190
MED41BC16CE3A254032BB37E5A6ABBDAACA

1,5:a i centrumläge med närhet till affärer, service och bussar i Orminge

Kommande®

Västra Orminge, Saltsjö-Boo

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,754 inkl värme, vatten
Antal rum1.5 rok
Boarea41 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till en mycket bra planerad 1,5:a med snyggt renoverat kök och fint ljusinsläpp från flera fönster. Öppen planlösning mellan hall, rum och kök ger lägenheten en luftig känsla. Extrarum utan fönster och med praktisk skjutdörr används idag som TV-rum och kontor. För den som hellre vill inreda sitt sovrum här inne finns goda möjligheter för det. Kaklat badrum med badkar och tvättmaskin.

Här bor du i ett centralt läge vid Orminge centrum med närhet till affärer, service och mycket goda busskommunikationer!

Lägenheten visas till hösten. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, så blir du inbjuden när det blir dags för visning!

Om området

Kommunikation

Det är mycket enkelt att ta sig till och från Orminge oavsett om man åker kommunalt eller med bil. Med buss från Slussen, buss 416-422 tar det ca 25-30 minuter och med motorvägsbuss 444-446 endast 15-20 minuter. Orminge Centrum är knutpunkt för kollektivtrafiken i Saltsjö-Boo. Det finns även en buss från Orminge Centrum till T-centralen. Från Hasseludden kan man ta båten in till stan eller vidare ut i skärgården.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg