HusmanHagbergs styrelse

Pär Bergkvist

Pär har suttit i styrelsen sedan år 2000 och är styrelseordförande sedan 2010. Pär har stor erfarenhet av strategiska affärs- och varumärkesfrågor. Han jobbar även med lednings- och styrelsesupport samt koncept- och namnutveckling. Pär har jobbat med nationella och internationella uppdrag inom bl a kedjeverksamheter.

Lennart Hagberg, Delägare, Koncernchef

Lennart är fastighetsmäklare, franchisetagare och franchisegivare. Den huvudsakliga arbetstiden läggs på att driva och utveckla HusmanHagberg kedjan. Han har ett stort engagemang för branschfrågor och tidigare suttit i Mäklarsamfundets styrelse, varit ledamot i sju år i Fastighetsmäklarinspektionens disciplinnämnd. Lennart är nu ledamot i Svenska Franchiseföreningens styrelse.

Mats Dahlström, Delägare, Ansvarig utland

Mats är fastighetsmäklare och franchisegivare och har tidigare drivit egna kontor inom kedjan. Han är starkt delaktig i HusmanHagbergs utveckling och har ett stort engagemang för och driver kundservice- och kvalitetssäkringsfrågor inom kedjan. 
Mats är också den som är medarbetarna behjälpliga när det gäller mäklarfrågor.

Pelle Ekman

Pelle har lång erfarenhet av strategi- och affärsutveckling i franchisebaserade kedjeföretag med fokus på digitalisering av bolags affärsprocesser inom försäljning och marknad. Tidigare har Pelle bl.a varit kommersiell chef för Scandic koncernen (hotell), VD för Teknikmagasinet AB, Marknadsdirektör på Statoil, Chef för Telias butikrörelse, VD Telia Electronic Commerce AB samt Kedjedirektör på Pressbyrån.

Per Johnler

Per är jurist och arbetar nu som fristående affärskonsult. Mellan åren 2010 – 2014 var Per VD för Swedbank Franchise. Per var under nästan femton års tid VD eller ordförande för Swedbank Fastighetsbyrå. . Per har också under många år varit styrelseledamot i Hemnet och mellan åren 2008 – 2014 arbetade han som ordförande.

Per har en bred erfarenhet av att jobba med fria företagare som är anslutna till en gemensam kedja och var tidigare i sin karriär VD för olika bolag inom Axfoodkoncernen.

Camilla Hagberg

Camilla har en ekonomimagisterexamen med inriktning organisation och management. Idag arbetar hon som kundutvecklare för Key Accounts på Bring Citymail och jobbar med flera av Sveriges största bolag inom telecom, media, bank och försäkring. Tidigare har Camilla arbetat med B2B-försäljning inom IT och logistik. Under sin gymnasie- och universitetstid arbetade hon periodvis på HusmanHagbergs huvudkontor samt på några lokalkontor.