MED7061AF58BF604C5D9123B84D952C942A

Ytterst sällan till salu 137kvm med 40 kvm insynsfri terass! Välkomna!

Kistahöjden, Kista

Västfjordsgatan 48

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,109
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea137 kvm
Byggår2012

Utgångspris: SEK 4,395,000

Välkommen till detta påkostade och nyproducerade Brf-radhus på Kistahöjden om 137 kvm fördelat på 5rok med två uteplatser, varav ena är en magisk terrass på ca 45kvm mot insynsfri grönska i nordvästläge här kan många fin fina minnen skapas ! Här finns även p-plats, 4 bra sovrum, rymligt kök och vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt en braskamin! Bostaden har en låg avgift och mycket tillval. Bostaden måste upplevas på plats så välkomna på visning!

Om området

Kista blev Stockholms nyaste stadsdel och var den sista som uppfördes på Järvafältet. Kista ingick (tillsammans med Akalla och Husby) i generalplanen från 1969 för norra Järvafältet. Planen var att skapa en så kallad bandstad och undertecknades av Göran Sidenbladh.
Det moderna Kista växte fram i mitten av 1970-talet; 1975 började man uppföra bostadshusen där Stockholms stads småstugebyrå lät bygga 771 småhus. Ahlsengruppen ritade husen i kvarteren Odense och Århus, Ribe och Rödby ritades av Carl Nyrén Arkitektkontor, medan övriga ritades av Småstugebyrån. Kista centrum invigdes 1977 vilket hade ritats av Torgny Gynnerstedt[2]. 1980 stod bostadsområdet i västra Kista färdigt vilket ritats av Höjer & Ljungqvist för HSB. Arbetsplatsområdena i östra Kista började uppföras i mitten av 1970-talet, men den stora utbyggnaden skedde under 1980-talet. Samtliga gator i Kista bär gatunamn efter platser i Danmark och på Färöarna, Island och Grönland.
Kista är sedan 1980-talet känt som Sveriges största IT-centrum och här finns huvudkontoret för Ericsson samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia. Det stora antalet IT-företag som har sina kontor i Kista har givit orten smeknamn som "Stockholms Silicon Valley", "Kiseldalen" och "Chipsta". Här finns även filialer till Kungliga Tekniska högskolan och Stockholms universitet. Kistas skyline dominerades numera av det trehörniga Kista Science Tower (32 våningar) och Victoria Tower (35 våningar). År 2011 öppnades mässhallen Kistamässan nära Victoria Tower.
År 2002 genomfördes en utbyggnad av Kista Galleria. Den är idag en av de största galleriorna i Stockholmsområdet, med flera affärer och matserveringar. Anläggningen innefattar ett källarplan med parkeringshus och ett biografkomplex (Filmstaden) med 14 biografsalonger.

Kommunikation

Tunnelbanans blå linje tar dig till Stockholm Central på 17 minuter, med avgång var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal är ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. Här går även flygbussar till Bromma och Arlanda.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
137 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,395,000 Utgångspris
Avgift
SEK 4,109
Andel i föreningen
3.84615 %
Andel av årsavgiften
3.84615 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans radhus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Frånvärmelutspump+Golvvärme
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skogsterrassen
Om föreningen
Brf Skogsterrassen
BRF SKOGSTERRASSEN
Föreningen registrerades 2012-04-02 och består av 26 st bostäder i form av 19 st radhus och 7 st kedjehus

HEMSIDA FÖR BRF SKOGSTERRASSEN
http://skogsterrassen.akesundvall.se/

TELE, DATA, TV
Bostadsrättsföreningen och lägenheter är via samfällighet anslutna till fibernät för Tele/Data/Tv

GARAGE OCH PARKERING
Radhusen har plats för en bil på sin uppfart. Det finns ett par betalparkeringar för gäster.

FÖRRÅD
Bägge hustyper har kallförråd, för radhusen är förråden ca 3,5kvm och för kedjehusen så är förråden ca 5kvm.

OMRÅDET
Utbyggnaden av Kistahöjden på Töjnanberget i norra Kista omfattar totalt 180 bostäder i form av parhus, radhus och kedjehus, och en ny förskola. Den utbredda naturmarken, med skog och hällar, som omger Kistahöjden bjuder in till promenader och jogging. Naturmarken rymmer även ett fornminne i form av ett röse. Kommunikationerna är goda: Från Hanstavägen, som ligger söder om Kistahöjden, tar du dig smidigt till Stockholm city med buss. E4:an passerar norr om området och Husby Tunnelbanestation ligger cirka 700 meter bort.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT/PANTSÄTTNINGSAVGIFT
I samband med överlåtelsen utgår en överlåtelseavgift (ca 1 050kr) samt pantsättningsavgift (ca 450kr/pant). Normalt sett debiteras säljaren för överlåtelseavgiften och köparen för pantsättningsavgiften. I vissa föreningar står köparen för bägge avgifterna.
Antal lägenheter
26

Karta

Kistahöjden Kista

Västfjordsgatan 48

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg