Tobias, Susanne och Jenny Nyköping

Efter flera år som mäklare i samma mäklarkedja kände de att det var dags att gå vidare. Jenny Sjöberg och hennes kollegor Tobias Karlsson och Susanne Karlsson ville starta ett helt nytt kontor på orten. De fastnade för HusmanHagbergs koncept och varumärke och kände att de alla kunde stå för deras grundtankar och deras mäklartjänst.

De kontaktade HusmanHagberg och fick ett väldigt bra bemötande. Ett par månader senare hade de startat ett eget kontor och började sin resa.

Roligt med utmaningar

Tillsammans har de tre ägarna över 30 års erfarenhet från mäkleri, men trots det blev det självklart utmaningar som exempelvis att införa ett helt nytt varumärke på orten till att driva ett företag med anställda.

Det blev även en hel del funderingar kring allt som rör lönsamhet, ekonomi, marknadsföring och trion fick börja tänka på ett helt nytt sätt.

Det har varit svårt, men också extremt roligt att anta dessa utmaningar. De känner en stor tillit till varandra och tycker att det är en styrka i att vara tre delägare.

Bra med korta beslutsvägar

Att vara franchisetagare inom HusmanHagberg har många fördelar, bland annat att det är korta beslutsvägar, ett nytänk och en framåtanda inom hela kedjan. Dessutom upplever de att företaget har en familjär känsla. Att grundarna och ägarna är fastighetsmäklare ger förståelse och rätt känsla nedåt i leden.

På kontoret brinner de för kundmöten och att göra bra affärer där de blir rekommenderade vidare. De känner sig dessutom som äkta passionerade vinnare.

Ett tips till dig som känner att du vill ta steget till ett eget kontor är att "bara göra det". Det är inte lätt och det kommer inte att bli en enkel resa, men har du rätt inställning och rätt mål i sikte kommer du att lyckas - och du kommer lyckas väl!