510
MEDC23E4C433D8A4402BE9278FF5C0A7132

Såld!

Ljus & yteffektiv med högt, fritt läge - Nära T-bana & butiker!

Bromma Blackeberg, BROMMA

Wergelandsgatan 46G

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,399 Inkl. värme, kallvatten, TV (basutbud), bredband (100Mbp/s) och bostadsrättstillägg (varje enskild lägenhetsinnehavare måste ha hemförsäkring fortfarande för sin bostad).
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea32 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer11-1301
Byggår2018
Driftskostnad354 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,850,000

Ansvarig mäklare

VISNING 8/8 & 9/8
HÖGST UPP, GAVEL - FRIKÖPT TOMT (EJ TOMTRÄTT) - ÖPPEN PLANLÖSNING
Välkommen in till denna välplanerade lägenhet med ett lugnt läge i centrala Blackeberg. Här bor ni med skogen som närmaste granne, högst upp i huset med stora fönster i högt fritt läge utan insyn! Rummet badar i ljus från den glasade väggen. Lägenheten ligger högst upp i fastigheten och har tillgång till en stor uteplats på loftgång med plats för trädgårdsmöbler för härligt häng i kvällssolen. Morgonkaffet kan med fördel avnjutas utanför lägenhetens entré. Trivsamt!

Lägenheten har alla moderna kvalitéer som man kan önska sig av nyproduktion. Lättmöblerat och luftig med öppen planlösning mellan kök och allrum, väl tilltaget badrum med tvättmaskin och stilrena materialval. Genomgående nyskickskänsla, vilket adderar till trivseln. Bara att flytta rakt in och "börja bo".

På Wergelandsgatan bor du på kort avstånd till kommunikationer (Blackebergs tunnelbana på några få minuters promenad), service, restauranger och butiker. Vid Blackebergs torg och närbelägna Vällingby Centrum, hittar du ett rikt och varierat utbud av all närservice ni kan tänkas behöva.

Lägenheten är belägen i en lugn del av Blackeberg med närhet till grönska och rekreation. Mälaren på kort avstånd med bad- och båtliv samt Grimstaskogen och Judarskogen för härliga skogspromenader och löpturer.

Här bor ni i en välskött förening som äger marken (friköpt tomt) om 54 lägenheter med god ekonomi. Varje lägenhet disponerar ett kallförråd och cykelförråd finns i fastigheten.

Varmt välkomna att kontakta mig på 0707-88 36 76 för att boka visning önskar Zandra Karlsson på HusmanHagberg!

Om området

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av stävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har man strävat efter att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Större delen av stadsdelen är utpekad som en kulturhistoriskt värdefull miljö i Stockholms översiktsplan. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför stadsdelen charm. En promenad på ca 10 min tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kaanan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt vidare ut mot slutstation Hässelby Strand eller in till Stockholms City på cirka 20 min. Även närhet till stationen Islandstorget.

Närservice

I Centrum på, på några minuters gångavstånd, finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Gångavstånd till Vällingby Centrum med ytterligare stort utbud av butiker, shopping och biograf.

Övrigt

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor.

Bilder

Möjlighet att möblera terrassen intill lägenheten

Stora fönsterpartier ut mot skogsparti

Detalj med fönster på gaveln mot uteplats

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Denna lägenhet nås via egen ingång från loftgång, högst upp i huset med hiss i fastigheten. Utanför dörren finns bra med utrymme för att ha ett cafébord och stolar. Via säkerhetsdörren tar ni er in till en öppen och ljus HALL med bra förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Genomgående i lägenheten återfinns vitmålade väggar samt ekparkettgolv.

Modernt KÖK med vita släta luckor, vitt kakel och bänkskiva i aluminium. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av kyl/frys, spis med glaskeramikhäll, ugn samt diskmaskin. Tillåtande öppen planlösning mot allrummet för bra sällskapsytor och rymd. Matplats i anslutning till köket för 2-4 personer.

SÄLLSKAPSRUMMET är lättmöblerat för såväl soffmöbler samt säng. Ljus och privat sovdel i sällskapsrummet. Plats för stor säng samt bra förvaring i garderober. Underbar utsikt från sällskapsrummet med fritt läge och vy över grönskande skogsparti. Helt utan insyn i sovdel och sällskapsrum.

Helkaklat BADRUM med vitt kakel och grått klinker. Stort och bekvämt badrum utrustat med dusch med, WC, handfat med vit kommod samt kombitvättmaskin.

Sammantaget ett välbeläget och bekymmersfritt boende i nyskick med närhet till såväl kommunikationer och närservice som härliga rekreationstillfällen i orörda skogsområden. Det bästa av två världar!
Antal rum
1 rum
Boarea
32 kvm
Areakälla
Föreningens lägenhetsregister
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Avgift
SEK 2,399 Inkl. värme, kallvatten, TV (basutbud), bredband (100Mbp/s) och bostadsrättstillägg (varje enskild lägenhetsinnehavare måste ha hemförsäkring fortfarande för sin bostad).
Information avgift
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, TV (basutbud), bredband (100Mbp/s) och bostadsrättstillägg (varje enskild lägenhetsinnehavare måste ha hemförsäkring fortfarande för sin bostad).
Driftskostnad
SEK 4,250 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,200
Försäkring
SEK 2,050
Kommentar
Driftkostnaderna är individuella och kan både vara lägre och högre för nästa ägare.
Andel i föreningen
1.8519 %
Andel av årsavgiften
1.85 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Byggnadsår kommentar
Inflyttning våren 2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd 10/23/2020
Energiklass
C
Energiprestanda primärenergital
75 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övriga byggnader
Inflytt skedde 2018, Besqab har ett garantiansvar i 5 år (2022)
Förening
Namn
BRF Loftet
Om föreningen
Brf Loftet är en förening med nyproducerade lägenheter som stod inflyttningsklara våren 2018, byggt av Besqab. Man äger fastigheten Skärkarlen 4 med äganderätt (ej tomträtt). Föreningen har upplåter 54 lägenheter på adresserna Wergelandsgatan 46 A-Y, samtliga med bostadsrätt.

Gemensamma utrymmen: Loften, kallvind och cykelförråd.
Alla lägenheter har även tillgång till ett eget vindsförråd.

Inga planerade avgiftshöjningar (Föreningens hemsida kontrollerad 2021-06-01).
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
54
Tv och bredband
Tillgång till tripple play via Ownit där grundutbud kabel-tv samt bredband (100Mbp/s ingår i avgiften. Ytterligare TV-kanaler kan tecknas av varje medlem.
Parkering
Föreningen innehar 10 markparkeringsplatser, varav två handikappsanpassade. De kostar 400kr/månad. Fördelas i mån av tillgång eller genom kö-system.
Vid datum 2021-04-22 så stod fem personer i kö för parkeringsplats.
Renoveringar
Huset är från 2018 och har inte genomgått några renoveringar sedan dess samt har inga planerade (kontrollerat på föreningens hemsida 2021-06-01).
Ekonomi
Föreningens tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% och en pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, delat ägandeskap är tillåtet,med minsta ägarandel om fem (5) procent.
Äger föreningen marken
Ja (ej tomträtt)
Överlåtelseavgift
SEK 1,190 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 476

Karta

Bromma Blackeberg BROMMA

Wergelandsgatan 46G

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg