190
MEDB425ED09ACCA4FA492C812B6098F1367

Etagelägenhet - Uthyrningsdel - Centralt belägen

Kommande®

Vendelsömalm, Haninge

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea90.5 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kan du förvärva denna fräscha etagelägenhet med uthyrningsdel i eftertraktade BRF Fredriksberg! En 4:a om 90 kvm i två plan på gaveln med modern, ljus och öppen planlösning. Genomgående smakfulla material och färgval! Gångavstånd till natur, buss, skola, förskola och ICA Maxi.

Välkommen att kontakta mig för din intresseanmälan eller om mer information om bostaden!

Daniel Lundberg Reg. Fastighetsmäklare
0768-82 62 00

Om området

Vendelsömalm ligger i Haninge komuns nordöstra del, ca 2,5 km nordost om Haninge Centrum. Vendelsömalm gränsar i öster mot strövområden, sjöar och Tyresta nationalpark. Kommundelen har ca 7 000 invånare.

Kommunikation

Genom Vendelsömalm passerar ett flertal busslinjer mot såväl Haninge Centrum som andra delar av Haninge, Tyresö och Stockholm City. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm.

Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by.

Närservice

Serviceutbudet i Vendelsömalm består av matvaruaffärer, kiosk och pizzerior.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg