Chalmers Innovation Lindholmens Center
1,7 km
Chalmers Professional Education AB
1,7 km
Banker
Swedbank
80 m
Swedbank
1,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Tuve Bangolfklubb
2,3 km
S T Jörgen Golfklubb
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Fjärdingsplans Idrottsplats
260 m
Lundby StadiumBowl
670 m
Simhallar & Utomhusbad
Lundbybadet
1,1 km
S02
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jennifer Rådh eller Patrik Skarström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte