190
MEDE420C8A641BE4B198FD6F75F6EECB483

Renoverat hus i Vinslöv!

Kommande®

Vinslöv, Vinslöv

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea58 kvm
Tomtarea746 kvm
Byggår1920

Välkomna till detta lilla renoverade hus i centrala Vinslöv. Huset är renoverat och passar för den mindre familjen alldeles utmärkt. På entréplanet finns hall, badrum med tvättmaskin och torktumlare, kök och vardagsrum. På ovanvåningen finns ett rum som man använder som sovrum. Kontakta oss redan idag för mer information och intresseanmälan.

Om området

Vinslöv är ett samhälle med utmärkt läge mellan Hässleholm och Kristianstad. Samhället har drygt 4000 invånare och består av blandad bebyggelse. I Vinslöv lever du alltid nära naturen med grönområden inne i samhället och närhet till skog och mark. Vinslöv är präglat av sitt föreningsliv och sin företagsamhet med många lokala företag och föreningar.

Kommunikation

Vinslöv är bra beläget mellan Hässleholm och Kristianstad, här går Pågatåget i båda riktningarna, med tåget har du 8 minuter till Hässleholm och 13 minuter till Kristianstad. Du kan utan byte av tåg pendla till både Malmö och Helsingborg. Vinslöv ligger längs med riksväg 21 för enkel pendling med bil, längst vägen finns även cykelbana.

Närservice

Samhället har en väl utvecklad service med flertalet mataffärer, bibliotek, en lågstadieskola samt mellan- och högstadieskola. I byn finns även hela fem förskolor, vårdcentral, apotek, tandläkare, frisör, café, bank, bensinmack och veterinär. Runt samhället ligger flertalet gårdar och gårdsbutiker där man kan handla närproducerat.

Övrigt

Vinslöv har ett rikt föreningsliv med flertalet idrottshallar och idrottsanläggningar. Här kan man utöva sporter som handboll, fotboll, tyngdlyftning, brottning och skytte med mera. I Vinslöv finns även gym och ridklubb. Vid Vinslövssjön finns Vinslövs Friluftsbad som är ett utomhusbad med öppettider under sommarmånaderna. Vinslövs camping, minigolfbana och beachhandbollsplan finns också i området vid sjön.

Vill ni veta mer om Vinslöv gå in på https://www.vinslov.info/service.html.

Informationen uppdaterad 2020-02-28

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Fiber finns.
Boarea
58 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Hall
Från baksidan av huset når man in till husets hall. Mindre hall med plats att hänga av sig ytterkläderna på. Från hallen når man husets badrum och vidare in till köket.
Badrum
Via husets entré kommer man in i det helkaklade badrummet med mörkare klinker på golvet och vit kakel. I badrummet finner man handfat, toalettstol, dusch med infällbara duschdörrar men även tvättmaskin och torktumlare.
Kök
Modernt kök med gråa högblanka luckor möter vita ytskikt på ett smakfullt sätt. Maskinell utrustning så som diskmaskin, ugn, spishäll, kyl och frys samt diskho. I anslutning till köket finns det plats för matbord och stolar. Från köket kommer man vidare in i vardagsrummet.
Vardagsrum
I anslutning till köket ligger husets vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Från vardagsrummet kommer man upp till ovanvåningen och sovrummet. Fondvägg i form av mörkt målad brädvägg möter annars ljusa väggar och trämönstrat golv.
Ovanvåning
Ovanvåning som användas som sovrum, här finns det plats för både dubbelsäng och förvaring av kläder. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en snygg grå plastmatta.
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
1920
Uppvärmning
Direktverkande el & Luft-luftvärmepump
Energideklaration
Utförd 12/18/2017
Energiklass
E
Energiprestanda
85 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Källare + torpargrund
Grundmur
Natursten
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
2-glas
Bjälklag
Trä
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 2,948 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 393,000
Byggnadsvärde
SEK 166,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 722,500
Tomt
Areal
746 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning Stadsplan Vattenskyddsområde
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten och avlopp.

Karta

Vinslöv Vinslöv

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg