190
MED7B859EC8A1D84733B5DB2D451BF93551

New Englandstil i populära Tallboda!

Kommande®

Tallboda, Linköping

Värdshusvägen 29

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea160 kvm
Tomtarea176 kvm
Byggår2016
Driftskostnad2,894 kr/månad

New England-stil i populära Tallboda!
Ta chansen och förvärva detta stilfulla tvåplanshus om 160 m². På framsidan välkomnas ni av en charmig veranda i klassisk stil med stenläggning och insynsskydd i form av thujahäck, här kan ni njuta av förmiddagssolen. Eftermiddag- och kvällssolen letar sig fram på baksidan och här finner ni ett trivsamt inglasat uterum som ni kan njuta av under årets alla årstider. Lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, häckplanteringar och staket. Interiört har huset fina karaktärsdrag och påkostade material såsom kök och badrum från Vedum, produkter från Siemens, Kährs och Elit. Luftiga rum och ytor med 2.6 m takhöjd, fyra sovrum, allrum och vardagsrum, fönster med spröjs, badrum på respektive våningsplan, takfönster på övre plan för extra ljus och rymd.

Tallboda är ett populärt område bland barnfamiljer och i närheten finns den nybyggda Tallbodaskolan och Ekdungeskolan, därtill ett antal förskolor. Runt hörnet i centrum hittar ni matbutik Hemköp, postservice, äldreboende, pizzeria m.m. Det utgår mycket bra bil- och cykelvägar in till city och övriga närområden.

Huset måste upplevas på plats. Välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Om området

Tallboda är ett villasamhälle med inslag av flerfamiljshus beläget cirka 4 kilometer från Linköpings centrum. Här har du nära till naturen med skogen och motionsspår inpå knuten. I Tallboda finns Ekdungeskolan för sexårsverksamheten upp till åk 3 och Tallbodaskolan för åk 4-6. Det finns ett flertal förskolor, både privata och kommunala. Läs mer om förskolor och skolor på Linköpings kommuns hemsida.

Kommunikation

Bra bussförbindelser till Linköpings city. Fina cykelvägar för den som cyklar till city, ca15-20minuter.

Närservice

I Tallboda centrum hittar ni matbutik, postservice, äldreboende, pizzeria m.m.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
160 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Areakälla kommentar
taxeringsinformation, är den exakta ytan av vikt för köparen uppmanas han/hon göra en egen mätning.
Entré/hall
Entré/hall med fina golv från Kährs ek mattlackad 2-stav, klinkergolv i gråsvart, stilrena vitmålade väggar och hatthylla med bra klädförvaring. Säljaren installerade 2019 aircondition varav den ena är installerad ovanför ytterdörren.
Badrum bottenplan
Stilrent badrum med bra materialstandard bl.a. badrumsmöbel Vedum free, spegelskåp med led-belysning, wc-stol Gustavsberg, duschhörna IFÖ silver kvartsrunda, handdukstork, blandare från Tapwell, kakel/klinker Hero vit och gråsvart.
Kök
Högkvalitativt kök från Vedum med lucka Alice F20 vit, tilltagna arbetsytor på arbetsbänken i granit och gott om skåpförvaring i både bänk- och överskåp som går ända upp till tak. Den maskinella utrustningen består av rostfria vitvaror såsom induktionshäll, nyinstallerad 2019 side-by-side kyl/frysskåp. Siemens inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin och köksfläkt. Köksblandare Tapwell med dubbla hoar, kaklat stänkskydd i vitt och 2019 bytte säljaren ut skåp till lådor i bänkskåpen för mer praktisk förvaring. Kährs ek mattlackad 2-stav och stilrena vitmålade väggar.
Vardagsrum
Vardagsrummet har en ljus och härlig öppen planlösning mot köket perfekt för sociala sammanhang och middagar. Flertalet vackra fönsterpartier med spröjs och utsikt mot baksidan och utgång till uterummet. Rummet är väl tilltaget och ni har gott om plats för middagsbord, soffgrupp och annan inredning. Takbelysning med spotlights både i kök och vardagsrum. Kährs ek mattlackad 2-stav och stilrena vitmålade väggar. I anslutning till trappen finns ett förrådsutrymme.
Allrum övreplan
På övervåningen finner ni ett rymligt allrum med bl.a. två takfönster som ger extra ljus och rymd. Kährs ek mattlackad 2-stav och stilrena vitmålade väggytor. I rummet installerade säljaren en aircondition 2019. Bra klädförvaring med ytterligare en klädkammare finns direkt när ni kommer upp till övervåningen.
Sovrum x 4 övre plan
Samtliga sovrum är belägna på övre plan. Rummen har bra storlek och det finns garderober. I det största sovrummet platsbyggdes en garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa 2019. Fina golv från Kährs ek mattlackad 2-stav och målade väggytor.
Badrum övre plan
Stilrent badrum på övervåningen med badkar, Vedum badrumsmöbel handfat i kommod, spegelskåp med led-belysning, Gustavsberg wc-stol, handdukstork, kakel/klinker Hero vit och gråsvart.
Tvättstuga
På bottenplan i anslutning till entrén ligger tvättstugan. Vitvaror från Siemens tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk, diskho, skåp, hyllplan m.m. Det finns bra med plats på vägg att sätta upp ex fler väggskåp för ytterligare förvaring.
Byggnad
Byggnadstyp
2-planradhus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump
Ventilation
Frånluft, tilluft från yttervägg.
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Plattbärlag i betong med ingjuten golvvärme.
Tak
Falsad plåt
Fastighetsbeteckning
Staby 8:5
Övrigt
Vinden är utbyggd 2017 för extra förvaring. Aircondition är installerad på båda våningsplan 2019. Fiberinstallation 2017. Vattenutkastare finns även på baksida.
Övriga byggnader
På baksidan av huset vid uterummet finns ett utomhusförråd.
Varje hus har en egen p-plats vid den gemensamma carporten och varje hushåll betalar för sin egen elåtgång vid carport.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 34,728 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 15,540
VA
SEK 6,792
Renhållning
SEK 4,020
Försäkring
SEK 8,376
Beräknat antal personer
4
Kommentar
Uppgiften är lämnad av säljaren. Köparen uppmanas att själv göra en bedömning över sin kostnad, den varierar efter hushåll och vanor. Uppvärmningskostnaden ligger tillsammans med elkostnad.
Tillkommande kostnad
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,071,000
Byggnadsvärde
SEK 2,533,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,531,700
Tomt
Areal
176 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Parkering
Carport
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Linköping Staby GA:4 ändamål: Vägar, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Avloppsanläggning

Karta

Tallboda Linköping

Värdshusvägen 29

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg