510
MED3CD877C0218541F7B14D151E7288DACF

Såld!

Älta, ÄLTA

Vinkelhaksvägen 17, 4 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,852 Inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea103 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer4051
Byggår1993
Driftskostnad478 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 3,950,000

Ansvarig mäklare

Stor och välplanerad 4:a i fint skick! 3 fina sovrum och ett generöst vardagsrum finner vi i denna lägenhet högst upp i hisshus. Genomgående parkettgolv, 2 WC och gott om förråd. Ljust kök med plats för matbord och utgång till balkong med trätrall. Närhet både till centrum, buss och naturen.

Om området

Älta är beläget i Nacka kommun och är ett mycket lugnt och trevligt, barnvänligt område med naturen alldeles inpå knuten. De boende i Älta har tillgång till en mycket vacker omgivning där det är nära till ett flertal sjöar som t ex Källtorpssjön, Strålsjön, Ältasjön och Flatenbadet och möjlighet till härliga skogspromenader. Nackareservatet gränsar mot Älta och bjuder på milslånga promenadstråk i härliga miljöer.

För mer information se gärna kommunens hemsida www.nacka.se

Kommunikation

Till Älta tar man sig lätt med bil via Tyresövägen eller Ältavägen. Restid ca 15-20 min. Även med kommunala färdmedel är det lätt att ta sig till och från Älta. Linje 401 går till Slussen (ca 25 min). Linje 801 till Gullmarsplan (15 min).

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning. Stort utbud av affärer och restauranger finns närmast i Sickla, Nacka Forum eller Tyresö Centrum.

Övrigt

Vid Älta idrottsplats finns bl.a. fotbollsplaner och ishall.
Skolor: Älta skola årskurs F-6, Sigfridsborgsskolan årskurs F-6 och Stavsborgsskolan årskurs 4-9, samt flertalet förskolor.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Välkommen till Brf Snöstjärnan

Kök med matplats

Kök

Sovrum 1

Planritningar

Planritning 2D

Planritning 3D

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Rymlig hall med parkettgolv och ljus tapet. Här finns flera garderober och plats för hatthylla.

Sovrum 1 med parkettgolv och ljus tapet. Här finns en garderob samt gott om plats för dubbelsäng. Fint ljusinsläpp genom fransk balkong.

En skjutdörr leder till en liten hall innan nästa sovrum. I hallen finns en dubbel garderob. I anslutning finns även en extra WC.

Sovrum 2 med parkettgolv och ljusa målade väggar samt fondtapet.

Sovrum 3 har parkettgolv och en ljusblå tapet samt en fondvägg. Även detta rum har plats för en dubbelsäng.

Kök i vinkel med vita luckor. Här finns spis med häll Electrolux, fläkt Flexit, diskmaskin Electrolux samt kyl och frys i fullhöjd från Hoover. Gott om plats för matbord. Utgång till rymlig balkong med plats för bord och stolar.

Härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Här ligger parkettgolv och väggarna är tapetserade. Gott om plats både för stor soffa och matbord.

WC/badrum med kaklade väggar och matta på golvet. Här finns WC, handfat, badrumsskåp med spegel, badkar och handduksvärmare. Tvättpelare med tvättmaskin från Electrolux -21 och torktumlare från Bosch -16.

I anslutning till hallen finns 2 rymliga klädkammare/förråd varav det ena har flera garderober.
Antal rum
4 rum
Boarea
103 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 5,852 Inkl värme och vatten
Driftskostnad
SEK 5,731 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,563
Övrigt
SEK 3,168
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Övrigt avser internet
Andel i föreningen
0.7973 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1993
Energideklaration
Utförd 4/4/2013
Energiprestanda primärenergital
115 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Snöstjärnan
Om föreningen
Brf Snöstjärnan bildades 2003 och är belägen på Lillvägen 1-37, 2-36 och Vinkelhaksvägen 1-29, 2-30 i Älta. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2004 och består av flerbostadshus om 1-5 våningar med 179 lägenheter och 2 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 1993

I föreningen finns cykelrum, 7 st moderna tvättstugor, grovtvättstuga, barnvagnsrum och soprum. Närmaste tvättstuga finns i porten och man bokar tid genom tavlan utanför dörren. Det finns 4 lekparker, en på varje gård.

Hyra p-plats 200 kr/månad utan el och 250 kr/mån med el.

Bredband, TV och telefoni via Telenor. Kostnad: 264kr/månad för 250/100 bredband, TV T1-paketet samt telefoni. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet som betalas av köparen. Om köparen upptar nya lån debiteras köparen 1% av prisbasbeloppet per lån.

Mer information hittas på föreningens hemsida: http://www.snostjarnan.se/

Karta

Älta ÄLTA

Vinkelhaksvägen 17, 4 tr

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg