Josefine Brögger

PR-ansvarig

Jag jobbar sedan maj 2021 som PR-konsult för HusmanHagberg och har drivit egen PR-konsultverksamhet i över 20 år. Dessförinnan var jag verksam på en av landets större pr-byråer.

Under åren har jag jobbat med både entreprenörsdrivna bolag och storbolag, men har alltid trivts bäst med att arbeta inom kommunikation hos de mer familjära bolagen. Och det är just den delen jag uppskattar mest hos just HusmanHagberg - den familjära känslan.  

Bostadsmarknaden fortsätter att gå på högvarv och är en marknad i ständig förändring där PR- och kommunikation blir allt viktigare. För mig är det en ära att få vara med i en bransch och hos en fastighetsmäklarkedja som växer och ständigt utvecklas. HusmanHagberg inser verkligen vikten av välfungerande kommunikation och vad den kan betyda för att kedjan ska växa. Jag har dagligen kontakt med både huvudkontoret och franchisetagare och slutar aldrig förvånas över vilka erfarna, kompetenta och positiva människor som jobbar inom HusmanHagberg.

Kontakta mig

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg