230
MEDA79A2A75B07145ACA12D25C729B9AEF6

Passa på att köpa en nyproducerad trea i BRF Snäckan centralt i Oskarshamn!

Nyproduktion

Oskarshamn, Oskarshamn

Värdshusgatan 6A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,502 I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och avlopp samt sophämtning.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea74 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer6A -C11
Byggår2019

Insats: SEK 1,690,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Tillfälle att förvärva en nyproducerad trea om 74 kvm på nedre plan i BRF Snäckan, på ett högt läge mitt i centrala i Oskarshamn. Mycket bekvämt boende på nedre plan utan trappor. Modern bostad med mycket fina och ljusa materialval i form av vitmålade väggar och 3-stavs eklamellgolv i alla bostadsutrymmen förutom i badrum och hall, där det ligger klinkergolv. Fullutrustat kök med kakel, skåpsinredning från IKEA, vitvaror från BOSCH; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadshäll, fläkt, ugn och mikro. En bonus med just denna bostaden är att man har ett fönster med utsikt in mot innergården. Uteplats i österläge med morgon/eftermiddagssol ingår precis utanför bostaden. Plisségardiner ingår i köpet och är monterade i fönstren ut mot gatan. Fiber finns indraget. Till varje lägenhet hör ett förråd. Detta förråd som tillhör bostaden ligger praktiskt och precis utanför entrén. Parkeringsplatser finns att hyra på och i anslutning till fastigheten. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet som för övrigt har både kakel och klinker. Det är första gången på decennier det byggs bostadsrätter så centralt i Oskarshamn. Bostäderna ligger mycket nära de båda torgen i Oskarshamn, såsom Stora och Lilla torget samt hamnen, centrum och stadsparken.

Samtliga lägenheter är klara för inflyttning. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för bokning av visning!

Om området

Oskarshamn är centralorten i Oskarshamns kommun och ligger i Kalmar Län. I Oskarshamn kommun med sin fantastiska skärgård bor det ca 27000 personer. Från Oskarshamn kan du ta färjan till Gotland eller Byxelkrok. Oskarshamn har allt du kan förvänta dig av en stad samt både sjukhus och köpcentrum. Välkommen hit till en underbar sommarstad!

Kommunikation

Ett välutbyggt kollektivtrafik nät finns i hela området.

Närservice

Här finns både en levande centrumkärna och större köpcentrum.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Kvällsbild kvarteret Snäckan

Kvällsbild kvarteret Snäckan

Uteplats exempel

Innergård

Innergård

Planritningar

Planritning 2D

Planritning 3D möblerad

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
74 kvm
Areakälla
Ekonomisk plan
Hall
Välkommen in i hallen från den gemensamma innergården. Hallen har ljusgrått, tåligt klinkergolv och vitmålade väggar. Från hallen når du de båda sovrummen, köket, vardagsrummet och badrummet.
Badrum
Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med duschvägg i klarglas, WC, handfat, kommod och badrumsskåp från IKEA, kombinerad tvättmaskin och torktumlare från BOSCH.
Kök
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med många fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Köksinredning IKEA Veddinge vit, mineralmönstrad bänkskiva i laminat och vitvaror från Bosch. Fullutrustat kök med kakel, vitvaror från BOSCH; diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadshäll, fläkt, ugn och mikrovågsugn. En bonus med just denna bostaden är att man har ett fönster med utsikt ut mot innergården
Sovrum 1
Rymligt sovrum med fyra garderober.
Sovrum 2
Rymligt sovrum med fönster in mot innergården.
Vardagsrum
Vardagsrum i öppen planlösning mot köket.
Uteplats
Uteplats vid entrén mot innergården.
Parkering
Totalt har föreningen tillgång till 18 parkeringsplatser. Det finns 6 st p-platser i föreningen. Resterande 12 p-platser hyrs in av grannfastigheten. Kostnaden för en parkering är 150 kr/mån.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Pris
SEK 1,690,000 Insats
Avgift
SEK 4,502 I månadsavgiften ingår uppvärmning, vatten och avlopp samt sophämtning.
Information avgift
I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, vatten och sophämtning.
Andel av årsavgiften
4.28 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme och vattenburet radiatorsystem.
Ventilation
Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
BRF Snäckan Oskarshamn
Om föreningen
Nyproducerade bostadsrättslägenheter.

Totalt 25 st lägenheter fördelat på sex st 2 rok på 44 kvm, två st 2 rok på 66 kvm, tre st 3 rok på 74 kvm och 14 st rok på 87 kvm. Husen är anslutna för elleveranser och fjärrvärme till Oskarshamn Energi, Oskarshamn Kommun för vatten och avlopp, KSRR för renhållning och Telia för fiber via öppen fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv sitt abonnemang för fiber med valfri leverantör.

Hushållsel: Det tillkommer en avgift för hushållselen som tas upp på fakturan varje månad tillsammans med avgiften och ev. parkeringsplats. Avgiften för hushållselen är 300 kr/mån för 2 rok, 400 kr/mån för 3 rok och 400 kr/mån för 4 rok.

Fastigheten Oskarshamn Snäckan 4 ligger på adresserna Tunnbindaregatan, Dammgatan och Värdshusgatan i Oskarshamn.

Till varje lägenhet hör ett förråd om ca 3-4 kvm för de större lägenheterna samt 1,5-2 kvm för de mindre lägenheterna.

I det gemensamma förrådet finns det plats för cyklar och barnvagnar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
25
Tv och bredband
Data/telefoni: Anslutning till data/telefoni genom cat6 alternativt fiberkabel sär respektive lägenhetsinnehavare själv avtalar om abonnemang.
TV: Anslutning till TV genom cat6 alternativt fiberkabel.
Parkering
Totalt har föreningen tillgång till 18 parkeringsplatser. Det finns 6 st p-platser i föreningen. Resterande 12 p-platser hyrs in av grannfastigheten. Kostnaden för en parkering är 150 kr/mån.

Karta

Oskarshamn Oskarshamn

Värdshusgatan 6A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg