MED40E7C61E13BD4119804F4FBE2FB9058B

Inglasad balkong centralt i Viksjö C!

Viksjö, Järfälla

Viksjöplan 48, 1 tr. Accepterat pris!

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,354 inkl värme, kallvatten, kabel-TV & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1202
Byggår2017
Driftskostnad208 kr/månad

Accepterat pris: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

4
October | Sunday
Kl 11:00 - 11:30
Öppen visning, Välkommen!

Accepterat pris!! Ta chansen att förvärva denna fina och yteffektiva 2:a i hus med hiss som uppfördes 2017 och är belägen centralt i Viksjö Centrum! Här erbjuds en välplanerad bostad med inglasad balkong i sydvästläge med sol hela dagen. Bostaden är inredd med stilrena och kvalitativa material, allt för en enklare och skönare vardag, med en bra planlösning där man har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, smarta förvaringslösningar och en rymlig balkong. Stilfullt badrum med komfortvärme i golvet samt tvättdel. Lägenheten är genomgående ljus med en interiör i vitt. Välkommen till en fantastiskt fin lägenhet med centralt läge i nyrenoverade Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med ca 20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/ Hall
Välkomnande hall med grått klinkergolv precis innanför dörren som längre in övergår i ekparkett som utan tröskel löper vidare in i bostaden. Väggarna är vitmålade och här finns förvaring i garderob samt hatthylla.

WC/ Duschrum
Modernt inrett duschrum med helkakel i vitt samt med klinkergolv i ljusgrått och med golvvärme (komfort). Här finns handfat med kommod, spegelskåp med belysning, wc, handdukshängare samt duschhörna med takdusch och glasdörrar som går att vika undan. I duschrummet finns även tvättdel med kombimaskin, arbetsbänk samt överskåp.

Kök - Marbodal
Köket är inrett med vita kökssnickerier från Marbodal med lådinredning, svart/grå laminatbänk med infälld häll och diskho samt med gråa kakel som stänkskydd. Här finns kyl/ frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, infällbar spisfläkt, inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Hela maskinparken är fån Siemens förutom fläkten som är från Franke. Ovanför arbetsbänken finns gott om eluttag. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Här är det vitmålade väggar och ekparkettgolv. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som vetter ut mot soligt sydvästläge. Här har man utsikt mot grönska och fritt från direkt insyn. Balkongen har utrustats med modern inglasning och utomhusmatta. Glasväggarna går att vika bort helt.

Sovrum
Rymligt sovrum med vitmålade väggar och ekparkettgolv. Här finns förvaring i fyra garderober.
Antal rum
2 rum
Boarea
44 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,995,000 Accepterat pris
Avgift
SEK 3,354 inkl värme, kallvatten, kabel-TV & bredband
Driftskostnad
SEK 2,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
3.09294 %
Andel av årsavgiften
3.27564 %
Tillträde
Snabb inflytt möjlig!
Byggnad
Byggnadstyp
4-våningshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Energideklaration
Utförd 3/17/2020
Energiklass
C
Energiprestanda
60 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
74 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Stor inglasad balkong som ligger i soligt sydvästläge.

Ett förråd tillhör bostaden och är beläget på vinden i samma trapphus som bostaden, dit hissen går ändå upp. Ca 2-3 kvm.

Cykelförråd finns med ingång på husets baksida.
Förening
Namn
Parken i Viksjö
Om föreningen
Riksbyggens Brf Parken i Viksjö består av 22 st. lägenheter fördelade på 2-4 ROK i en fastighet som ligger alldeles intill Viksjö centrum. Adresserna är Viksjöplan 46 och 48. Husen stod klara för inflyttning hösten 2017. Husen är byggda i 4 våningar och utrustade med hiss. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats/terrass. Utanför husen finns en härlig parkmiljö.

I föreningen finns två cykelrum, ett miljörum och ett barnvagnsrum.
Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd på vinden.
Tv och bredband
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för IP-telefoni, data och digital-TV. I månadsavgiften ingår tv (basutbud) och bredband, från ComHem.
Parkering
Föreningen disponerar över totalt 19 parkeringsplatser, varav 9 st parkeringsplatser á 180 kr/månaden, 4 st parkeringsplatser med motorvärmare á 350 kr/mån och 6 st carportplatser á 500 kr/mån.
Separat kö till parkeringsplatserna.
Överlåtelseavgift
SEK 1,162
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Föreningen har separat debitering för individuell förbrukning av varmvatten och el, vilket kommer på avin för månadsavgiften, bekvämt och kostnadseffektivt.

Karta

Viksjö Järfälla

Viksjöplan 48, 1 tr. Accepterat pris!

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg