230
MEDE97A1EA8BE6746B786CFD1B6793B614F

Brf Vikingshill Herrgårdar - Ljus, rymd & tidlös elegans! Inflytt sommar -21

Boka visning
Nyproduktion

Vikingshill, Saltsjö-Boo

Vikingshillsvägen 41, lgh A1001

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,582
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea111 kvm
Våning1
LägenhetsnummerA1001
Driftskostnad1,542 kr/månad

Fast pris: SEK 7,995,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visningar

9
May | Sunday
Kl 13:00 - 13:40
Boka din ankomsttid via "Boka" på mäklarens sida. Välkommen!

Nominerad till Sveriges vackraste nyproduktion 2020!

På en höjd med utsikt över Stockholms inlopp ligger Brf Vikingshill Herrgårdar. Byggherren har tillsammans med arkitekt Heidi Mikalsen omsorgsfullt skapat 12 stycken exklusiva och unika bostadsrätter med villakänsla i en vacker herrgårdsliknande miljö. Bostadsrätterna präglas av hög standard, tidlös arkitektur och påkostade materialval. Till varje bostad hör egen takterrass, balkonger och/eller generös altan samt eget garage. Planerad inflyttning sommaren 2021. Föreningen består av tre hus; Alfa, Beta, Gamma


LÄGENHET A1001 i hus Alfa
Fantastisk bostad med en boyta på 111 kvm fördelad på 4 rum och kök samt badrum & gäst-wc/tvättrum. Den stora altanen, som går runt lägenheten och som nås via flera utgångar, inbjuder till härligt uteliv.

Här finner ni ett boende som genomsyras av känsla, omtanke och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Den unika designlinjen samspelar här med ljus och rymd som förenas i en tidlös elegans och finess. Bostaden utstrålar pondus och personlighet såväl interiört som exteriört med tidlös arkitektur och påkostade detaljer. Här erbjuds en modern design, paketerad i en yteffektiv lösning.

Bostaden karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med stora altaner i det ultimata solläget, vilket innebär att man har sol stora delar av dagen. Här möts vi av en välkomnande entré med gott om plats för ytterkläder. Vidare in i bostaden finner vi bostadens badrum & gäst-wc/tvättrum. Familjens privata ytor finns i tre sovrum varav ett master bedroom. Tillsammans med en perfekt kombination av ljus och funktion blir sovrummen till något utöver det vanliga. Köket är väl tilltaget med öppen planlösning med plats för flera sittgrupper. Köket är sobert med bänkskiva och stänklist i marmor. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin och häll från Siemens, ugn och mikrovågsugn från Neff samt köksfläkt från Thermex. Ta morgonkaffet på den rofyllda altanen via dubbeldörrar direkt ut från köket. I anslutning till köket finner vi vardagsrummet, även det med dubbeldörrar ut till altanen. Kök och vardagsrum med öppen planlösning blir husets naturliga samlingspunkt där väl tilltagna fönster låter ljuset flöda in och skapar direktkontakt mellan inom- och utomhusmiljön.

Det är onekligen en speciell känsla oavsett var i huset man befinner sig. Tjocka ytterväggar ger ett tyst och behagligt inomhusklimat och i kombination med funktionella lösningar och modern teknik skapar detta en harmonisk helhet för den som har höga krav på sitt boende.

Varmt välkommen på visning!


I dagsläget finns det en 4:a kvar i Beta-huset, B1001, samt en 4:a i Alfa-huset, A1001 (se separat annons).
Även lägenheterna i Gamma-huset (2 st 3:or på 96 kvm och 2 st 5:or på 140+20 kvm respektive 152+4 kvm) är tillgängliga för visning inom kort. För mer information, vänligen kontakta mäklaren.

Om området

Vikingshill är ett lugnt och barnvänligt villaområde med blandad bebyggelse. En naturskön skärgårdsmiljö med endast 20 min från stan. I närområdet finns två förskolor, Backebo förskola och Kummelnäs förskola, skolor i området är bl a Backeboskolan, Sågtorpskolan, Idunskolan och Myrsjöskolan.

Kommunikation

Med bussen tar du dig från Vikingshill till Slussen på 45-50 min.
Med Vaxholmsbolagets båtar kan du åka till/från Risets brygga i Vikingshill.

Närservice

Närmast har du Orminge centrum med butiker, apotek, bibliotek och banker. Därifrån är det dessutom väldigt nära till Forum Nacka och Sickla köpkvarter.

Viktiga dokument & länkar

Bofaktablad A1001
Stadgar Brf Vikingshill Herrgårdar
Sveriges vackraste nyproduktion 2020? Rösta här!

Bilder

Uteplats lgh A1001

Uteplats lgh A1001

Kök och matplats lgh A1001

Kök och matplats lgh A1001

Kök lgh A1001

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
111 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 7,995,000 Fast pris
Avgift
SEK 3,582
Driftskostnad
SEK 18,500 / år
Driftskostnad, varav
Försäkring
SEK 2,300
Övrigt
SEK 16,200
Kommentar
Schablonberäkning från kostnadskalkyl.
Andel i föreningen
8.122 %
Andel av årsavgiften
8.122 %
Byggnad
Uppvärmning
Bergvärme (golvvärme i lägenheterna)
Ventilation
Mek från- & tilluft med återvinning, FTX
Övrigt
Föreningen består av tre hus med fyra lägenheter i varje hus.
Övriga byggnader
Till varje lägenhet följer en nyttjanderätt för garageplats (500 kr) och en parkeringsplats utomhus på området.
Förening
Namn
Bostadsrättsföreningen Vikingshill Herrgårdar
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
12
Tv och bredband
Fiber finns indraget i lägenheten. Leverantör Telia. Eget abonnemang krävs som betalas separat av bostadsrättsinnehavaren.

Karta

Vikingshill Saltsjö-Boo

Vikingshillsvägen 41, lgh A1001

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg