MEDBC607F43C3CC49E39AD4037FD2BB201A

Havsbaden, Ängelholm

Vintervägen 3

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea238 kvm
Biarea60 kvm
Tomtarea1,575 kvm
Byggår2010
Driftskostnad3,596 kr/månad

Utgångspris: SEK 7,350,000

Välkommen till Vintervägen 3! En spännande och exklusiv villa med fantastiska ytor. Byggd i typisk "Havsbadsstil" passar bostaden väl in i området och på baksidan gömmer sig ett stort trädäck som löper längs hela husets långsida! Bostadens storslagenhet märks i såväl dess imponerande boarea om 238 m² som påkostade materialval.
I entréplan är planlösningen öppen mellan det platsbyggda köket och de spatiösa sociala ytorna. Den mer privata sfären hittar vi främst på det övre planet där allrum, badrum samt fyra av husets fem sovrum finns - ett av dessa med ensuite och egen klädkammare.

Om området

Havsbaden är ett av Ängelholms mest eftertraktade områden med omedelbar närhet till strand och hav. Här kan man njuta av en rofylld natur med närhet till både stadens centrum och till vattnet. Fina sommardagar/kvällar avnjuter man som bäst på stranden, kanske sittandes med ett glas rosévin i den ena handen och en pizzaslice i den andra. Ängelholm har ett fantastiskt strandliv men även ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, en mångsidig natur och en väldigt omtyckt hembygdspark.

Kommunikation

Ängelholm/Helsingborgs flygplats inom 15 min bilväg med både inrikes- och internationella flyg. Nära till Ängelholms station med goda tåg- och buss kommunikationer eller E6:an som går i utkanten av staden.

Närservice

Här finns Klitterhus med hotell, restaurang och konferens precis vid havet med bra parkeringsmöjligheter. Havsbadstjollan- känd för kanske Ängelholms godaste pizzor, har blivit en populär mötespunkt i Havsbaden. Närhet till småbåtshamnen och Hamnkrogen med vackra vyer. Tennisanläggning med fem utomhusbanor finns för den hurtige sommartid. Gångavstånd till Råbocka Camping med restaurang, kiosk, minigolfbanor och viss fruktförsäljning. Nyppnad Montessoriförskola finns i området.

Övrigt

Här finns en Villaägarförening i området som arrangerar olika aktiviteter för gamla som unga. Den ser främst till för att skapa en gemenskap och sammanhållning men även att kunna vara en enad kraft vid olika frågor. Ca 200 hushåll är med i föreningen.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vi tänker på dig

Välkommen till Vintervägen 3!

Baksida med stor tomt ooch insynsskyddande häck mot grannen

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Häck mot granne i söder ligger innanför tomtgränsen på denna fastigheten.

Lekstuga ingår ej.

Vintergatan 3 - en ordentligt påkostad villa med fantastiska ytor! Perfekt för den stora familjen med krav på gott om plats i de sociala ytorna utan att tumma på antalet sovrum. Här har man satsat på hållbara material som passar in, bl a är fönsterbänkarna av marmor matchade med det tidlösa marmorgolvet. Dörrar och fönster samt köksinredning av massivt trä och granitbänkskivan i det platsbyggda köket är både tålig och snygg.

Vi stiger in genom dörrparet till en rymlig hall. Det finns gott om plats och rakt fram öppnar bostaden upp sig, ett tidlöst marmorgolv ligger i hall och vardagsrum. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning och ytorna är rejält tilltagna - här lagar man gärna mat i goda vänners lag. Köket är platsbyggt och inredningen är av massivt trä, bänskivan i granit är ett attribut som tilltalar med sin tålighet. Köket är utrustat med kyl, frys, vinkyl, spis, fläkt samt diskmaskin. Från köket når vi tvättstugan som även kan fungera som groventré. Här ligger samma klinkergolv som vi hittar i köket. Utrustningen består av tvättho, torktumlare samt tvättmaskin.
Vardagsrummet med sina ytor och vackra golv är en storhet i sig. Det finns gott om plats för flera möblemang och i en vinkel har man låtit platsbygga en vacker inbyggd bokylla.
Vid entrén finns det även ett helkaklat badrum med dusch, tvättställ och toalett. Intill det hittar vi ett förråd/klädkammare och mittemot ett stort extra rum, passande som sovrum, arbetsrum eller gästrum - saknas det förvaring finns det dessutom ett möjligt förråd här under trappan, parkettgolvet som ligger i rummet ligger även där. Det saknas endast en dörr för att nå utrymmet. Samtliga innerdörrar är rejäla massiva dörrar från Ekstrands - något som känns direkt när man tar sig in i ett rum.
Förbi detta rum, på väg in till kök och vardagsrum passerar vi den vackra ektrappan med vita detaljer som tar oss upp till det övre planet.

Övre plan
När vi kommit upp för trappan hittar vi ett första sovrum till vänster. Här finns det garderober med skjutdörrar för förvaring och solens strålar kan sig in från två väderstreck. På golvet ligger en ekparkett som är genomgående för samtliga sovrum samt allrummet. Viker i av åt höger vid trappan finns allrummet - ett perfekt extra utrymme som ger den ypperlig plats för tv:n med sköna fåtöljer eller en mysig soffa. Här kan barnen och dess kompisar ha en fredagkväll i lugn och ro utan föräldrar som stör... vid allrummet finns det ytterligare tre sovrum, två av dem med skjutdörrsgarderober och det tredje med ensuite - d v s med ett eget badrum som nås via klädkammaren. Badrummet är helkaklat och utrustat med såväl dusch som hörnbadkar, dubbla kommoder, toalett, komfortvärme samt handdukstork. Badrummet nås via en stor klädkammare som med lätthet inreds enligt sina egna behov. Det tillhörande sovrummet har dessutom direktaccess till härlig, stor balkong som nås via dubbla altandörrar.
Ytterligare ett badrum finns på det övre planet för resterande - även detta är helkaklat och är utrustat med dusch, tvättställ, toalett, handukstork och komfortvärme.
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
238 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
60 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Jordvärme, vattenburen golvväme samt element på övre plan
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd 7/12/2017
Energiklass
D
Energiprestanda
59 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
Isolerglasfönster
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Målad plåt
Fastighetsbeteckning
Ekström 2
Övrigt
Stor altan som går längs hela husets långsida.
Övriga byggnader
Stort dubbelgarage med förråd.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 43,152 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 26,435
VA
SEK 5,690
Renhållning
SEK 2,525
Försäkring
SEK 8,502
Beräknat antal personer
2
Kommentar
I angiven försäkring ingår även hemförsäkring. Under posten el ingår även kostnad för uppvärmning.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,174 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 5,068,000
Byggnadsvärde
SEK 3,180,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 4,500,000
Tomt
Areal
1575 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Stor insynsskyddad baksida med gott om plats för lek och avkoppling. Även på framsidan finns det gott om plats mellan hus och tomtgräns, inhägnat med staket - i övrigt en lättskött anlagd trädgård med stor gräsmatta.
Planbestämmelser
Del av havsbaden, ängelholms stad
Detaljplan, beslutad
Datum: 2011-12-22
Genomförande: Början 2011-12-23 slut 2016-12-22

Ängelholm 3:1, del av
Detaljplan, avregistrerad
Datum: 2007-11-22
Genomförande: Början 2007-11-23 slut 2012-11-22
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Karta

Havsbaden Ängelholm

Vintervägen 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg