MED9009002F373A475A8F76BE7FDEA72967

Spånga Torg, Spånga

Värstagårdsvägen 6

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,003 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea46 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer00017
Driftskostnad450 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,195,000

LÄGE LÄGE LÄGE!

I hjärtat av Spånga finner ni denna underbara bostad högst upp med en terass att njuta många soltimmar i.

- 1 min till Spånga C
- Terass
- Låg avgift
- Välplanerad
- Populär förening

Om området

Denna fastighet ligger i Solhemsområdet i Spånga och gränsar emot Nälstaområdet i Vällingby. Närområdet består av båda dessa områden.
Solhem är ett genuint gammalt villaområde med lugn och trivsam atmosfär.
Området Solhem grundades 1904. I början av seklet var Solhem centralort för Spånga socken. Detta hängde samman med att Spånga Station - som fick ett ståtligt stationshus 1908 - låg i Solhem. Under 1960-talet avstyckades tomter och villor byggdes i modern stil samtidigt som de första radhusområdena kom till.
Det första området med flerfamiljshus byggdes samtidigt på Avestagatan.

Kommunikation

Genom området löper flertalet busslinjer som tar dig till Spånga, Vällingby, Kista och Hallonbergen. Mot Spånga går buss 116, 117, 118 och 179. Från Spånga station går pendeltåget mot T-centralen, som tar ca 13 min till city.

Närservice

I Spånga C finns ett visst utbud av service med livsmedelsaffärrer, banker, apotek och restauranger. I Spånga finns det rackethallar och i Vällingby finns det ett stort utbud av shopping, restuaranger och gym samt bio.

Parkering

I Solhem råder datumparkering på de flesta villagator. På vissa gator finns även långtidsparkeringar med p-platser. Vid Spånga station finns avgiftbelagd infartsparkering

Övrigt

I Solhem har du närhet till flera grundskolor; Vinstaskolan, Solhemsskolan, Nälstaskolan samt Spånga gymnasium. Det finns även ett brett utbud av förskolor. Från Solhem når du Mälarens stränder vid Hässelby strand på 10 minuter med bil.

Bilder

Terrassen

Sovrum

Stilrent kök

Ljusinsläpp i vardagsrummet

Välkommen in

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
RUMSBESKRIVNING

HALL: Redan i hallen möts man av det härliga ljuset som dominerar i bostaden. Dörren har dessutom två frostade fönster som släpper in ännu mer ljus. Vitmålade väggar och klinkergolv. Möjlighet för avhängning i hatthyllan och i garderoben.

VARDAGSRUM: Stora och otroligt vackra fönster med utgång till terrassen. Öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök med plats för soffgrupp, mediamöbler och matgrupp. Vitmålade väggar och ett välskött parkettgolv.

KÖK: Funktionellt och stilrent kök med vit skåpsinredning och kakel. Vitmålade väggar och parkettgolv. Spisen kommer från Bosch och diskmaskinen kommer från Beko. Kombinerad kyl och frys. I köket finns även två fönster, här kan man stå och ha utsikt över det grönskande området när man diskar!

Terrass: Bostadens hjärta och mest utmärkande drag! Här finns plats för utemöbler, solstolar och växter m.m. Större balkong får man leta efter!

SOVRUM: Stilrent sovrum med plats för stor dubbelsäng, sängbord och förvaring. I garderoberna i sovrummet samt i klädkammaren i hallen finns goda förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och parkettgolv. Vackert ljusinsläpp från fönsterpartiet.

BADRUM: Helkaklat badrum i vitt och grönt. Dusch, handfat, wc, golvvärme, samt ett litet vädringsfönster. Förvaring under handfatet och i spegelskåpet med belysning. I badrummet finns även en handdukstork, känslan är underbar när du kliver ur duschen och omfamnar dig med en varm handduk.
Antal rum
2 rum
Boarea
46 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Pris
SEK 2,195,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,003 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 5,400 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,000
Försäkring
SEK 1,400
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.037037 %
Andel av årsavgiften
3.70361 %
Byggnad
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Till bostaden tillhör ett förråd.
Förening
Namn
BRF Julrosen
Om föreningen
Brf Julrosen
Värstagårdsvägen 6
163 51 SPÅNGA
Org-nr: 769606-7615
Registreringsår: 2001
Antal lägenheter
19

Karta

Spånga Torg Spånga

Värstagårdsvägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg