Proffs på din bostadsaffär!

HusmanHagberg har länge varit känd som fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Vad beror det på? Svaret är enkelt: vi är proffs på det vi gör och brinner för att göra våra kunder hur nöjda som helst.

Vi är en entreprenörsdriven och oberoende kedja, fristående från banker och försäkringsbolag. Varenda marknadsandel som vi har idag har tidigare tillhört en konkurrent.Vi växer ständigt och det tack vare att våra kunder är nöjda. Mäklartjänsten har alltid varit hjärtat i vår verksamhet och är fortsatt vår passion. Vi är proffs på det vi gör och vi har ingen annan agenda än att jobba för kundernas bästa. Vi har ingen annan agenda än att vara den bästa mäklaren, det verkliga proffset.

HusmanHagberg var först i branschen med att fråga köpare och säljare hur de upplevde bostadsaffären. Undersökningarna görs alltid av ett oberoende undersökningsföretag och över 90% uppger att de gärna rekommenderar oss vidare. Det är vi stolta över!

Vi arbetar efter ledorden äkta, passionerade vinnare och det genomsyrar hela vår affär. Vi är äkta för att vi inte har någon dold agenda och vi arbetar helhjärtat med kundernas bostadsaffärer. Vi är passionerade för att vi är verkliga proffs på det vi gör och vi brinner för den mäklartjänst vi erbjuder. Vi är vinnare för att vi älskar att göra våra kunder nöjda och för att få riktigt bra betalt.

Välkommen att boka tid med någon av våra mäklare!