Det här är HusmanHagberg. Fastighetsmäklaren.

Vi vet att vår framgång byggs genom våra medarbetare. Det är de som står för de stora bragderna hela tiden, varje dag och vi är stolta över vårt team. Hos oss jobbar äkta, passionerade vinnare som inte ber om ursäkt för sin framgång. De tvivlar aldrig, de satsar när konkurrenter tvekar och de börjar där andra nöjer sig.

HusmanHagberg grundades redan 1997 och har sedan dess växt till över 90 kontor i hela landet och är idag en av de ledande aktörerna i fastighetsmäklarbranschen. Vi är just nu inne i en expansiv fas och har sedan årsskiftet öppnat fem nya kontor i landet. Vi är privatägda och oberoende från banker och försäkringsbolag, vilket gör oss fria att utforma vår verksamhet utefter våra kunders behov. Det gör oss starka. Välkommen till HusmanHagberg. Fastighetsmäklaren.

Är du redo för nästa kliv i karriären, oavsett om du är mäklare, fastighetsmäklarstudent eller funderar på att driva eget? Välkommen att kontakta Erik Värendh, Talent Manager, via mail eller på telefon 073-655 48 29.