230
MED890DD0EFC7284D1E958F3FFA67811F65

Nytt och modernt med stor balkong i BollebygdVästra Hedängsvägen 1A Bollebygd, BOLLEBYGD

Bollebygd, BOLLEBYGD

Västra Hedängsvägen 1A


PRIS (utgångspris)2 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

81 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

13

MÅNADSAVGIFT

4 987 kr

BYGGÅR

2021/2022

PRIS

2 500 000 kr utgångspris

Nytt och modernt med stor balkong i Bollebygd

Välkommen hem till en nyproducerad trerummare i natursköna Bollebygd. Här erbjuds genomgående hög standard och smakfulla materialval. Det är ljust, modernt och trivsamt med luftiga ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har mycket bra förvaringsutrymme från ett flertal garderober samt klädkammare, badrummet är stilrent med golvvärme och tvättavdelning.

Du har en stor balkong som vetter mot öster och morgonsolen. Tack vare att den är integrerad i huset med skyddande väggar och tak sitter du skönt här även om vädret inte är på sitt bästa humör.

Välkommen att landa, packa upp och känna dig som hemma. Här bor du med alla bekvämligheter som behövs till vardags, tillgång till parkeringsplats att hyra precis utanför och hiss i huset. Fiber finns indraget.

På Västra Hedängsvägen 1A i Bollebygd bor du i ett trevligt nytt bostadsområde, det kommer finnas grönområden och innergård med pergola. I området finns lekplats, fina promenadstråk och Bollebygd centrum. Nära till busshållsplats som tar dig till Borås eller Göteborg.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MED890DD0EFC7284D1E958F3FFA67811F65
MEDCAC21297E2274F5096A14CF34E7DE8BD
MED6C2D0766FC854DB8A6CCA1B1BBF82CD8
MEDBF9AFE4D563E4D87BCC6D22EC6B514FB
MEDF2413C1FB92444FBA2A55E5E33E0E7F1

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

81 kvm

LÄGENHETSNUMMER

13

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 987 kr

BYGGÅR

2021/2022

PRIS

2 500 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Det finns en parkeringsplats att hyra för 350 kr/mån.

BALKONG

Ja

HALL

Välkomnande och ljus hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Dold förvaring från en dubbelgarderob samt en rymlig klädkammare. På golvet i hallen ligger ljusgrå klinker, som sedan övergår till enhetlig ekparkett. Väggarna är genomgående vita.

KÖK

Vidare in öppnar kök och vardagsrummet upp sig i en härlig öppen planlösning. Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot öst. Köket är smakfullt med förvaring bakom släta grå skåp och luckor med detaljer i rostfritt stål. Vitt kakel sitter ovanför en svart arbetsbänk. Köket är utrustat med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn i ergonomisk höjd, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Det finns gott om plats för ett större matbord och ett gäng gäster.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet inrymmer soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang som önskas. Utgång till den stora balkongen som vetter mot morgonsolen. Du är skyddad av väggar och tak, vilket gör att du sitter skönt här även om det skulle regna och blåsa.

SOVRUM

Bostadens första sovrum är generöst med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Mycket bra förvaring från fem inbyggda garderober. Fönstret vetter ut mot framsidan av huset.

SOVRUM

Bostadens andra sovrum passar perfekt som kontor, gästrum eller barnrum. Plats för enkelsäng och skrivbord. Förvaring fås från en dubbelgarderob.

BADRUM

Badrummet är stilrent med ljusgrå klinker på golvet och skön värme under fötterna, väggarna är klädda med vitt kakel. Här finns WC, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning, dusch bakom infällbara duschdörrar i glas samt handdukstork. Det finns också tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk över samt överskåp och två högskåp.

Om området

Bollebygd är en av landets mest snabbväxande och dessutom miljömedvetna kommun. Det är attraktivt att bo i en lugn, naturnära miljö, nära all nödvändig service och samtidigt ha storstadens utbud några mil bort. Det är främsta skälen till att många, framförallt barnfamiljer, väljer att flytta hit.

Du bor nära storslagen natur med vackra promenadstråk och ett flertal fina badplatser. Möjlighet till en aktiv fritid med rikt föreningsliv med b la fotboll, handboll, innebandy, ridning, golf, slalom och downhill.

I Bollebygds centrala delar finns flera restauranger, pizzerior, café, flertalet frisörsalonger, kläd- och blomsterbutiker, vårdcentral, tandvård och hälsokost. Här finns också två matbutiker, apotek och Systembolag. Bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg och Borås samt närhet till Landvetter flygplats.

Här finns flera förskolor, kommunal skola F-9 samt föräldrakooperativet Gadden F-6. I centrala Bollebygd finns en nyanlagd park att leka och njuta av för både barn och äldre, Skattegårdsparken. I området Erikstorp finns en stor lekplats.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,32522 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,32521 %

ÖVRIGT

Förråd tillhörande lägenheten.

Parkeringsplats tillhörande lägenheten att hyra mot en kostnad om 350 kr/mån.

Ekonomi

EL

2 400 kr

VA

5 796 kr

FÖRSÄKRING

2 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

10 596 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Kostnaden är schablonsberäknad. Summan kommer att ändras beroende på antal boende och användning. Preliminär debitering om 1196 sker varje månad gällande el, varm- och kallvatten. Lägenheten har en individuell mätare, debitering och justering sker kvartalsvis och du betalar för din faktiska förbrukning.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 026 473 kr Första årsredovisningen är ännu inte upprättad då föreningen är nybildad. Nettoskuldsättningen är därför beräknad på den ekonomiska planen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus med hiss

BYGGNADSÅR

2021/2022

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

Förening

NAMN

Bostadsrättsföreningen Hede Vy

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

OM FÖRENINGEN

Brf Hede Vy har sitt säte i Bollebygds kommun och äger fastigheten Bollebygd Fjässjum 1:103 med adress Hedevägen 4 och Västra Hedängsvägen 1A och 1B. På fastigheten står två byggnader med totalt 34 lägenheter i bostadsrättsform, föreningen har också 34 parkeringsplatser. Byggt år 2021-2022 med planerad inflytt våren 2023.

Avgift:
Värme ingår i månadsavgiften.

Lägenheterna har individuell mätning för el, kall- och varmvatten. En preliminär debitering tillkommer på månadsavin, justering och debitering sker kvartalsvis. Då betalar du för din faktiska förbrukning.

TV och bredband:
Fiber finns framdraget.

Parkering:
Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet att hyra till en kostnad om 350 kr/mån. Möjlighet även till laddstolpe mot extra kostnad.

Gemensamma utrymmen:
Cykel- och barnvagnsförråd, innergård med grönområde och uteplats med pergola. Sophus finns också.

Lägenhetsfördelning:
2 rok: 14 st
3 rok: 20 st
Totalt 34 lägenheter

Förvaltare:
Lots Ekonomi

Försäkring:
Bostadsrättstillägget är bekostat kollektivt av föreningen. Varje bostadsinnehavare står själv för hemförsäkring.

Hemsida:
https://www.hedevy.se/

Viktiga dokument & länkar

Karta

Bollebygd Bollebygd

Västra Hedängsvägen 1A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg