190

Värnhem, Malmö

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,590
Antal rum2 rok
Boarea46 kvm

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning av en modern tvåa i absolut toppskick som stod klar så sent som 2018. Till bostaden hör en väl tilltagen balkong i västerläge som vetter mot innergården. Kontakta Anton Scholander för mer information.

Om området

På Värnhem finns allt som kan behövas i vardagen; mataffärer, butiker, goda kommunikationsmöjligheter, restauranger, biograf, träningslokaler och mycket mer. Som om inte det vore nog har man centrum på bara 15 minuters promenad genom den vackra Rörsjöallén.

Kommunikation

Värnhemstorget är en hållplats för många av stadens bussar. Här kan man ta sig utan byte till Centralen, Södervärn, Hyllie, Triangeln, Västra Hamnen och Bulltofta med dess sköna motionsspår. Torget passeras också av regionsbussar till bland annat Lund, Hörby och Kristianstad och på bara några minuter med bil är man ute på motorvägen. De strålande kommunikationsmöjligheterna gör Värnhem till ett utmärkt val för pendlaren!

Närservice

Bor man i Värnhem finns det inte mycket man saknar. Här finns stort utbud av restauranger, caféer, butiker, apotek, vårdcentral, gym och snart det exklusiva köpcentret Malmö Plaza med biografer, affärer och restauranger. I området finns flertalet skolor: Rörsjöskolan (1-9), och här finns Rörsjöns och Lärkträdets förskolor. Gymnasieskolorna Värnhemsskolan och Rönnengymnasiet ligger också på bekvämt gångavstånd.

Parkering

Området har gott utbud av gatuparkering och boendeparkering. Här finns också flera garage att tillgå, bland annat Värnhemsgaraget, Q-Park Entré och P-hus Häggen. För vidare info kontakta www.pmalmo.se.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg