190
MED06BBBF1D6F114A47B1D00B6328BCA718

Med nybyggd inglasad balkong på 6 kvm!

Kommande®

Villan, Ängelholm

Fakta

Antal rum1 rok
Boarea31 kvm

Ansvarig mäklare

Vi förbereder försäljningen av en superfin och optimalt planerad 1:a med sovalkov, snyggt kök, stort helkaklat badrum med tvättmaskinsmöjlighet. Som om detta inte vore bra nog så finns dessutom på toppen av allt det goda, en 6 kvm stor inglasad balkong i sydvästligt läge med utsikt över villakvarteren. Lägenheten ligger endast en halvtrappa upp för minimalt spring i trappor, så detta boende passar även bra för den äldre köparen. Anmäl ditt intresse redan idag så du inte missar viktig information när försäljningen startar fullt ut.

Om området

Villan är ett prisvärt område i ytterkant av Ängelholms centrum som till största del består av bostadsrätter. Nära till gågatan med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Rönne Å slingar sig genom centrum vilket erbjuder fina promenadstigar, kanotpaddling eller varför inte en tur med båten Laxen längs ån under sommaren. Man har gång- och cykelväg till den långa sandstranden i Skälderviken.

Kommunikation

Här har man nära till stationen med både buss- och tågförbindelser. Ängelholm/Helsingborg Airport finns inom ca 10 min bilväg.

Närservice

Här finns pizzeria, konditori, frisör, matbutik, solarie, Thai restaurang m.m.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg