Sofie Gustafsson på HusmanHagberg Ljungby gick snabbt från nystartad till etta.

Sofie Gustafsson i Ljungby arbetade som mäklare på en större byrå, men kände att hon ville göra saker på sitt eget sätt och jobba mer för sig själv. På ett halvår har hon gått från nystartat företag till att vara marknadsledande i kommunen! Vad är hemligheten bakom Sofies framgång?

- Jag tycker det är kul! Jag är ingen siffermänniska, utan jobbar bara på. Eftersom att jag tycker att mäklandet är så otroligt roligt, så blir det naturligt att jag lägger en hel del tid på det.

Dessutom tycker jag om människor och har stor nytta av de relationer som jag byggt upp genom åren då jag jobbat på några olika ställen. Jag har också jobbat som spinninginstruktör och känner många på orten, berättar Sofie.

Långsiktiga relationer är viktiga

Sofie betonar också vikten av att vårda relationer över tid. – En person som jag träffade för ett par-tre år sen, kanske ger resultat nu. Långsiktiga relationer är viktiga, så man måste orka hålla i dem.

- Jag tror också att det kan vara enklare många gånger att lyckas på en mindre ort. Är man bara mänsklig och gillar att ha kontakt med andra människor, så ger det sig själv. Ett bra rykte är A och O, då mun-till-mun metoden sprider rykten snabbt. Extra viktigt att tänka på, på en mindre ort.

Sofies råd till dig som funderar på att starta eget är:

- Man måste innerst inne tycka att det är roligt, ha äkta engagemang och inte bara tänka affär och business. Då kommer framgångarna och affärerna till dig. Hårt arbete lönar sig verkligen.

Är du också intresserad av att driva eget med ett starkt varumärke i ryggen, så att du kan ha fullt fokus på det du är bäst på? Slå en signal till vår rekryteringschef Christian Hjort 070-536 02 88 eller maila på christian.hjort@husmanhagberg.se

Du är också välkommen att kontakta Sofie Gustafsson, så kan hon berätta om sin resa som franchisetagare för HusmanHagberg i Ljungby: 070-9685778

Korta fakta: HusmanHagberg i Ljungby har de senaste 90 dagarna en marknadsandel på 42,1% och är klar marknadsledare enligt Hemnets andelsstatistik för sålda objekt.