MEDD4C6A6DC968E445F913573E3F8E32A1C

Nyproduktion när den är som bäst! Balkong i sydväst i lugnt läge invid pulsen.

Budgivning

Järvastaden - Västra Brotorp, Sundbyberg

Vinthundsgatan 115

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,671 ink kallvatten, värme, kabel-tv och 100 mbps bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea45 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer53121
Byggår2012

Budgivning pågår
Högsta bud: SEK 2,500,000
Utgångspris: SEK 2,395,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Bostaden som ger en känsla av att det här är något extra utöver det vanliga! Huset byggt av JM i hög kvalitet med en miljömärkning som talar om vilken kvalitet du bor i. Stora fönsterpartier som låter ett härligt ljushav flöda genom bostaden. Varje kvadratmeter är noga tilltänkt och med en maskinpark av hög kvalitet som ger dig komforten du kräver av det moderna boendet. På en tvärgata från pulsen av både kommunikationer, restauranger och stora ICA Brotorp bor du lugnt - men nära pulsen. Åt andra hållet är du omgiven av vacker grönska och motionsspår med allt från jogging till längdskidor.

Välkommen till Vinthundsgatan 115!

- Nyproduktion när den är som bäst!
- Balkong i sydväst.
- Lugn gata invid puls.
- Hiss i huset.
- Varmgarage i fastigheten.
- Låg avgift.
- Byggt av JM, miljömärkt.
- Nära kommunikationer, grönområden, gym, ICA och restauranger.

Om området

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
SEK 2,500,00012020-02-19 15:06:52
SEK 2,395,00012020-02-17 21:51:42

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
När du kliver in möts du av en härlig känsla att det här är något du kan kalla hem. Fint parkettgolv under fötterna och vitmålade väggar. Ljuset reflekteras från de stora fönsterpartierna. Garderobsförvaring och avhängning direkt innanför.
Badrum
Fräscht badrum med fint helkaklade väggar i vitt och mörkt klinkergolv med golvvärme. Utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork, kombimaskin (tvätt/tork) med förvaringsskåp ovan och dusch med glasvägg.
Sovrum
Rymligt sovrum gott om plats för den stora dubbelsängen och dess tillhörande möblemang. Fint målade väggar i behaglig grå ton och parkettgolv. Dessutom garderobsförvaring via skjutdörrar. Fint ljusinsläpp från fönster.
Vardagsrum & Kök
Hjärtat i bostaden! Ytan är väl tilltagen med flera väggar där du kan placera tv och soffgrupp för vardagsrummet invid köket med matplats. Köket utrustat med allt du behöver; kyl & frys, induktionshäll med fläkt, ugn, mikro och diskmaskin. Vita skåpluckor slukar gott om förvaring. Det svarta kaklet går väl i ton med mörka bänkskivan.

Invid köket har du en naturlig yta för matbord om 4-6 sällskap mot de stora fönsterpartierna som släpper in ett härligt ljushav som sveper in bostaden.
Balkong
Från vardagsrummet når du ut till stora balkong i fint sydvästläge. Optimerat för de både långa och bästa soltimmarna i goda vänners lag.
Källarförråd
Till bostaden hör en nyttjanderätt om ett stort källarförråd.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 0, hiss finns
Pris
SEK 2,395,000 utgångspris
Avgift
SEK 2,671 ink kallvatten, värme, kabel-tv och 100 mbps bredband
Andel i föreningen
0.84697 %
Andel av årsavgiften
0.84741 %
Byggnad
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Silverlönnen
Om föreningen
Föreningen består av tre hus och totalt 84 bostadsrättslägenheter som ligger på Brotorps Allé 1-4 och Vinthundsgatan 111-115 i Järvastaden, Sundbyberg. Silverlönnen är uppdelad i tre huskroppar, där två inhägnar en lummig innergård som delas med grannföreningen Brotorps Entré. Den tredje huskroppen ligger på Brotorps Allé och vetter ut mot en radhuslänga.

Gemensamma utrymmen: En tvättstuga, barnvagnsrum, cykelförråd (ett i garaget och två cykelskjul), inga hyreslokaler.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av ett basbelopp, som debiteras köparen. Dem tar också en pantsättningsavgift på 1% av ett basbelopp, som debiteras pantsättaren. Föreningen utesluter inte att en juridisk person skulle kunna bli medlem, men kommer att pröva eventuella ansökningar restriktivt. Föreningen accepterar delat ägandeskap.
Antal lägenheter
84
Tv och bredband
Kabel-TV och bredband (Telia Triple Play, obligatoriskt tillägg om f.n. 210 kr/mån, ringda samtal debiteras separat)
Parkering
Garageplatser:
Antal: 49 bilplatser (5 för elbil) och 2 mc-platser.
Avgift: 850 kr/mån för bilplats
Avgift för parkeringsplats för elbil: 1200 kr/mån
Garageplatserna fördelas via separat kö
Garageplats medföljer inte bostadsrätt vid en överlåtelse
Renoveringar
Inga större reparationer eller ombyggnader finns planerade. Föreningen gör en avsättning för
fastighetsunderhåll varje år, enligt den ekonomiska planen
Ekonomi
Vi planerar att följa den ekonomiska planen (se dokumentarkiv), som innebär höjningar av årsavgiften med 2% per år. Samma sak för hyra av garageplats, som i den ekonomiska planen planeras att höjas med 1% per år. Inför 2018 har vi dock beslutat att inte höja avgifter eller hyror, eftersom budgeten ser så pass bra ut ändå.
Av ekonomiska planen framgår också när lånen ska läggas om, och vi räknar med att omsätta dem till liknande bindningstider.
För att ta del av föreningens aktuella fastighetsskuld kan du läsa vår senaste årsredovisning.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Kostnad för varmvatten, förbrukningen mäts individuellt för varje lägenhet. (En prognos för varmvattenkostnaden för varje lägenhet finns i ekonomiska planen i dokumentarkivet.)

Karta

Järvastaden - Västra Brotorp Sundbyberg

Vinthundsgatan 115

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg