MEDD7830ACB9AF6446D94059AD86CC6A76D

Jakobsberg, Järfälla

Veckovägen 23

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,665
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea61 kvm
Lägenhetsnummer89
Byggår1960
Driftskostnad292 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,050,000

Ansvarig mäklare

Visningar

24
September | Thursday
Kl 17:30 - 18:00

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa med inglasat uterum som dessutom är insynsskyddat i omtyckta Västerby. Här bor du på 61 väldisponerade kvadratmeter med väl tilltagna rum och sällskapsytor. Stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Kvadratsmart kök med gott om arbetsytor, även här är det mycket ljusinsläpp, stambytt badrum med golvvärme, yteffektivt sovrum med plats för dubbelsäng samt en stor välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Från lägenheten är det endast ett stenkast till centrum och pendeltåg, men lägenheten ligger ändå i ett mycket lugnt och populärt område i en stabil förening. Från Jakobsberg station når ni Stockholm central på endast 19 minuter. Barkarby handelsplats samt IKEA finner ni endast 5 minuter med bil bort. Då har vi ej nämnt Jakobsberg centrum som ligger endast ett par minuters promenad bort med ett stort utbud av affärer och restauranger samt Jakobsbergs simhall.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Här möts ni direkt av ett mycket praktiskt klinkergolv i svart kulör och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat och stambytt badrum med svart klinkergolv och väggar i vit kakel, dusch, wc, tvättmaskin, handfat med kommod samt spegelskåp.

Sovrum
Ljust och stort sovrum med gott om plats för en riktigt stor säng. Parkettgolv, vitmålade väggar samt finns det gott om förvaring i dom platsbyggda garderoberna.

Vardagsrum
Stort och välplanerad vardagsrum. Gott om plats för såväl den stora soffgruppen, TV-möbel och matplats om man så önskar.

Kök
Välplanerat kök med bra arbetsytor. Ljusa skåpluckor, vitmålade väggar, spis, ugn , kyl, frys, diskmaskin, fläkt samt matplats upp till 6 personer.

Uterum
Inglasat uterum med gott om plats för den stora soffgruppen. Detta rum kan användas som en extra sällskapsyta då man ha vänner och familj på besök.

Uteplats/Balkong
Stort uterum som är inglasat, här får du plats med ett större matbord och soffgrupp om så önskas
Antal rum
2 rum
Boarea
61 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,050,000
Avgift
SEK 3,665
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.65526 %
Andel av årsavgiften
0.65526 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus utan hiss
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd
Byggnadssätt
Fönster
3
Förening
Namn
HSB brf Norrby i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Norrby som består av 90 lägenheter, 15 lokaler, inkl förråd, och 22 garageplatser som uppfördes 1967-68.

Allmänt om föreningen
Förråd tillhör lägenheten och finns precis som tvättstugan i källaren. Föreningens tre tvättstugor har nyligen renoverats och är belägna i källaren på Veckovägen 9, 17 samt 27, grovtvätt finns i port 19. Vidare finns i föreningen även hobbyrum, motionsrum, bastu och cykelförråd. Fiber uppkoppling finns genom bredbandsbolaget samt sedvanlig tre hål-i-väggen lösning från comhem. Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, tel 010-442 50 00. I samband med köpet tar HSB ut en medlemsavgift av köparen på 500 kr/ägare samt en pantsättningsavgift på 465:-/lån i samband med att man tar lån med lägenheten som säkerhet.


Parkering
Garage finns i föreningern med plats för 20 st. bilar och 2 st. mc (fn kö). Utöver det finns Norrbyparkeringen i närområdet där man står bakom bom, platserna är dock inte numrerade.

Utförda renoveringar
Balkongerna har breddats och fönster har bytts till moderna 2-glasfönster med isolerglas. Stambyte och renovering av badrum/wc har genomförts 2013.

Kommande renoveringar
Föreningens nästa större underhållspost är byte av radiatorer med tillhörande ledningar.

Hemsida:
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/norrby
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
90
Antal lokaler i föreningen
15
Tv och bredband
Kabel-TV: Com Hem, ingår i avgiften.
Bredband: Bredbandsbolaget,
Renoveringar
2016- Renovering av källargångarna
2012-13 Stambyte
2010- Tvättstugor
2005- Fönsterbyte
2002-03 Balkongutbyggnad och renovering
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
ja

Karta

Jakobsberg Järfälla

Veckovägen 23

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg