HusmanHagbergs styrelse

Pär Bergkvist

Pär har suttit i styrelsen sedan år 2000 och är styrelseordförande sedan 2010. Pär har stor erfarenhet av strategiska affärs- och varumärkesfrågor. Han jobbar även med lednings- och styrelsesupport samt koncept- och namnutveckling. Pär har jobbat med nationella och internationella uppdrag inom bl a kedjeverksamheter.

Lennart Hagberg, Delägare, Koncernchef

Lennart är fastighetsmäklare, franchisetagare och franchisegivare. Den huvudsakliga arbetstiden läggs på att driva och utveckla HusmanHagberg kedjan. Han har ett stort engagemang för branschfrågor och tidigare suttit i Mäklarsamfundets styrelse, varit ledamot i sju år i Fastighetsmäklarinspektionens disciplinnämnd. Lennart är nu ledamot i Svenska Franchiseföreningens styrelse.

Mats Dahlström, Delägare, Ansvarig utland

Mats är fastighetsmäklare och franchisegivare och har tidigare drivit egna kontor inom kedjan. Han är starkt delaktig i HusmanHagbergs utveckling och har ett stort engagemang för och driver kundservice- och kvalitetssäkringsfrågor inom kedjan. 
Mats är också den som är medarbetarna behjälpliga när det gäller mäklarfrågor.

Pelle Ekman

Pelle har lång erfarenhet av strategi- och affärsutveckling i franchisebaserade kedjeföretag med fokus på digitalisering av bolags affärsprocesser inom försäljning och marknad. Tidigare har Pelle bl.a varit kommersiell chef för Scandic koncernen (hotell), VD för Teknikmagasinet AB, Marknadsdirektör på Statoil, Chef för Telias butikrörelse, VD Telia Electronic Commerce AB samt Kedjedirektör på Pressbyrån.

Kim Hagberg

Kim har gedigen erfarenhet av produkt-, affärs- och verksamhetsutveckling från både strategiskt och operationellt arbete inom tekniktunga företag. Kim började sin karriär i Kanada, Frankrike och Schweiz där hon arbetade med produktledning inom telekombranschen. Sedan hon kom tillbaka till Sverige har Kim haft ledande positioner inom affärs- och verksamhetsutveckling såsom Business Consultant Tietoenator, Head of Mobile Consumer Telia Sverige, VP, Global Product Management TeliaSonera samt Director, Group Product Management Tele2. I dag har Kim rollen som Executive Vice President, Chief Operations och sitter i Tele2s ledningsgrupp.