190
MED7C79F52F385D474296AB11861C454AC1

Ståtlig villa på härlig hörntomt!

Kommande®

Åsmyren, Forshaga

Vattugatan 3

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea220 kvm
Tomtarea1,254 kvm
Byggår1929

Utgångspris: SEK 2,595,000

Nu har du chansen att förvärva en ståtlig villa i populärt och lugnt område, ett stenkast från Forshaga centrum. Villan är på hela 220 kvm fördelat på 6 rum och kök, belägen på en attraktiv hörntomt om 1 254 kvm. I nära anslutning till bostadshuset finns ett dubbelgarage uppfört med plats för 4 bilar, samt en oinredd vind med alla dess möjligheter. Varmt välkommen på visning!

Om området

Forshaga är en ort med allt du behöver för ett bekvämt boende. Här har du närhet till vackert naturliv, bland annat genom Klarälven som passerar genom orten och erbjuder fantastiskt fiske. För den som också vill ta del av Karlstads utbud finns goda kommunikationer.

Läs mer på Forshaga kommuns hemsida: http://www.forshaga.se/

Kommunikation

Cirka 20 minuters bilväg till Karlstad Centrum.
Länsbussarna trafikerar sträckan Forshaga-Karlstad med bussar som går minst en gång i timmen. Läs mer på: http://www.varmlandstrafik.se/

Karlstad Airport ligger omkring 1,5 mil från Forshaga.

Närservice

Centrala forshaga är ett livfyllt område med gott om butiker, ett bibliotek, vårdcentral, apotek och några restauranger. Även förskola och grundskola finns på plats, samt en gymnasiefriskola med riksrekrytering (Forshaga Akademin) med fyra inriktningar.

Övrigt

Kommunen är väldigt idrottsinriktad och har fina anläggningar för detta.

Viktiga dokument & länkar

Social Video
Kommande

Bilder

Stort dubbelgarage med plats för 4 bilar samt stor vind

Master bedroom

Badrum

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 5 sovrum
Boarea
220 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Vardagsrum
Stort vardagsrum på ca 50kvm med nästan 3 meter i takhöjd. Här finns gott om plats för sällskapsytor och flera möblemang, förslagsvis matsalsgrupp, soffgrupp och loungegrupp. Här finns även en kamin med granitinlägg symetriskt placerad. Från vardagsrummet nås det härliga trädäcket beläget i sydvästläge. På golvet ligger det ett fint laminatgolv och väggarna är tapetserade.
Kök
Rejält kök med karaktär i den fina Huskvarna vedspisen men också med alla bekvämligheter i form av 2 stycken kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. På golvet ligger det ett praktiskt stenklinkersgolv och väggarna är tapetserade.
Tvättstuga
Stor tvättstuga med gott om utrymme för att hänga tvätt eller till förvaring. Här finns en tvättho, tvättmaskin samt en arbetsbänk. Från tvättstugan finns villans grovingång. Väggarna har våtrumstapet samt panel och på golvet ligger det en våtrumsmatta.
Sovrum
Innanför vardagsrummet ligger ett av villans sovrum med vitmålade väggar och ett fint laminatgolv.
Hall
Välkomnande hall med bra förvaring i två inbyggda garderober. På golvet ligger det ett praktiskt stenklinkersgolv och väggarna är vita och grå. I anslutning till hallen finns en liten toalett med handfat placerat.
Inre hall
Innanför hallen finns en inre hall med plats för avhängning av jackor och skor. Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger det ett ljust laminatgolv.
Sovrum
Innanför den inre hallen ligger det två sovrum, varav ett sovrum som har en fin kakelugn (i dagsläget inte i bruk). Här är väggarna vitmålade och på golvet ligger det ett ljust laminatgolv. Rummet har fönster i två väderstreck vilket ger fint ljusinsläpp.
Sovrum
Det andra sovrummet innanför den inre hallen har även det ett fint och ljust laminatgolv, samt gråmålade väggar. Rummet har fönster i två väderstreck vilket ger fint ljusinsläpp.
Master bedroom
Magnifikt sovrum på ca 35 kvm på övre plan med gott om plats för flera möblemang. Från hallen på ovanvåningen är det några trappsteg upp till denna svit med mörkt laminatgolv och målade väggar.
Badrum
I anslutning till hallen på ovanvåningen finns ett stort badrum med både bubbelbadkar och dusch, wc samt handfat med spegelskåp över. Här skymtar murstocken med sin charm och i taket sitter det lysdioder för ett fint stjärnhimmelljus. På golvet ligger det ett klinkergolv med elvärme och på väggarna sitter det kakel.
Sovrum
Stort sovrum med fint vitmålat trägolv och vitmålade väggar med fondtapet. I anslutning finns en kattvindsgarderob.
Hall övre plan
En minder hall på övre plan med klädgarderob i anslutning samt en inred kattvind som idag används till sovrum.
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla i vinkel
Byggnadsår
1929
Byggnadsår kommentar
Ombyggt 2014
Uppvärmning
Jordvärme och kamin
Ventilation
Mek. till- och frånluft med återvinning
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta/torpargrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Fastighetsbeteckning
Ugglan 10
Övriga byggnader
Isolerat dubbelgarage med elportar och värmeslingor i golvet (ej påkopplat), plats för 4 bilar. Ovan garage finns en stor vind med chans till att inreda för eget ändamål. Fram till garaget finns vatten och el framdraget, men inte påkopplat.
Förrådsbyggnad i torpkänsla.
Allmänt om fastigheten
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,800,000
Byggnadsvärde
SEK 1,560,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 1,769,000
Tomt
Areal
1254 kvm
Tomttyp
Friköpt
Parkering
Framför garaget finns plats för att parkera ett flertal bilar.
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Åsmyren Forshaga

Vattugatan 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg