KarriärOm oss
230
MED442C56625C8147B8BF0C201356C24F61

Välplanerad trea i populär förening!Vidblicksgatan 9 Johanneberg, Göteborg

Johanneberg, Göteborg

Vidblicksgatan 9


PRIS (utgångspris)4 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

83 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1

MÅNADSAVGIFT

3 797 kr

BYGGÅR

1938

PRIS

4 950 000 kr utgångspris

Välplanerad trea i populär förening!

Välkomna till denna smakfullt renoverade trea med fantastiska ytskikt, fräscht kök och badrum! Med en bra planlösning där sovrummen ligger i varsin sida av lägenheten och hallen fungerar som ett nav. Väldigt fin föreningen med låga lån och avgifter! Välkomna på visning!

Bilder

MED442C56625C8147B8BF0C201356C24F61
MEDDE3E20F4C9CF466DAE78DC81DEE71827
MED3547BCFCE4E84D95B94F6691BB3D55A0
MED8690173F3CD541519CB2E5192E34AB4B
MEDB66664DEF1FF4828A3FF27EA14B12EBD

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

83 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1

VÅNING

1 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 797 kr

BYGGÅR

1938

PRIS

4 950 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

HALL

Välkomna in! En stor hall med god förvaring som gömmer sig längst in bland de infällda garderoberna. Hallen är bostadens nav och här når ni alla resterande rum. På golvet ligger det en vacker fiskbensparkett som löper vidare in i vardagsrummet. Väggarna är målade i en lugn grå ton.

KÖK

Som den gamla skrönan säger, bostadens hjärta, men här stämmer det verkligen! Ett fantastiskt kök med något av en villakänsla som infinner sig här. Köksön agerar både förvaring men framför allt tillåter det kockens gäster att se på. Köket är av lantlig stil och går i gråa toner med en vacker massiv bänkskiva av trä. Där ovan sitter det ett vitt kakel i halvförband och på golvet ligger det ett klinker med marockanskt motiv. Utrustningen består av Kyl/frys, mikro, ugn, diskmaskin men här finns det även tvättmaskin med torktumlarfunktion för att göra vardagen något enklare!

SOVRUM

Mycket rofyllt sovrum med gott om plats för dubbelsängen med tillhörande sängbord. Sovrummet ligger mot den lugna innergården. Här finns det mycket god förvaring i form av de garderober som sträcker sig längs ena väggen. Även här pryds golvet av fiskbensparkett och väggarna är målade i samma vackra gråa ton som i hallen.

VARDAGSRUM

Ett väl tilltaget rum med plats för både matbord samt den större soffgruppen med tillhörande möblemang. Längs ena väggen sitter det en förvaringsmöbel som även kan agera tv-bänk. Härligt ljusinsläpp som kommer från Vidblicksgatan.

BADRUM

Renoverat badrum med läckra materialval! Här finns det en dusch, WC, kommod med tvättställ, väggfast spegel och ett förvaringsskåp.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet passar perfekt som gästrum, arbetsrum eller barnrum. Här kan ni få plats med en säng och förvaringsmöbel eller varför inte en spjällsäng med indiantält vid sidan om. Till och med här ligger samma vackra fiskbensparkett och väggarna är målade i en mörkare blå ton.

Varmt välkomna på visning!

Om området


I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Bostaden ligger på entréplan

ANDEL I FÖRENINGEN

3,59707 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,60828 %

ÖVRIGT

Till lägenheten hör ett källarförråd

Ekonomi

EL

3 500 kr

FÖRSÄKRING

1 500 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

5 000 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

189 476 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1938

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2013-11-27

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

140 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Vidblicksgatan 9

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

31

VARAV HYRESLÄGENHETER

1

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

God ekonomi, 528 kr/kvm i årsavgift och en skuld per kvm på 3 193 kr.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

487 kr

FÖRSÄKRING

Fullvärdesförsäkring finns via Länsförsäkringar.

INFORMATION AVGIFT

Avgiften höjdes vid årsskiftet med 7%. Ingen annan förändring är planerad i dagsläget.

OM FÖRENINGEN

Brf Vidblicken 9 är en välskött förening med låg belåning (3 193 kr/kvm) och föreningen amorterar enligt plan. Föreningen registrerades 1982 och har 31 lägenheter varav 1 hyresrätt och en hyresrättslokal. Föreningens förvaltning sköts av SBC. Föreningen äger marken fastigheten står på vilket innebär att dem inte påverkas av någon tomträttsavgäld.

TV OCH BREDBAND

Kabel-TV och internet tillhandahålls av Com Hem.

PARKERING

Parkering Föreningen har tre parkeringsplatser till en kostnad för ca 650 kr per månad samt en garageplatser för ca 1 100kr per månad. För tillfället kö. Boendeparkering S finns annars att tillgå för ca 580 kr per månad. Mer information finner du på www.goteborg.se

RENOVERINGAR

Exempel på utfört underhåll:
2001 - Nyinstallation av hiss.
2002 - Rörstambyte.
2003 - Fönsterbyte.
2003 - Elstambyte.
2006-2007 - Nya balkonger, tvättstuga och trapphus.
2013-2014 - Ombyggnad av innergård och framsida av fastighet.
2019 - Takunderhåll.
2020 – Målning av entréport, garagedörrar, dörr till lokal samt fönster till lokal
2021 – Slipa och rostskyddsmåla balkongernas sidfästen , målning av undersidan av balkongerna

ÖVRIGT

Föreningen har en stvättstuga lokaliserad i källaren som har två tvättmaskiner, en torktumlare, en mangel samt ett torkrum. Föreningen har även ett cykelrum.
Föreningen har även innergård där dem skapat ett mönster av Himlavalvet av den belagda stenen. På gården finns det dessutom en grill som får användas av föreningens medlemmar.

Information är inhämtad från styrelse, stadgar och årsredovisning. Kontrollera gärna information som är av vikt för dig.

Karta

Göteborg Johanneberg

Vidblicksgatan 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg