190

Vasastan Sibirien, STOCKHOLM

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,400 inkl. värme, VA, tv- basutbud, bredband och hushållsel.
Antal rum2 rok
Boarea68 kvm

Ansvarig mäklare

Etagevåning med "townhouse" anda och en yta om 34 kvm boyta samt 34 kvm biyta.
Här bor du med en härlig rymd och ljus där entréplan utgörs av de sociala ytorna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och en gedigen takhöjd skapar ett fint ljusflöde till rummet samtidigt som har du utgång till en fantastisk terrass med härligt solläge mot gård.
Nedre plan utgör sovrummet med gott om förvaringsutrymmen och plats för dubbelsäng. Takfönster mot gård med härlig myshörna. Här finner du även ett helkaklat badrum med duschhörna, spotlights i tak och värmegolv. Häftigt inredd med glasfönster mot sovrum.

Bostaden är belägen i populära Sibirien med närhet till grönområden som Hagaparken och Humlegården men även centralt belägen med promenadavstånd till Stureplan och Odenplan.

Förening som äger marken. I avgiften ingår förutom värme och VA även bredband (1000/1000 mbit/Sek), tv-basutbud och hushållsel.

Ett boende som bör upplevas på plats!

Detta är en kommande försäljning - lämna gärna din intresseanmälan på annonsen så återkommer vi med mer information!

Om området

Mycket populärt område med ett av Stockholms mest intressanta restaurangkvarter, Meno Male, Agrikultur (Michelinstjärna), Jim & Jakob, Svartengrens, Balzac, MAHALO och populära Pom & Flora med flera.

Precis runt hörnet finns allt man behöver i form av stora välsorterade matbutiker, SATS, apotek, systembolag m.m.

På kort promenad ligger härliga grönområden som Hagaparken och Brunnsviken med badmöjligheter, kanotuthyrning och tennisbanor. Lill-Jansskogen med mysiga promenadstigar och Vanadislunden med äventyrsbad, restaurang och bar.

Kommunikation

För pendlare är läget ypperligt med smidigheten att ta sig ut på motorvägen. Närhet även till högskolor såsom Kungliga tekniska högskolan, Handelshögskolan samt Stockholms universitet. På ett fåtal minuter når man goda kommunikationer i form av ett flertal busslinjer samt tunnelbanan och pendeltåg.

Parkering

Boendeparkering finns i området. Tillstånd utfärdas av Stockholms stad, information finns på deras hemsida. Flertalet kommersiella garage finns i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fasad

Gården

Cafe Obsevatorielunden

Karlbergs slott

Odenplan

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg