190
MED9582500575CF4832A00FFB72BC143606

Warfvinges väg 18, 9tr Kungsholmen Hornsbergs Strand, STOCKHOLM

Kommande®

Kungsholmen Hornsbergs Strand, STOCKHOLM

Warfvinges väg 18, 9tr


0

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

78,5 kvm

VÅNING

9 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

2096

MÅNADSAVGIFT

5 985 kr

BYGGÅR

2015

Varmt välkommen till denna otroligt härliga gavellägenhet högt upp i huset med väldisponerade kvm och rumsindelningar. Möjlig fyra! Moderna materialval, insynsskyddat läge samt stor balkong i sydväst med magisk utsikt. Trevligt kök med granitbänkskiva och öppen planlösning till vardagsrummet. Två utgångar till den stora balkongen. Utanför porten hittar du all tänkbar närservice, restauranger, badbryggor, lekparker, förskolor och Lindhagens galleria med Ica Maxi mm och kort promenad till tunnelbanan. Lediga p-platser i garaget finns.

Välkommen till ett boende att trivas i!

Bilder

MED9582500575CF4832A00FFB72BC143606
MED9DF56AF7411A4A598519D43398DA918B
MED9E88A22AF785410C94564E4577E82871
MED7CC97DDD4057417FBABBE6956646F0E9
MEDA53305E3BD254F1F901105D063C15656

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

78,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

2096

VÅNING

9 av 15, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 985 kr

BYGGÅR

2015

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

BALKONG

Ja

HALL
Inbjudande hall via säkerhetsdörr med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ytterligare förvaring i garderob och städskåp.

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum med lättmöblerade ytor och generösa fönsterpartier som släpper in ett fint ljus till lägenheten. Fantastisk utsikt över vår vackra huvudstad. God plats för soffgrupp, media, matsalsbord för 6-8 personer och ytterligare förvaringsmöbler om så önskar. Från rummet nås bostadens balkong som viker sig runt gavelhörnet.

BALKONG
Underbar och väl tilltagen balkong i vinkel med plats för bord och stolar samt plantering. Solen ligger i sydvästläge och den inglasade balkongen bjuder på en magisk utsikt över stan. Här kan man även sitta och njuta under höst- och vinterperiod.

KÖK
Smakfullt och påkostat HTH-kök med öppen social planlösning till vardagsrummet. Vita skåpsluckor, bänkskiva och stänkskydd i elegant granit. Samtliga vitvaror är från SIemens: integrerad diskmaskin, induktionshäll, ångugn samt kombinerad ugn/mikrougn, köksfläkt samt integrerad kyl och frys. Köket ligger i öppen planlösning och trevligt samspel mot vardagsrummet.

MASTER BEDRROM
Rejält sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Gott om förvaring i walk-in closet och från rummet nås även bostadens balkong. Väggarna är vit målade och på golvet ligger vitlaserade trägolv.

SOVRUM 2
Rogivande sovrum med plats för säng och tillhörande sängmöbel. Förvaring i garderob. Målade väggar i modern kulör och på golvet ligger vitlaserade trägolv.

FÖRRÅD/WALK-IN-CLOSET
I lägenheten ligger bostadens tillhörande förråd. En rymlig och påkostad walk-in closet (Kvik) som ger plats för mycket förvaring. Möjlighet att hyra externt källarförråd finns.

BADRUM
Modernt badrum med materialval som ligger rätt i tiden. Här finns handfat med underliggande kommod, spegel med belysning, duschhörna med vikbar glasdörrar, badkar, takdusch samt toalett. Tvättmaskin och torktumlare samt avlastningsbänk i vit laminat och väggskåp för extra förvaring. Golvvärme för extra komfort samt spotlights i tak. Här finns plats för badkar.

Om området

Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

NÄRSERVICE

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Friskis&Svettis m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom discobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I huset finns även en förskolan, samt att flera stycken även finns i närområdet och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det är dessutom gång- och cykelavstånd till både grundskola och gymnasium.

PARKERING

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,5517572 %

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2015

VENTILATION

Till och frånluftsventilation (FTX)

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-06-05

ENERGIPRESTANDA

85 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

NAMN

Brf Gladan

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

187

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

3

EKONOMI

Föreningen amorterar extra på lånen varje år, närmare 5 MSEK, utöver den vanliga amorteringen. Föreningen prioriterar med andra ord att beta av lånen i stadig takt. Föreningen har en god och stabil ekonomi med en fortsatt stadig kassa.

Föreningen har planerat att se över avgiftsförändringar men inget bestämt i dagsläget. (Kontrollerat 2022-09-19)

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej

OM FÖRENINGEN

Med ett högt läge i korsningen Kellgrensgatan/ Warfvinges väg ligger Brf Gladan. Byggnaden uppfördes av Einar Mattsson AB och färdigställdes under 2015. Brf Gladan registrerades 2013 och omfattar två huskroppar. Föreningen består av 187 lägenheter, 3 lokaler och 167 garageplatser. Föreningen äger inte marken. Tomträttsavgälden skall omförhandlas 2023.

ENERISNÅLT PASSIVHUS
Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus. Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera. Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen samtidigt samt att värme återvinns i både ventilations- och avloppssystem. Även garaget värms upp genom att värmen från parkerade bilar återanvänds. Detta innebär att bostadsrättsföreningen har låga kostnader för uppvärmning.

RENOVERINGAR
2021 - Genomförd OVK som skall korrigeras under 2022 för att godkännas.
Inga större renoveringar är planerade.

VATTEN
Alla inom Brf Gladan betalar för sin egen varmvattenförbrukning. Förbrukning och kostnad redovisas på avin för avgiften till föreningen.

VÄRME
Föreningen värmer lägenheterna till ca 21 grader. Värme debiteras och redovisas på samma sätt som vattenförbrukningen.

EL
Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal med Fortum och man behöver därmed inte teckna ett eget elavtal i samband med inflyttningen. Elen debiteras samtidigt som avgiften till lägenheten.

EKONOMI
Överlåtelseavgift: Betalas av köparen med 2,5 % av prisbasbelopp (f.n. 1100 kr), detta är en engångskostnad.
Pantsättningsavgift: Tas ut av låntagaren med 1 % av prisbasbelopp (f.n. 440 kr), detta är ett belopp som tas ut varje gång bostadsrättsinnehavaren tar upp lån i bostadsrätten.
Föreningen har planerat att se över avgiftsförändringar men inget bestämt i dagsläget. (Kontrollerat 2022-09-19)

Närhet till kommunikationer med både Stadshagens och Thorildsplans tunnelbanestation samt anslutning till E4:n alldeles intill. Du får närheten till City och kan enkelt ta dig ut till Stockholms omgivningar.

TV OCH BREDBAND

Bahnhof är leverantör av internet med bashastigheten 100 Mbit/s.Triple-play uttag finns i samtliga rum. Sappa är leverantör av kabel-tv med grundutbud. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften.

PARKERING

I föreningen finns ett garage i tre plan med 167 garageplatser som går att hyra till en kostnad av 1.550 kr/månad. Till garaget finns en separat kö. I dagsläget finns ett fåtal platser lediga. Fjärrkontroll till garaget ifall man vill ansluta sig. (engångskostnad)
Pris för laddplats: 1.750 kr/mån

RENOVERINGAR

Inget planerat underhåll då fastigheten är nybyggd 2015.

ÖVRIGT

Till medlemmarna förfogande finns cykelrum, barnvagnsrum och ett miljörum. Cykel- och barnvagsrum finns belägna i entréplan i föreningens samtliga trapphus. Det finns även ett cykelförråd i garaget. Nyligen installerades kameraövervakning i garage, entré och soprum.
Gemensam terrass ligger belägen på det nedre taket mellan de två tornen samt en i bottenplan.

Lägenhetens förråd finns i lägenheten. Föreningen disponerar ett antal förråd som går att hyra, kö i dagsläget, kontakta Einar Mattsson för mer information, telefonnummer 08-586 263 00.

Viktiga dokument & länkar

Arsredovisning 2021 BRF Gladan
Broschyr Brf Gladan
Ekonomisk plan
Materialförteckning
Stadgar 2021
Kommande

Karta

Stockholm Kungsholmen Hornsbergs Strand

Warfvinges väg 18, 9tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg